Πολύχρονος Μάκη,Να τον χαίρεστε!!!γενέθλια σήμερα ο μικρός μου γιός κλείνει τα 22
πριν μισή ώρα γύρισε από δουλειά του ευχηθήκαμε και τον ρώτησα αν θέλει να παραγγείλουμε απ έξω η να πάμε κάπου να φάμε όλοι παρέα
όχι είμαι κουρασμένος είπε κάποια άλλη μέρα
σε κάποια στιγμή κτύπησε η πόρτα και ανοίγωντας η γυναικα μου είδε 6-7 φίλες και φίλους του με μια πανέμορφη τούρτα που είχε μιά μπάλλα ποδοσφαίρου και μία μπάσκετ πλαισιωμένα από ένα κιτρινόμαυρο ζαχαρωτό κασκώλ
ο γιός μου έμεινε άφωνος και το χαμόγελό του έφτασε στ αυτιά του
έσβησε τα κεράκια συνοδεία του κλασσικού<<να ζήσεις Κωνσταντίνε κια χρόνια πολλά......>>και έκοψαν την τούρτα
όμορφες στιγμές από καλούς φίλους
εγώ χαρουμενος αφού τους ευχαριστησα τους είπα:
κοπελιές κι αγόρια κερνάω για τον φίλο σας
τσίμπησαν το χαρτζηλίκι κι έφυγαν ευχαριστώντας για ταβερνούλα![]()
Μύρο, κι εγώ ... παρασκευή και σάββατο 7 ...Έχω ξαπλώσει 3 ποντίκια σε 15 λεπτά με το αεροβόλο και το φακό! .shoot.ο ένας ήταν πάνω από μισό κιλό! Έρχονται και πίνουν νερό από τους σκύλους και κάθομαι στο μπαλκόνι στα 8-10 μέτρα, με βλέπουν και δε ντρέπονται καθόλου .what.
Μπράβο Στέλιο άλλαξε τους τον αδοξαστο..Μύρο, κι εγώ ... παρασκευή και σάββατο 7 ...
Μάλιστα πριν 2-3 βδομάδες μου παρουσίασε πρόβλημα το εργαλείο, διαρροή αερίου και άδειαζε τελείως η αμπούλα μόλις τρυπούσε. Αφού άδειασα και 2η κατάλαβα ότι η διαρροή ήταν στη βαλβίδα "πυροδότησης"... Πριν μερικά χρόνια είχε παρουσιάσει πάλι διαρροή, αλλά τότε ήταν στο πίσω κομμάτι, εκεί που τρυπάει την αμπούλα (piercing block). Είχα πάρει τότε τον αντιπρόσωπο (Ν.Παπαδάκης & Σια) και μου έστειλε όλο το σύστημα "piercing block + valve assembly", αλλά άλλαξα μόνο το χαλασμένο κομμάτι και είχα αφήσει την παλιά βαλβίδα. Έτσι τώρα είχα ανταλλακτική βαλβίδα και την άλλαξα.
![]()
Το θέμα ήταν ότι δεν είχα άλλη αμπούλα CO2 ώστε να το δοκιμάσω!!! Την περασμένη παρασκευή όμως φρόντισα και πήρα αμπούλες, το δοκίμασα και δουλεύει πάλι κανονικά. Έτσι τους άλλαξα τα φώτα ... μόνο που το σάββατο φυσούσε πολύς αέρας και δεν πολυκυκλοφορούσαν, αλλιώς μπορεί και να έκανα διψήφιο αριθμό ...
![]()
Καληνύχτα, και αύριο με υγεία ...
Κοντά Τάσο, μέχρι τα 10 μέτρα περίπου, αλλά συνήθως 2-5 μέτρα, πιο πάνω δεν έχει αρκετή δύναμη παρά μόνο αν βρει κεφάλι ή λαιμό ή κάτω από το στήθος. Αν τον βρει στην πλάτη και ειδικά αν είναι και μεγάλος, μόνο που τον ξύνει ...Στα πόσα μέτρα περίπου τους ρίχνεις?
Μια χαρά Στέλιο, ωραίο και το αεροβόλο σου!είχα ένα αμπούλα κάποτε αλλά επερνα τις στρογγυλές μπίλιες, αυτό απ ότι βλέπω περνει 4,5 χιλ βολίδα σωστά;Μύρο, κι εγώ ... παρασκευή και σάββατο 7 ...
Μάλιστα πριν 2-3 βδομάδες μου παρουσίασε πρόβλημα το εργαλείο, διαρροή αερίου και άδειαζε τελείως η αμπούλα μόλις τρυπούσε. Αφού άδειασα και 2η κατάλαβα ότι η διαρροή ήταν στη βαλβίδα "πυροδότησης"... Πριν μερικά χρόνια είχε παρουσιάσει πάλι διαρροή, αλλά τότε ήταν στο πίσω κομμάτι, εκεί που τρυπάει την αμπούλα (piercing block). Είχα πάρει τότε τον αντιπρόσωπο (Ν.Παπαδάκης & Σια) και μου έστειλε όλο το σύστημα "piercing block + valve assembly", αλλά άλλαξα μόνο το χαλασμένο κομμάτι και είχα αφήσει την παλιά βαλβίδα. Έτσι τώρα είχα ανταλλακτική βαλβίδα και την άλλαξα.
![]()
Το θέμα ήταν ότι δεν είχα άλλη αμπούλα CO2 ώστε να το δοκιμάσω!!! Την περασμένη παρασκευή όμως φρόντισα και πήρα αμπούλες, το δοκίμασα και δουλεύει πάλι κανονικά. Έτσι τους άλλαξα τα φώτα ... μόνο που το σάββατο φυσούσε πολύς αέρας και δεν πολυκυκλοφορούσαν, αλλιώς μπορεί και να έκανα διψήφιο αριθμό ...
![]()
Καληνύχτα, και αύριο με υγεία ...