31 χρονια το σωληνακι; ε να το πας πισω στην εταιρεια![]()
καλά μην το πεις αυτό σε κανέναν που έχει κινέζικο....τα σωληνάκια σε 3 μάξιμουμ 5 χρόνια συνήθως "πολυμερίζονται", κοινώς σαπίζουν-θρυμματίζουν....
(ίσως και στα καινούργια stihl δλδ...)
Ε δεν σου φταίει το μηχάνημα νομίζω με 32 χρόνια υπηρεσίαςκαλά μην το πεις αυτό σε κανέναν που έχει κινέζικο....τα σωληνάκια σε 3 μάξιμουμ 5 χρόνια συνήθως "πολυμερίζονται", κοινώς σαπίζουν-θρυμματίζουν....
(ίσως και στα καινούργια stihl δλδ...)
Η καμπανα τι ειναι?
Ε, μα ... βρε αθεόφοβε, το ... τούρκικο σχέδιο βρήκες να βάλεις !!! Δεν βρήκες τίποτα άλλο ;;; .what.![]()
Ουσιαστικά ο συμπλέκτης που στο ρελαντί αφήνει την αλυσίδα ακίνητη και κομπλάρει όταν γκαζώνεις σαν τα σκουτεράκια
Χρύσανθε ποτέ δεν αφήνω καυσιμο μέσα.Οταν τελειώσω τη δουλειά και ειναι να φυγω ,οπότε το πριόνι μένει αχρησιμοποιήτο αδειάζω το καυσιμο και μετά το βάζω να δουλέψει ρελαντί μέχρι να σβήσει.Παλιότερα που ο πατέτας μου πέτναγε εδω πολλούς μήνες δούκευε ασταμάτηταΔεν εχω κανένα παράπονο απο το εργαλείο.Ε δεν σου φταίει το μηχάνημα νομίζω με 32 χρόνια υπηρεσίας
Γενικα ομως αποφεύγουμε να αφξνουμε βενζινη στο μηχανημα εαν δεν θα χρησιμοποιηθει συντομα.
Επισης μεωτην σημερινη αμόλυβδη δεν πρεπει να καιμε καυσιμο περαν τους ενός μηνος απο την αγορα.
Γιαυτό φτιάχνουμε λιγο κ οσο πιστευουμε θα χρειαστούμε.
Μεγαλύτερο σε ηλικία καυσιμο κανει ζημια
Τωρα πες......μηπως φτιάχνεις φυλακτρα με το αλυσοπριονο?![]()
![]()
googlara καμπάνα πάτησα images και ήταν η μόνη καμπάνα που δεν ήταν από τις άλλες...Ε, μα ... βρε αθεόφοβε, το ... τούρκικο σχέδιο βρήκες να βάλεις !!! Δεν βρήκες τίποτα άλλο ;;; .what.
http://www.agroliseis.gr/gr/el/products/--12
![]()
![]()
![]()
Ας έβαζες μια απο τις άλλες μωρέ αδερφάκι μου.googlara καμπάνα πάτησα images και ήταν η μόνη καμπάνα που δεν ήταν από τις άλλες...
Πάντως τα γράμματα είναι Τούρκικα η καμπάνα είναι Γαλλική![]()
Έβαλα και από τις άλλες.guitar.Ας έβαζες μια απο τις άλλες μωρέ αδερφάκι μου.
Ποια καμπάαανα.......buy.
Που να ξερα οτι , λέτε αυτο καμπάνα![]()
![]()
Ουσιαστικά ο συμπλέκτης που στο ρελαντί αφήνει την αλυσίδα ακίνητη και κομπλάρει όταν γκαζώνεις σαν τα σκουτεράκια
Ο πατέτας σου πέτναγε και δούκευε?ρε φιλε θα μας τρελανεις?πρωτα λες καλημέρα στις φασσες και τώρα αυτό.μήπως σου συμβαίνει κάτι άλλο?και δεν ξέρεις και την καμπάνα.ελεοςΧρύσανθε ποτέ δεν αφήνω καυσιμο μέσα.Οταν τελειώσω τη δουλειά και ειναι να φυγω ,οπότε το πριόνι μένει αχρησιμοποιήτο αδειάζω το καυσιμο και μετά το βάζω να δουλέψει ρελαντί μέχρι να σβήσει.Παλιότερα που ο πατέτας μου πέτναγε εδω πολλούς μήνες δούκευε ασταμάτηταΔεν εχω κανένα παράπονο απο το εργαλείο.
Ναι, εμέναΈχει κανείς σας hol; Του κάνει αβαρίες η σύνδεση στο ίντερνετ;
K εγω εβαλα πριν κανα 3μηνο, θεματα δεν εχω ακομα... Vodafone οχι Hol...Έχει κανείς σας hol; Του κάνει αβαρίες η σύνδεση στο ίντερνετ;
Γιώργο σκέτο, το ξέρω Βασίλη, το ξέρω... κατα διαόλου πάνε όλα στις τηλεπικοινωνιες.Vodafone έχετε δίκιο, κύριε Γιώργο μας έχει τρελάνει το τελευταίο δίμηνο περίπου. Κόβεται σχεδόν κάθε μέρα τόσο το ίντερνετ, όσο και το σταθερό.