Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραία βραδιά απόψε .Η θερμοκρασία 21 βαθμοί και δεν μου κάνει όρεξη να παω στο κρεβάτι παρ ότι είμαι απο τις 6,30 το πρωί στο πόδι.Σιγά σιγά θα τα μαζέψω όμως μια και όλοι την έχετε κάνει προς οριζοντίωση.
Καληνύχτα σε όλους.

Γιάννη τις σφήκες εννοείς τις μικρές τις κίτρινες που είναι περίπου σαν τις μέλισσες;;; Έτσι κι εμάς στον κήπο στο χωριό είχανε κάμει φωλιά σε ένα τοίχο (ξερολιθιά) ανάμεσα στις πέτρες. Το περασμένο Σάββατο είχε πάει η μάνα μου στον κήπο, δεν τις είχε δει και μάλλον ακούμπησε στον τοίχο και της επιτέθηκαν και την κέντρωσαν 3-4 στο χέρι !!! Πήγα λοιπόν την Κυριακή πρωί-πρωί και επειδή δεν είχα εντομοκτόνο, πήρα λίγη βενζίνη (του αλυσοπρίονου) και την πέταξα με ένα ποτηράκι μέσα στην τρύπα στον τοίχο και ... τις εξόντωσα ακαριαία !!! Δεν μπορείς να φανταστείς, ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι η βενζίνη θα έκανε τέτοια δουλειά!!! Για μια στιγμή ακούστηκε ένα βζζζζζ, και 2 προσπάθησαν να βγουν, αλλά αμέσως πέσανε κάτω ξερές. Μετά τίποτα. Πλησίασα και κοίταξα από κοντά ανάμεσα στις πέτρες, είχαν γίνει ένας σωρός, σχεδόν μια χούφτα σφήκες, όλες νεκρές - σαν παγωμένες !!! .what.
Ναι Στελιο τις μικρες, εμείς εδω τις λέμε κεντρίνες.

εγώ έβαζα στοίχημα ότι είναι στη μέση όχι στο Φανάρι, πάει σκούριασα τα έχω φάει με το κουτάλι αυτά τα μέρ,η μια με τον προσκοπισμό μετά με τα σκυλιά ....πρέπει να ανέβω να τα περπατήσω ξανά

Ακριβώς Μιχάλη. Μπρος η θάλασσα και πίσω τα ορτυκοτόπια ειδικά των περασμάτων. Όποτε έρθεις θα χαρώ να σε γνωρίσω και να τα περπατήσουμε μαζί...

Να και δεν θυμάμαι τα ονόματά τους.sarcastic. , μπράβο στα παιδιά στα Τζουμέρκα! .well done.

Σήμερα έχει εκδρομούλα και μπανάκι στους Πετανούς

1qa555Y.jpg

Καλημέρα σε όλους και καλή συνέχεια!!!!

Καλημερα σε ολους...
Με πιασιμο στο σβερκο απο μια αποτομη κινηση ημουν χθες κ το βραδυ ξεραθηκα απο την κουραση... Ευτυχως με μασαζ κ Naprosyn σημερα ειμαι σχεδον καλα...
Ηθελα να παω σκοπευτηριο εχθες,ηθελα να παω κ για ψαρεμα...
Π..π..ρια... .fiurius..hair.

Status
Not open for further replies.
Back