Κι εμένα το ίδιο. Μακάρι να ζούσα εκεί και όχι στο Αρχιμπουρδελο.Η Αλεξανδρούπολη ενδείκνυται και με το παραπάνω για ποδήλατο ,ολων των κατηγοριών.Ορεξη ναχεις .
Έτσι ακριβώς.
Κάθε φορά που ανεβαίνω μου αρέσει όλο και περισσότερο.
Κι εμένα το ίδιο. Μακάρι να ζούσα εκεί και όχι στο Αρχιμπουρδελο.Η Αλεξανδρούπολη ενδείκνυται και με το παραπάνω για ποδήλατο ,ολων των κατηγοριών.Ορεξη ναχεις .
Έτσι ακριβώς.
Κάθε φορά που ανεβαίνω μου αρέσει όλο και περισσότερο.
Από την άλλη στείλε τον, από κει έχει τα καλά. Στον Απαλό μόνο για κάνα δόλωμα είναιΒασίλη πάρε το ποδήλατο και θα το ευχαριστηθεις επάνω
Φτιάχνεις φραπεδιά το καβαλας και σε μισή ώρα είσαι στην παραλία του Απαλού και απολαμβάνει από Κορμοράνους μέχρι υδρόβια
Αυτό θα πει Παράδεισος
Όχι σαν το μπουρδ@λο που ζουμε που έτσι και κινηθεις με ποδήλατο
θα αποκτήσεις αυτοματως και κάρτα μελους νοσηλείας στο ΚΑΤ
Καλησπέρα παλικάρια![]()
Γεια σου ρε φίλε ωχ αχ ....τι χαμπάρια ;καλησπέρα σας ρε μόρτες![]()
Βασίλη πάρε το ποδήλατο θα συμμετέχω κι εγώ με 50 ευρώ για να μου κάνεις μερικές βόλτες μιας κι εγώ δεν μπορώΤα Public εδώ έχουν ποδήλατα τα οποία τα νοικιάζεις δωρεάν για μια μέρα, έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, απλά είναι αλλιώς να έχεις το δικό σου ποδήλατο, ειδικά όταν είναι και μιας Α ποιότητας.
γεμάτα τα αμπάριαΓεια σου ρε φίλε ωχ αχ ....τι χαμπάρια ;
Απο τι ; απο π......σαν αγκωνάρια ;γεμάτα τα αμπάρια![]()
αργείς αλλά τα λές......καλόοοοοοοοΑπο τι ; απο π......σαν αγκωνάρια ;
Καλησπέρα στην παρέα.
Άρε πόσες σφαλιάρες θέλουν μερικοί γιατροί…. Ο ένας μάλιστα από τους 5 ήταν και καθηγητής πανεπιστήμιου και μου είπε για χειρουργείο χωρίς να δει καν τη μαγνητική.
Αυτό συζητούσα πριν λίγο με τον πατέρα μου στο τηλ. Πόσος κόσμος θα έχει χειρουργηθεί χωρίς να έχει τίποτα…
.Πάντως επειδή τα έχουμε πει Κώστα ,να ξέρεις ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μεγάλη υπομονή ,ίσως και για χρόνια .