Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρες....
Άλλη μια μέρα με ζέστη και υγρασία στην Αθήνα. Δεν παλεύεται.

Στον Φίλο μας τον Κώστα που έχει πρόβλημα στο γόνατο του εύχομαι περαστικά και καλή υπομονή.
Μου θύμισες κάποτε που είχα πρόβλημα στο γόνατο με ολική ρήξη έσω χιαστών συνδέσμων στο αριστερό μου πόδι.
Θυμάμαι που φορούσα επιγονατίδα με λάμες για πολύ καιρό και έκανα πολλές ασκήσεις.
Οπωσδήποτε οι ασκήσεις στην θάλασσα είναι οι καλύτερες .
Θυμάμαι τις ασκήσεις με τα βατραχοπέδιλα που έκανα με οπίσθιες κολυμβητικές ασκήσεις και η πιο σημαντική άσκηση που έκανα ήταν το περπάτημα που έκανα στην θάλασσα μέχρι το γόνατο πέρα δώθε για μια ώρα τουλάχιστον κάθε μέρα . 5 μήνες κράτησε η θαλασσοθεραπεία και με βοήθησε πάρα πολύ.
Έχω 25 χρόνια από τότε και δεν με ενόχλησε ούτε μια στιγμή.
Αν μπορείς να το κάνεις αυτό όσο μπορείς καθημερινά τώρα που είναι καλοκαίρι , θα σε ωφελήσει πάρα πολύ .

Last edited:
Καλημέρα :)
καλημέρα,ρεπό σήμερα και έχει ψαρεματάκι λίγο πιο ανοιχτά από τον Σαν Τζώρτζη
Μας πετάς μια φωτοβολίδα και μας αφήνεις να καιγόμαστε. Πες καμιά λεπτομέρεια. Τι ψαρεματάκι θα είναι αυτό; .fishing.
Στο Σαντ Τζωρτζ πηγαίναμε κάποτε για κουνέλια ...

Καλημερα σε ολους, με υγεια και δυναμη. Ψαχνουμε να βρουμε κουραγιο για να περασει το 12ωρο πανω στην φωτια αλλα που...
Ηθελα παρα πολυ να εχω κοντα μου εναν απο αυτους που βγαζουν τα φορολογικα, να μην κανει τιποτα, μονο να καθεται και να
βλεπει, αλλα βεβαια αυτοι ειναι του κλιματιζομενου γραφειου και των μεγαλων ιδεων...
Καλη συνεχεια.

Καλημέρα σε όλους...
Λοιπόν, ένα περίεργο πράμα: εμένα το μόνο μέρος που δεν με ενοχλεί η ζέστη, ή τέλος πάντων παλεύεται ... υποφέρεται, είναι το ... σκοπευτήριο !!! .big smile. Μια χαρά ήταν και χθες ... ;)
.sarcastic. .sarcastic.
Εδώ τα χσλαμε φίλε μου
Εγώ μόνο στην ταβέρνα βρίσκω δροσιά
.ha ha ha.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back