Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλο το φόρουμ!!!

Τελευταία μέρα στο τρελάδικο , από αύριο και για 16 μέρες θα είμαι στο νησί.
Το πρόγραμμα δοκιμασμένο αν και φέτος έχει δεχθεί κάποιες βελτιώσεις.
Πρωινό ξύπνημα με τα κοκκόρια , καφεδάκι με θέα το Ιόνιο και λίγο διάβασμα .
Πριν ακόμα σηκωθεί ο ήλιος έχει τρέξιμο στα γκρέμια του Χάρακα με θέα τον κόλπο του Μύρτου και την άσσο.
Γυρισμός , μπανάκι με παγωμένο νερό από την πηγή και σχεδιασμός της ημέρας.Αν βαριόμαστε πάμε δίπλα στον Μύρτο , αν έχουμε κέφια ανοίγουμε τους χάρτες και ξεκινάμε την εξερεύνση.
Απογευματάκι ανάβουν οι ψησταριές και ξεκινούν τα ψησίματα .
Βραδάκι έχει βόλτα και ποτάκι σε κάποιο λιμάνι του νησιού ή άραγμα στην αυλή με ρακές και μουσικές.

Εύχομαι καλές διακοπές σε όλους και να περάσετε όμορφα όπου κι αν πάτε:)
Διονύση καλά να περάσεις και απελευθερωθείς απο την σκληρή πραγματικότητα της Αθήναε.
Και που είσαι......φαε και κανα κόκορσ.

Κωνσταντινε που μενεις;
Νίκο, ο Κων/νος είναι στην Αμερική, Νέα Υόρκη νομίζω. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, τώρα .sleepy.... Θα σου απαντήσει το μεσημεράκι ... ;)
Καλησπερα σάς φιλαράκια, Νίκο με πρόλαβε ο Στέλιος στις μπερδεμενες πολιτειες τι να κάνουμε φίλε για το μεροκάματο.

Καλησπερα σάς φιλαράκια, Νίκο με πρόλαβε ο Στέλιος στις μπερδεμενες πολιτειες τι να κάνουμε φίλε για το μεροκάματο.
Ειχα ενα Lc smith και ειμαι μελος στο συλλογο τους και ειχα αρθογραφησει στο περιοδικο τους. Να κανεις υπομονη εκει που βρισκεσαι και εμεις απο εδω θα σου θυμιζουμε πατριδα.

Ειχα ενα Lc smith και ειμαι μελος στο συλλογο τους και ειχα αρθογραφησει στο περιοδικο τους. Να κανεις υπομονη εκει που βρισκεσαι και εμεις απο εδω θα σου θυμιζουμε πατριδα.
Να σε πάντα καλά Νίκο και σε ευχαριστώ, πραγματικά το forum και γενικά η παρέα μας είναι μια όαση για μένα ειδικά ,δεν υπάρχει ωραιότερο πράμα να μαθαίνεις από πρώτο χέρι για θυραματα, φυσιγγια, όπλα κτλ όπως και να συνομιλεις με άτομα που είναι μίλια μακριά έχεις όμως τα ίδια ενδιαφέροντα, ανυσηχιες και γενικά πάθος γιαυτό που λέγεται κυνήγι. Το χω ξαναγράψει υπάρχουν πολύ αξιόλογα άτομα εδώ μέσα και πολύ θα θελα να σας γνωρίσω κι από κοντά, σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι να κρατήσει η παρέα μας για πολλά χρόνια .shake..

Status
Not open for further replies.
Back