Καλησπέρα στην παρέα.
Μετά από επίσκεψη σε 5 γιατρούς για το πόδι δοκίμασα να πάω σε ακόμα έναν πριν καταλήξω προς Αθήνα μεριά. Οι προηγούμενοι 5 μου είπαν όλοι κατευθείαν για χειρουργείο. Πάω λοιπόν με εξετάζει, είδε με προσοχή τη μαγνητική και μου είπε οκ έχεις πρόβλημα και στο μηνίσκο και στο χιαστό αλλά δεν είσαι για χειρουργείο. Όταν του είπα ότι πήγα σε άλλους 5 και μου είπαν κατευθείαν χειρουργείο, γελούσε. Μου λέει κοίτα να δεις και εγώ χειρούργος είμαι και λεφτά θέλω. Άνετα μου λέει μπορώ να σου πω για χειρουργείο. Όμως το πρόβλημα σου μου λέει λύνεται με ασκήσεις ενδυνάμωσεις του ποδιού. Μπορώ μου είπε να πηγαίνω άνετα στο κυνήγι χωρίς φόβο για το πόδι ( μπορώ να πάρω ένα πτυσσόμενο μπαστουνάκι ορειβασίας που μπαίνει στο σακίδιο αν με κουράσει πολύ κάποια ανηφόρα να την ανέβω). Επίσης μου είπε να κάνω πολύ ποδήλατο, πρέσα στο γυμναστήριο αλλά να αποφεύγω βαθιά καθίσματα.
Άρε πόσες σφαλιάρες θέλουν μερικοί γιατροί…. Ο ένας μάλιστα από τους 5 ήταν και καθηγητής πανεπιστήμιου και μου είπε για χειρουργείο χωρίς να δει καν τη μαγνητική.
Αυτό συζητούσα πριν λίγο με τον πατέρα μου στο τηλ. Πόσος κόσμος θα έχει χειρουργηθεί χωρίς να έχει τίποτα…
Φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω στο γονατο, πριν 3 χρονια..Σε 3-4 γιατρους που πηγα μου λεγαν για χειρουργειο για να τα παρουν, μεχρι που βρηκα τον σωστο.
Ξερεις τι μου συστησε και μεσα σε 4 μηνες , εγινε το γονατο καινουργιο? Κολυμπι με κοντα βατραχοπεδιλα, μιση ωριτσα καθε φορα. Δεν το πιστευα.Δοκιμασε το και θα δεις τεραστια βελτιωση.