Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλα φιλαράκια.
Απόψε μετα απο πολύ καιρό θυμήθηκα τι εστί υπνος.Κλειστά παράθυρα ,σεντονάκι και δροσούλα.
Η καταχνιά συνεχίζει πα όλο το αεράκι και αν και καθυστερημένα σήμερα , είναι ώρα για καφέ.

image host
zolo#diakopes#ta kani ola p@@tana#xoris voithia monos tou#lovely tzoumerka

Καλησπερα λεβεντιές. Δροσιά σήμερα μιας και ο μαιστρος ειξε λίγο τη θερμοκρασία και καθάρισε η ατμόσφαιρα, εύχομαι μόνο μην έχουμε τίποτα φωτιές, αυτές τις μέρες περιμένουν οι αληταραδες. Πήγα σήμερα δρομολόγιο στα νότια και είδα τέσσερα τρυγονακια. Είδα όμως και κάτι διποδες τρυγονες στις παραλίες..............asking..ha ha ha.

Καλό μεσημέρι στην παρέα. Επιστροφή Αθήνα μετά από ένα όμορφο 3ήμερο στο Ηράκλειο για τον γάμο δύο φίλων. Οι αναμνήσεις που μου ήρθαν στο μυαλό αυτές τις ημέρες πάρα πολλές μιας και έζησα 5 από τα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου σε αυτή την πόλη. Η Κρήτη είναι και θα είναι το δεύτερο σπίτι μου και πάντα θα βρίσκω λόγους για να επιστρέφω. Μακάρι να έβρισκα και δούλεια για να το κάνω και μόνιμα! Η συγκίνηση μεγάλη αρκετές φορές αλλά την στιγμή που τραγούδησαν μαντινάδες στον γαμπρό λίγο πριν φύγει από το πατρικό του, είναι κάτι που θα θυμάμαι και θα ανατριχιάζω πάντα. Οι Κρητικοί ξέρουν να τιμούν την οικογένειά τους, τους φίλους τους, τους φιλοξενούμενούς τους και την Ελλάδα. Επίσης ξέρουν να διασκεδάζουν και πάνω απ' όλα να τρώνε. Τόσο φαγητό δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Από τις 21.30 μέχρι τις 05.00 τρώγαμε και πίναμε. Ήπια τόση ρακί και δεν με πείραξε ούτε μια στιγμή γιατί ήμουν τόσο ευτυχισμένος (όχι χαρούμενος, ευτυχισμένος!). Όπως λέει και ένας τυπάς ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ .sarcastic..sarcastic.

crete.jpg
Ήθελα να κανονίσω να μείνω μια μέρα για να δω και τον Μύρο αλλά δεν μπορούσα δυστυχώς. Έχω εξετάσεις σε λίγες μέρες και ο χρόνος με πιέζει. Ευκαιρίες θα μας δωθούν είμαι σίγουρος φίλε!
Χαίρομαι που πέρασες καλά Βασίλη, την επόμενη φορά όμως ξέρεις ε;

Ας εμενες ρε συ μια μέρα ακόμα.αύριο θα πάω Ηράκλειο και θα ηταν μια καλη ευκαιρία να γνωριστουμε.αλλά μάλλον θα έχεις κι αλλες υποχρεώσεις
Αν έχεις χρόνο Ευριπίδη κερνάω καφεδάκι και ότι άλλο γουστάρεις

γενέθλια σήμερα ο μικρός μου γιός κλείνει τα 22
πριν μισή ώρα γύρισε από δουλειά του ευχηθήκαμε και τον ρώτησα αν θέλει να παραγγείλουμε απ έξω η να πάμε κάπου να φάμε όλοι παρέα
όχι είμαι κουρασμένος είπε κάποια άλλη μέρα
σε κάποια στιγμή κτύπησε η πόρτα και ανοίγωντας η γυναικα μου είδε 6-7 φίλες και φίλους του με μια πανέμορφη τούρτα που είχε μιά μπάλλα ποδοσφαίρου και μία μπάσκετ πλαισιωμένα από ένα κιτρινόμαυρο ζαχαρωτό κασκώλ
ο γιός μου έμεινε άφωνος και το χαμόγελό του έφτασε στ αυτιά του
έσβησε τα κεράκια συνοδεία του κλασσικού<<να ζήσεις Κωνσταντίνε κια χρόνια πολλά......>>και έκοψαν την τούρτα
όμορφες στιγμές από καλούς φίλους .well done.
εγώ χαρουμενος αφού τους ευχαριστησα τους είπα:
κοπελιές κι αγόρια κερνάω για τον φίλο σας
τσίμπησαν το χαρτζηλίκι κι έφυγαν ευχαριστώντας για ταβερνούλα
.well done.

Έχω ξαπλώσει 3 ποντίκια σε 15 λεπτά με το αεροβόλο και το φακό! .shoot.ο ένας ήταν πάνω από μισό κιλό! Έρχονται και πίνουν νερό από τους σκύλους και κάθομαι στο μπαλκόνι στα 8-10 μέτρα, με βλέπουν και δε ντρέπονται καθόλου .what.

γενέθλια σήμερα ο μικρός μου γιός κλείνει τα 22
πριν μισή ώρα γύρισε από δουλειά του ευχηθήκαμε και τον ρώτησα αν θέλει να παραγγείλουμε απ έξω η να πάμε κάπου να φάμε όλοι παρέα
όχι είμαι κουρασμένος είπε κάποια άλλη μέρα
σε κάποια στιγμή κτύπησε η πόρτα και ανοίγωντας η γυναικα μου είδε 6-7 φίλες και φίλους του με μια πανέμορφη τούρτα που είχε μιά μπάλλα ποδοσφαίρου και μία μπάσκετ πλαισιωμένα από ένα κιτρινόμαυρο ζαχαρωτό κασκώλ
ο γιός μου έμεινε άφωνος και το χαμόγελό του έφτασε στ αυτιά του
έσβησε τα κεράκια συνοδεία του κλασσικού<<να ζήσεις Κωνσταντίνε κια χρόνια πολλά......>>και έκοψαν την τούρτα
όμορφες στιγμές από καλούς φίλους .well done.
εγώ χαρουμενος αφού τους ευχαριστησα τους είπα:
κοπελιές κι αγόρια κερνάω για τον φίλο σας
τσίμπησαν το χαρτζηλίκι κι έφυγαν ευχαριστώντας για ταβερνούλα
.well done.
Μάκη να τον χαίρεσαι και ότι καλύτερο εύχομαι, πάντα με υγεία!

Status
Not open for further replies.
Back