Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
μόλις πριν λίγο ενημερώθηκα οτι η μάνα εκανε το σπίτι παραναλωμα του πυρός κ εγώ είμαι στο κρεβάτι του φυσιοθεραπευτή .hair.
Ευτυχώς οι γονείς μου είναι καλά, αντε να δούμε τι θα δούμε......
Αφού είναι καλά οι γονείς όλα τα άλλα φτιάχνονται, υπομονή και δύναμη.

Τώρα καθομαι εξω και το μόνο που ακούγεται μέσα απο την ομίχλη ,ειναι τα τριζόνια.
Αν σας πω και το τι τρώω........κοντοσούβλι και κοκορέτσι που ήταν στον καταψύκτη απο το Πάσχα ..asking......ha ha ha.

Last edited:
Δημήτρη αυτό δεν τα κάνει πουτανα, αυτό τα κάνει χαρά Θεού. Όταν ο Πανουτσος λέει...πουτανα όλα, εννοεί να αφήσει το σπίτι χωρίς ταράτσα, να διαλύσει το αυτοκίνητο, να τον φάει κάνα γουρούνι... τέτοια πράγματα .sarcastic.

.very happy.

Τώρα καθομαι εξω και το μόνο που ακούγεται μέσα απο την ομίχλη ,ειναι τα τριζόνια.
Αν σας πω και τρώω........κοντοσούβλι και κοκορέτσι που ήταν στον καυαψύκτη απο το Πάσχα ..asking......ha ha ha.
Ηθελα ναξερα τι αλλο μπορει να βρεις σε αυτους τους καταψυκτες....ρε Δημητρη.....sarcastic.

Δημήτρη αυτό δεν τα κάνει πουτανα, αυτό τα κάνει χαρά Θεού. Όταν ο Πανουτσος λέει...πουτανα όλα, εννοεί να αφήσει το σπίτι χωρίς ταράτσα, να διαλύσει το αυτοκίνητο, να τον φάει κάνα γουρούνι... τέτοια πράγματα .sarcastic.
Να πάρει φωτιά η μπαταρία της κάμερας στην τσέπη μου ενώ φορτιζει απο power bank.....τι ήταν κι αυτό πάλι.......sarcastic. δεν λες που δεν την ειχα αφήσει στο αυτοκίνητο .asking.

Ηθελα ναξερα τι αλλο μπορει να βρεις σε αυτους τους καταψυκτες....ρε Δημητρη.....sarcastic.

Βρήκα και μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο......sarcastic.

Από ότι κατάλαβα το μόνο που δεν βρίσκεις στον καταψύκτη σου είναι φάσσες! .yelling.

Μου είπαν οτι πήγε πυροσβεστική και ότι η κουζίνα καταστράφηκε ολοσχερώς και οτι εχει μαυρισει ολο το σπίτι. Ξέχασε το τηγάνι στο μάτι η μάνα μου..... Ένα ακόμα απο αυτά που πιστεύεις οτι δεν θα σου συμβούν. Αφού απο υγεία είμαστε οκ ολα θα γίνουν........ Τουλάχιστον πρόλαβα και πήρα το δικανακι γιατι θα γινόντουσαν τα λεφτά ντουλάπια.sarcastic..sarcastic.
Όλα φτιάχνουν αφού είναι όλοι καλά! Δεν παίζεσαι. ....

Από ότι κατάλαβα το μόνο που δεν βρίσκεις στον καταψύκτη σου είναι φάσσες! .yelling.
Αυτές φαγώθηκαν πριν μια βδομάδα οι τελευταίες.Ομως πρόσεξε καλά τι γράφεις και πως ,γιατί ο άλλος έπεσε στα τέσσερα και προσκυνάει σαν τον μωαμεθανό στη Μέκκα.
Τι χανουμάκια που ειστε......

Status
Not open for further replies.
Back