Ψυχραιμια και υπομονη
Ψυχραιμια και υπομονη
μόλις πριν λίγο ενημερώθηκα οτι η μάνα εκανε το σπίτι παραναλωμα του πυρός κ εγώ είμαι στο κρεβάτι του φυσιοθεραπευτή
Ευτυχώς οι γονείς μου είναι καλά, αντε να δούμε τι θα δούμε......
Μου είπαν οτι πήγε πυροσβεστική και ότι η κουζίνα καταστράφηκε ολοσχερώς και οτι εχει μαυρισει ολο το σπίτι. Ξέχασε το τηγάνι στο μάτι η μάνα μου..... Ένα ακόμα απο αυτά που πιστεύεις οτι δεν θα σου συμβούν. Αφού απο υγεία είμαστε οκ ολα θα γίνουν........ Τουλάχιστον πρόλαβα και πήρα το δικανακι γιατι θα γινόντουσαν τα λεφτά ντουλάπια![]()
Kαλησπερα λεβεντες...............
Εεεεεε....και πότε επιστρέφεις ;Καληνυχτίζω εγώ!
πρέπει να φτιάξω και να φορτώσω από απόψε τα πράματα στο αυτοκίνητα γιατί αύριο -καλώς εχόντων των πραγματων-με το που τελειώσω τη δουλειά, την κάνω ντουγρού για το νησί...
Γιαγκος....Ηρεμα δρακε...![]()
καλά να περάσετεΚαληνυχτίζω εγώ!
πρέπει να φτιάξω και να φορτώσω από απόψε τα πράματα στο αυτοκίνητα γιατί αύριο -καλώς εχόντων των πραγματων-με το που τελειώσω τη δουλειά, την κάνω ντουγρού για το νησί...
Π@@τανα θα τα κανεις παλι;Καλησπερίζω την παρέα.
Αφιξη πριν μια ώρα στον Αμαζόνιο.Ζέστη ,υγρασία με τοσο θολή την ατμόσφαιρα που δεν βλέπεις.Στην κυριολεξία σαν να εχει ομίχλη.Η βλάστηση οργιώδης και το σπίτι γεμάτο ιστούς.Τα αγριογούρουνα έσκαψαν σε πολλά σημεία στα 15 μέτρα απο το σπίτι. Και τώρα αρχίζει η περιπέτεια, που οσο κουραστική και ναναι ειναι απολαυστική.
![]()
Καληνυχτίζω εγώ!
Δημητρη υπαρχει μηχανιμα που τα κανει μονο του πουταναΚαλησπερίζω την παρέα.
Αφιξη πριν μια ώρα στον Αμαζόνιο.Ζέστη ,υγρασία με τοσο θολή την ατμόσφαιρα που δεν βλέπεις.Στην κυριολεξία σαν να εχει ομίχλη.Η βλάστηση οργιώδης και το σπίτι γεμάτο ιστούς.Τα αγριογούρουνα έσκαψαν σε πολλά σημεία στα 15 μέτρα απο το σπίτι. Και τώρα αρχίζει η περιπέτεια, που οσο κουραστική και ναναι ειναι απολαυστική.
![]()
Καλησπερίζω την παρέα.
![]()
Και τώρα αρχίζει η περιπέτεια, που οσο κουραστική και ναναι ειναι απολαυστική.
![]()
.buy buy..buy buy..buy buy....Η μόνη ελπίδα είναι να φοβηθεί λίγο με την μέση και να κάτσει ήσυχος αλλιώς βλέπω....μπουρλοτο .ha ha ha.Π@@τανα θα τα κανεις παλι;
Φατσα ο παπαρας![]()
![]()
καλησπέρα κι σε σένα .ha ha ha.
ναι αλλά λεβεντηςΦατσα ο παπαρας![]()
Δημήτρη αυτό δεν τα κάνει πουτανα, αυτό τα κάνει χαρά Θεού. Όταν ο Πανουτσος λέει...πουτανα όλα, εννοεί να αφήσει το σπίτι χωρίς ταράτσα, να διαλύσει το αυτοκίνητο, να τον φάει κάνα γουρούνι... τέτοια πράγματαΔημητρη υπαρχει μηχανιμα που τα κανει μονο του πουτανα
Ονομα και πραμα φιλε Μακη να χαρο μπαντομπουκαλιαρηςναι αλλά λεβεντης![]()