Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η Αλεξανδρούπολη ενδείκνυται και με το παραπάνω για ποδήλατο ,ολων των κατηγοριών.Ορεξη ναχεις .
Έτσι ακριβώς.
Κάθε φορά που ανεβαίνω μου αρέσει όλο και περισσότερο.
Κι εμένα το ίδιο. Μακάρι να ζούσα εκεί και όχι στο Αρχιμπουρδελο.

Βασίλη πάρε το ποδήλατο και θα το ευχαριστηθεις επάνω
Φτιάχνεις φραπεδιά το καβαλας και σε μισή ώρα είσαι στην παραλία του Απαλού και απολαμβάνει από Κορμοράνους μέχρι υδρόβια ;);)
Αυτό θα πει Παράδεισος
Όχι σαν το μπουρδ@λο που ζουμε που έτσι και κινηθεις με ποδήλατο
θα αποκτήσεις αυτοματως και κάρτα μελους νοσηλείας στο ΚΑΤ
Καλησπέρα παλικάρια ;);)
Από την άλλη στείλε τον, από κει έχει τα καλά. Στον Απαλό μόνο για κάνα δόλωμα είναι :).

Τα Public εδώ έχουν ποδήλατα τα οποία τα νοικιάζεις δωρεάν για μια μέρα, έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, απλά είναι αλλιώς να έχεις το δικό σου ποδήλατο, ειδικά όταν είναι και μιας Α ποιότητας.
Βασίλη πάρε το ποδήλατο θα συμμετέχω κι εγώ με 50 ευρώ για να μου κάνεις μερικές βόλτες μιας κι εγώ δεν μπορώ .sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα.

Μετά από επίσκεψη σε 5 γιατρούς για το πόδι δοκίμασα να πάω σε ακόμα έναν πριν καταλήξω προς Αθήνα μεριά. Οι προηγούμενοι 5 μου είπαν όλοι κατευθείαν για χειρουργείο. Πάω λοιπόν με εξετάζει, είδε με προσοχή τη μαγνητική και μου είπε οκ έχεις πρόβλημα και στο μηνίσκο και στο χιαστό αλλά δεν είσαι για χειρουργείο. Όταν του είπα ότι πήγα σε άλλους 5 και μου είπαν κατευθείαν χειρουργείο, γελούσε. Μου λέει κοίτα να δεις και εγώ χειρούργος είμαι και λεφτά θέλω. Άνετα μου λέει μπορώ να σου πω για χειρουργείο. Όμως το πρόβλημα σου μου λέει λύνεται με ασκήσεις ενδυνάμωσεις του ποδιού. Μπορώ μου είπε να πηγαίνω άνετα στο κυνήγι χωρίς φόβο για το πόδι ( μπορώ να πάρω ένα πτυσσόμενο μπαστουνάκι ορειβασίας που μπαίνει στο σακίδιο αν με κουράσει πολύ κάποια ανηφόρα να την ανέβω). Επίσης μου είπε να κάνω πολύ ποδήλατο, πρέσα στο γυμναστήριο αλλά να αποφεύγω βαθιά καθίσματα.

Άρε πόσες σφαλιάρες θέλουν μερικοί γιατροί…. Ο ένας μάλιστα από τους 5 ήταν και καθηγητής πανεπιστήμιου και μου είπε για χειρουργείο χωρίς να δει καν τη μαγνητική.
Αυτό συζητούσα πριν λίγο με τον πατέρα μου στο τηλ. Πόσος κόσμος θα έχει χειρουργηθεί χωρίς να έχει τίποτα…

Καλησπέρα στην παρέα.
Άρε πόσες σφαλιάρες θέλουν μερικοί γιατροί…. Ο ένας μάλιστα από τους 5 ήταν και καθηγητής πανεπιστήμιου και μου είπε για χειρουργείο χωρίς να δει καν τη μαγνητική.
Αυτό συζητούσα πριν λίγο με τον πατέρα μου στο τηλ. Πόσος κόσμος θα έχει χειρουργηθεί χωρίς να έχει τίποτα…

Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα αλλά οτι και να πούμε δεν βγαίνει τίποτα.Αλίμονο και πέσεις στα χερια τους .Υπάρχουν καθηγητές χρυσοδάχτυλοι και καθηγητές ιατρικής.Εξαρτάται που θα πέσεις .
Πάλεψέ το τότε όπως σου ειπε ο τελευταίος.Πάντως επειδή τα έχουμε πει Κώστα ,να ξέρεις ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μεγάλη υπομονή ,ίσως και για χρόνια .

.Πάντως επειδή τα έχουμε πει Κώστα ,να ξέρεις ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μεγάλη υπομονή ,ίσως και για χρόνια .
.well done.
Αυτό μου είπε και αυτός Δημήτρη, και αυτό θα κάνω. Θα το παλέψω και θα κάνω υπομονή.

Ο καλός χειρουργός ξέρει πως να χειρουργεί. Ο πιο καλός χειρουργός ξέρει πότε να χειρουργεί. Ο καλύτερος χειρουργός ξέρει πότε να μην χειρουργεί.
Αυτό σε κάνει να διαφέρεις από χειρούργος σε χειρουργός ;)

Κώστα η άσκηση σου δεν είναι η πρεσα. Η άσκηση σου είναι η καρέκλα που μία τεντωνεις τα πόδια και μία τα πιέζεις προς τα κάτω. Απλά πρέπει να ρυθμίζεις το μηχάνημα να μην κλείνει περισσότερο από 80 μοίρες γωνία. Θαυματουργή άσκηση για τα πόδια και τα γόνατα. Με αυτήν την άσκηση είχα ξεχάσει τους πόνους στα γόνατα.

Status
Not open for further replies.
Back