Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Aπο αυτες τις διμετρες που λεγαμε Γρηγορη?
Απο αυτες Παυλο αστα να παει χαλια μαυρα....εχτες βραδι τον Πατενταδορο παρολιγο να τον πνιξουν 2 απο Αγγλια μερια,τον ειδαν και ετσι τρυφερουδι.vert funny..exciting.να ηξερε απο που γλιτωσε ο κακομοιρης.very happy.

Απο αυτες Παυλο αστα να παει χαλια μαυρα....εχτες βραδι τον Πατενταδορο παρολιγο να τον πνιξουν 2 απο Αγγλια μερια,τον ειδαν και ετσι τρυφερουδι.vert funny..exciting.να ηξερε απο που γλιτωσε ο κακομοιρης.very happy.

Ελπίζω να τον γλυτωσες από χειρότερα τον φουκαρα!

Εχω μπλέξει με τις δουλειές εδώ στο χωριό ,όπως πάντα άλλωστε ,και δεν θα προλάβω να ερθω μια βόλτα Κέρκυρα να δω και γω από κοντά αυτά που τραβάτε και να συμπάσχω μαζί σας.
Η αδερφή μου επέστρεψε στην Κέρκυρα και με εχει τρελάνει ,πότε θα πάμε.

Last edited:
Εχω μπλέξει με τις δουλειές εδώ στο χωριό ,όπως πάντα άλλωστε ,και δεν θα προλάβω να ερθω μια βόλτα Κέρκυρα να δω και γω από κοντά αυτά που τραβάτε και να συμπάσχω αμζί σας.
Η αδερφή μου επέστρεψε στην Κέρκυρα και με εχει τρελάνει ,πότε θα πάμε.

Άσε Δημήτρη δεν μπορείς να φανταστείς το Δράμα που περνάνε ο venetatos και ο skyfall και όλα τα παιδιά από Κέρκυρα που δουλεύουν σε εστιατόρια και μπαράκια καλοκαιριάτικα. Δουλειά μέρα νύχτα. Απορώ πως έχουν το κουράγιο να γεμίζουν φυσίγγια και να κυνηγάνε τα πάπια και τις φάσες έτσι εντατικά μετά τα καλοκαιρινά στραπατσα..sex hard..beer..drunk.

Άσε Δημήτρη δεν μπορείς να φανταστείς το Δράμα που περνάνε ο venetatos και ο skyfall και όλα τα παιδιά από Κέρκυρα που δουλεύουν σε εστιατόρια και μπαράκια καλοκαιριάτικα. Δουλειά μέρα νύχτα. Απορώ πως έχουν το κουράγιο να γεμίζουν φυσίγγια και να κυνηγάνε τα πάπια και τις φάσες έτσι εντατικά μετά τα καλοκαιρινά στραπατσα..sex hard..beer..drunk.
Παύλο τα φυσίγγια τα κλείνουν με τέτοιες μηχανές .sex hard. ;;;

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ ΑΔΕΡΦΙΑ .flamenco..flamenco.
ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ .RESPECT..RESPECT.

Ρυθμιστική 2016-2017

Μετά τις τελευταίες αναταράξεις που προκλήθηκαν από τον περιβόητο εθνικό διάλογο για το κυνήγι του κου Τσιρώνη, φαίνεται ότι η ηρεμία επανέρχεται σιγά-σιγά στον κυνηγετικό κόσμο, αλλά και στους διαδρόμους του Υπουργείου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iHunt, τα πράγματα φαίνονται να εξελίσσονται καλά για τους κυνηγούς. Η αποφασιστική ενότητα των κυνηγών και η κοινή προσπάθεια όλων, απλών κυνηγών, Κυνηγετικών Συλλόγων, Ομοσπονδιών και της ΚΣΕ .sarcastic..sarcastic. προς μια κατεύθυνση, είχε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

Η ενότητα των κυνηγών δοκιμάστηκε και αποδείχτηκε αρραγής και ακλόνητη. Οι μεμονωμένες και άστοχες προσπάθειες μερικών να δημιουργήσουν διαχωρισμούς και διπλές εκπροσωπήσεις έπεσαν στο κενό. Ενωμένοι οι κυνηγοί και μακριά από κομματικές προσεγγίσεις και υπολογισμούς, μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους.

Το iHunt , όπως πάντα, θα είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και θα δημοσιεύει άμεσα κάθε εξέλιξη για το κυνήγι και κυρίως τα νέα για την πολυαναμενόμενη νέα ρυθμιστική.

Η προετοιμασία και η δημοσίευση της ρυθμιστικής θα επιβεβαιώσει τελικά τους παράγοντες του υπουργείου που διαβεβαιώνουν ότι «Όλα θα πάνε καλά» για το κυνήγι;

Την ίδια αισιόδοξη προσέγγιση για τις εξελίξεις εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Μαρκόπουλος, με δηλώσεις του στο iHunt πριν λίγες μέρες. Η ενότητα των κυνηγών θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά το ισχυρό τους όπλο;

Θα είμαστε σε συνεχή επιφυλακή ενόψει των εξελίξεων και θα σας πληροφορήσουμε άμεσα, μόλις έχουμε νεότερα για το κρίσιμο θέμα του κυνηγιού και της Ρυθμιστικής 2016-17.

O iHunter

Καλησπερίζω την παρέα και καλή βδομάδα να΄χουμε!
Έφυγα για λίγες μέρες για το νησί και τελικά εχασα το δρόμο να γυρίσω....sarcastic.
Έπαθα βέβαια ένα εγκεφαλικό μόλις είδα την συσσωρευμένη δουλειά 2 βδομάδων στο γραφείο, που παρεπιπτόντως πρέπει να γίνει και άμεσα....hair.
και ένα 2ο εγκεφαλικό όταν μπήκα δω μέσα και είδα πόσο διάβασμα πρέπει να ρίξω για να έρθω στα ίσα μου (47 σελίδες μόνο στην ''Κυνηγετική Γωνιά'')....hair..sarcastic.

Ετσι αυριο ειμαι για Γιάννενα να φορτώσω και οικοδομικά.
Εκείνος ο Κερκυραίος επέστρεψε άραγε ;
Δημήτρη μεχρι τις 15:00 δουλεύω, αν είσαι Γιάννενα μετά πάρε τηλ. να βρεθούμε!

Status
Not open for further replies.
Back