Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στη παρέα.αργησα λίγο σήμερα γιατί πήγα για το καθιερωμένο τσεκ που κάνουμε κάθε χρονο στους γιατρούς μέσω δουλειάς.όλα καλά εκτός τον πνευμονολογο ο οποίος μου τόνισε οτι ή τώρα ή ποτε πρεπει να κόψω το τσιγάρο γιατί δεν πάνε καλά τα πράγματα.το θέμα είναι οτι δεν ξέρω το τροπο.έχω προσπαθήσει 2-3 φορες χωρίς επιτυχία.τεσπα κάποια στιγμη θα δω πως και τι.τώρα όσον αφορα τους πυροσβεστήρες προσέξτε γιατί άλλοι είναι για τα λάδια στη κουζίνα και άλλοι για φωτιά και όλοι έχουν ημερομηνία λήξεως.προσοχή λοιπον στην αγορά τους

ο θέμα είναι οτι δεν ξέρω το τροπο.έχω προσπαθήσει 2-3 φορες χωρίς επιτυχία
Απλά ξυπνάς μια μέρα και λες από σήμερα δεν καπνίζω, εγώ έτσι έκανα και έχει περάσει 1,5 χρόνος αν και σκέφτομαι να το ξαναρχίσω.hit.
αλλά.... τα λεφτά που έδινα στα τσιγάρα τα έβαζα σε κουμπαρά και την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν ένα winchester λουκούμι.my man.

Απλά ξυπνάς μια μέρα και λες από σήμερα δεν καπνίζω, εγώ έτσι έκανα και έχει περάσει 1,5 χρόνος αν και σκέφτομαι να το ξαναρχίσω.hit.
αλλά.... τα λεφτά που έδινα στα τσιγάρα τα έβαζα σε κουμπαρά και την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν ένα winchester λουκούμι.my man.
Την καλύτερη δουλειά έκανες εσύ!!!! Η καλύτερη λύση για όλα τα πάθη είναι να τα βάζουμε στην ζυγαριά με το μεγαλύτερο πάθος μας...!!!! .hunter..ghe.

Μην το ξαναρχισεις θεοφραστε.βάλε πλώρη για ενα 725

Χαιρετω σύσσωμο το φόρουμ..:)
Ευριπίδη όλα στο μυαλό είναι,Αν το πιστέψεις βαθιά μέσα σου θα τα καταφέρεις κ χωρίς ηλεκτρονικό τσιγαρο,Και θα δεις μετά που θα ανεβενεις για πέρδικες στην κορφή του ομαλου:)
Θεοφραστε αφού δεν κινδύνευσαν οι δικοί σου τότε όλα καλά,τα υπόλοιπα κουτσά στραβά θα διορθωθούν.:)

Καλό μεσημέρι στην παρέα. Επιστροφή Αθήνα μετά από ένα όμορφο 3ήμερο στο Ηράκλειο για τον γάμο δύο φίλων. Οι αναμνήσεις που μου ήρθαν στο μυαλό αυτές τις ημέρες πάρα πολλές μιας και έζησα 5 από τα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου σε αυτή την πόλη. Η Κρήτη είναι και θα είναι το δεύτερο σπίτι μου και πάντα θα βρίσκω λόγους για να επιστρέφω. Μακάρι να έβρισκα και δούλεια για να το κάνω και μόνιμα! Η συγκίνηση μεγάλη αρκετές φορές αλλά την στιγμή που τραγούδησαν μαντινάδες στον γαμπρό λίγο πριν φύγει από το πατρικό του, είναι κάτι που θα θυμάμαι και θα ανατριχιάζω πάντα. Οι Κρητικοί ξέρουν να τιμούν την οικογένειά τους, τους φίλους τους, τους φιλοξενούμενούς τους και την Ελλάδα. Επίσης ξέρουν να διασκεδάζουν και πάνω απ' όλα να τρώνε. Τόσο φαγητό δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Από τις 21.30 μέχρι τις 05.00 τρώγαμε και πίναμε. Ήπια τόση ρακί και δεν με πείραξε ούτε μια στιγμή γιατί ήμουν τόσο ευτυχισμένος (όχι χαρούμενος, ευτυχισμένος!). Όπως λέει και ένας τυπάς ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ .sarcastic..sarcastic.

crete.jpg

Ας εμενες ρε συ μια μέρα ακόμα.αύριο θα πάω Ηράκλειο και θα ηταν μια καλη ευκαιρία να γνωριστουμε.αλλά μάλλον θα έχεις κι αλλες υποχρεώσεις
Ήθελα να κανονίσω να μείνω μια μέρα για να δω και τον Μύρο αλλά δεν μπορούσα δυστυχώς. Έχω εξετάσεις σε λίγες μέρες και ο χρόνος με πιέζει. Ευκαιρίες θα μας δωθούν είμαι σίγουρος φίλε!

Καλησπερίζω την παρέα.
Εδώ πολύ δροσερός αέρας,σύννεφα και ομίχλες.Τα συνεχόμενα μπουμπουνητά με τα σύννεφα που έκλεισαν τον ορίζοντα ειναι το σημάδι για το χαλάζι που ρίχνει απέναντι.

Status
Not open for further replies.
Back