Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα παλικάρια.
Θεοφραστε Δοξασυ Ο ΘΕΌΣ ειναι καλά οι δικοι σου.
Τα αλλα φτιάχνονται σιγα σιγα.
Οποιος δεν εχει καψει η γλυτωσει σπο καψιμο την κουζίνα μια φορα στην ζωη του η δεν μαγευρευει σπιτι η τρώει μονο ντελιβερι.
Παθον γ γω λοιπον .
Τωρα υπομονη .
Μερες θελει να φύγει η μποχα κ να αρχισεις δουλεια.
Κ κατι που έφηβος τοτε δεν ηξερα κ τα κανα της πουτσας......φωτια σε τηγάνι με λαδι.......σβήνει μονο με καπάκι από πανω.
Με το νερό υα τα κάψεις ολα μαζι κ εσενα.
Ποτε νερο σε καυτό αναμενό τηγανι

καλημέρα παλικάρια,

μόλις τελείωσα το πρώτο χέρι βερνίκι στην πέργκολα, μια τζούρα καφέ και πάμε για άλλο ένα - όλα γίνονται πιο εύκολα περιμένοντας το νέο όπλο σήμερα έτσι δεν είναι ; δουλεύεις με άαααααλλη ψυχολογία και όρεξη .sarcastic.

Καλημερα σε ολους, παντα με υγεια και δυναμη, καλα να περνατε οπου και αν εισαστε.
Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες αναρρωσης, ξεκιναμε για την δουλεια τωρα, θα δοκιμασω και βλεπουμε, το θεμα ειναι να μην
ανοιξουν τα εγκαυματα.
Καλη συνεχεια σε ολους.

Ωπ, τι εχασα Σταυρο; Τι εγινε;

Περαστικα και γρηγορα ευχομαι.

Θεοφραστε μην αγχωνεσαι, και μενα η μανα μου κοντεψε να το κανει. Ευτυχως το σωσε γρηγορα, αφηνοντας ομως μερικες φουσκαλες στο ντουλαπι απο πανω για υπενθυμιση. Τα πραματα φτιαχνουν, οι ανθρωποι δεν φτιαχνουν και ευτυχως τετοιες περιπετειες δεν ειχες

Καλημέρα στους απανταχού κυνηγούς όλων των ειδών...πτερωτών, τριχωτών και....άτριχων!!;);)

(σκατά στο στόμα μου αλλά μια από τις καλύτερες επενδύσεις είναι ένας πυροσβεστήρας για το σπίτι...είσαι πιο άνετος όταν σκάσει η στραβή!!!)
Υπομονή και επιμονή σε όλους....!!!

Καλημέρα σε όλα φιλαράκια.
Απόψε μετα απο πολύ καιρό θυμήθηκα τι εστί υπνος.Κλειστά παράθυρα ,σεντονάκι και δροσούλα.
Η καταχνιά συνεχίζει πα όλο το αεράκι και αν και καθυστερημένα σήμερα , είναι ώρα για καφέ.

image host

Last edited:
Χωρις πλακα, ενα μεγαλο πυροσβεστηρα εχω στην αποθηκη, στο χωρο που γεμιζω. Δε ξερω γιατι μου καρφωθηκε, απο οταν ξεκινησα να εχω κοντα ενα, αφου ουτε καπνιζω, ουτε λαμπες πυρακτωσεως εχει εκει, ουτε φυσικα θερμαντικο σωμα το χειμωνα. Αλλα μου μπηκε...

Εγώ παιδιά είχα έναν πολύ μικρό στην κουζίνα για ασφάλεια...μία μέρα άρπαξε και σε μας ένα τηγανάκι με λάδι...βάζει τις φωνές η μάνα μου...με τον πυροσβεστήρα ήταν υπόθεση 3 δευτερολέπτων (και με μια βρεγμένη πετσέτα από πάνω γίνεται δουλειά...), ένιωσα πολύ ανακούφιση...
Σκέφτομαι να πάρω και έναν πιο μεγάλο να έχω μέσα στο σπίτι!!

Status
Not open for further replies.
Back