Καλημέρα σε όλο το φόρουμ!!!
Τελευταία μέρα στο τρελάδικο , από αύριο και για 16 μέρες θα είμαι στο νησί.
Το πρόγραμμα δοκιμασμένο αν και φέτος έχει δεχθεί κάποιες βελτιώσεις.
Πρωινό ξύπνημα με τα κοκκόρια , καφεδάκι με θέα το Ιόνιο και λίγο διάβασμα .
Πριν ακόμα σηκωθεί ο ήλιος έχει τρέξιμο στα γκρέμια του Χάρακα με θέα τον κόλπο του Μύρτου και την άσσο ...(το δρομολόγιο είναι στις κάτω φοτογραφίες)
![]()
![]()
Γυρισμός , μπανάκι με παγωμένο νερό από την πηγή και σχεδιασμός της ημέρας.Αν βαριόμαστε πάμε δίπλα στον Μύρτο , αν έχουμε κέφια ανοίγουμε τους χάρτες και ξεκινάμε την εξερεύνση.
Απογευματάκι ανάβουν οι ψησταριές και ξεκινούν τα ψησίματα .
Βραδάκι έχει βόλτα και ποτάκι σε κάποιο λιμάνι του νησιού ή άραγμα στην αυλή με ρακές και μουσικές.
Εύχομαι καλές διακοπές σε όλους και να περάσετε όμορφα όπου κι αν πάτε![]()
Α ρε καφεδαρα!!!Καλησπερίζω την παρέα.
Πριν λίγο επιστροφή απο Μέτσοβο που παρέλαβα ανηψιό εκ γυναικός προςρχομένου απο Αλεξανδρούπολη.
Φόρτωσα και τα υπόλοιπα χρώματα και σοβάδες απο Γιάννενα και τώρα κατω απο τον πλάτανο και με πολύ δροσερό αεράκι πίνω μια φράπα για να ισιώσω.
greenshot
Καλησπερίζω την παρέα.
Πριν λίγο επιστροφή απο Μέτσοβο που παρέλαβα ανηψιό εκ γυναικός προςρχομένου απο Αλεξανδρούπολη.
Φόρτωσα και τα υπόλοιπα χρώματα και σοβάδες απο Γιάννενα και τώρα κατω απο τον πλάτανο και με πολύ δροσερό αεράκι πίνω μια φράπα για να ισιώσω.
greenshot
Ξέχασα να πω η κουνιάδα μου ,μου εφερε ενα μασούρι καβουρμά καθώς οτι στην επιστροφή αγόρασα μισό πρόβατο και λαιμό χοιρινό.Α ρε καφεδαρα!!!
Οχι οτι πίνω ή μ αρέσει ο φραπέ,αλλά όλα τα υπόλοιπα τον κάνουν αυτόματα καφεδάρα....
Γεια σου Δημητρη μερακλή...
Για ενεργεια δημ. να το σερβιρεις με μουσλι δημητριακων..!!!!Ξέχασα να πω η κουνιάδα μου ,μου εφερε ενα μασούρι καβουρμά καθώς οτι στην επιστροφή αγόρασα μισό πρόβατο και λαιμό χοιρινό.
Προβλέπεται σκληρό παιχνίδι ,γιατί χρειάζομαι ενέργεια. .
![]()
Αυτο δεν παραδεισος ειναι βελουδο........μανα μουυυυυυυυυυυυυυυυΚαλησπερίζω την παρέα.
greenshot
Με ένα φιλαράκι τα πίνω. Ελα να κεράσω.Εσύ πίνεις εγώ τα βλέπω 2 τα ποτήρια![]()
Δεν θα αργήσει ΚωστήΜε ένα φιλαράκι τα πίνω. Ελα να κεράσω.Άντε πότε θα φτάσει η ώρα να τσουγκρισουμε ξανά.
Παντελίδη ρε θηρίο?? Είσαι "σκύλος" φίλεΚαλά να περάσετε ρε φιλαράκι και όταν θα πιάσεις το κινητό στις 12 το βράδυ φρόντισε να το έχεις κλειστό
![]()
Στο απορτ σε πυκνό και ορεινί τετέν πως τα πας ,είσαι καλός ;Τώρα θα με μάθετε ρε Βασίλη τι σκύλος είμαι.
.
Να με πάρεις στα Τζουμέρκα για φάσσες. Γλιστράω στο πυκνό δεν βρίσκουν τα μαλλιά στα κλαδιά.Στο απορτ σε πυκνό και ορεινί τετέν πως τα πας ,είσαι καλός ;
![]()
Να με πάρεις στα Τζουμέρκα για φάσσες. Γλιστράω στο πυκνό δεν βρίσκουν τα μαλλιά στα κλαδιά.![]()