Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε φίλε τι να πω...όλη μέρα μαζί ήμαστε και το όνομά μου ακόμα δε το' μαθες....sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Απλά χρειαστηκαν πολλες μπυρες να σβησει η φωτια κ ξέρεις ο καπνος της μπυρας σε μεθαει .sarcastic..yelling.
Μπραβο ρε παιδες.
Ωραιοι ανθρωποι ωραία πράγματα.well done.

Όντως δουλεύει!.well done.
Εχω ρίξει σε σφηκοφωλιά, με τις μεγάλες σφηκες, και ψόφησαν όλες ακαριαία...

Βενζίνη λοιπόν, για ακαριαίες καταβολές....sarcastic.
Δεν το γνώριζα αυτό παίδες.
Θενκσς .well done.
Ηταν αναμιγμενη η βενζινη?
Αν δεν εχω αμεση πρόσβαση με χερι μπορω να την ριξω με την ψεκαστηρα του χεριου?

Ηταν αναμιγμενη η βενζινη?
Όπως και αν ειναι κάνει δουλειά.
Αν δεν εχω αμεση πρόσβαση με χερι μπορω να την ριξω με την ψεκαστηρα του χεριου?
Ναι μπορεις.Την ίδια δουλειά κάνει και το πετρέλαιο.

Σήμερα ειμαι και γω λίγο πιασμένος και είπα να στήσω τη σκηνή για μασαζ....

how to screenshot on windows
Καλά ρε φίλε είπαμε να φάτε και να πιείτε και εσείς προκαλέσατε σεισμό; .sarcastic.

Ελα Γιωργο! Ναι φιλε, περασα και εγω στην αντιπερα οχθη.
Κυριάκο να ζήσετε ευτυχισμένοι! .shake.

Επιστροφη απο τα μπανια του λαου και ειναι διαφορετικα πολυ χωρις τον ρέι μας να μας υποδεχεται.
Εμεινε ενα 3 ημερο τον 15αυγουστο για εξορμηση και προετοιμασια για την εναρξη.
Επειδη ειναι λιγο ακομψο να επιστρεφεις μεσοβδομαδα το σκ ξανα χαλκιδικη για να γινει σωστα η επιστροφη δευτερα δηλαδη οπως οριζει και το ημερολογιο.
Και μιας και ειδα και παντρειες να ζησετε με υγεια χαρα και συνενοηση και ολα τα αλλα γινονται.
Ας περιαυτολογισω και λιγο αν επιτρεπετε στο θεμα του γαμου ειμαι απο τους τυχερους. Ειμαι 9 χρονια παντρεμενος με τρια παιδακια και με το ετερον ημισυ δεν μαλωσαμε ακομα. Η συνενοηση ειναι το παν σε οοολους τους τομεις. Τελος η ευλογια της γενειαδας.

Χαιρετώ την παρέα!
Με πιασιμο στο σβερκο απο μια αποτομη κινηση ημουν χθες κ το βραδυ ξεραθηκα απο την κουραση... Ευτυχως με μασαζ κ Naprosyn σημερα ειμαι σχεδον καλα...
Αρι, μη πείς οτι σου πέρασε το πιάσιμο και παρέτεινε λίγο ακόμα τη θεραπεία του μασάζ...
Μη φοβάσαι η υπερβολική δόση δεν προκαλεί αρνητικές παρενέργειες...το αντίθετο θα λεγα...;).sarcastic.
Ελα Γιωργο! Ναι φιλε, περασα και εγω στην αντιπερα οχθη.
Κυριάκο να ζήσετε με αγάπη και υγεία!!!!!!
Σήμερα ειμαι και γω λίγο πιασμένος και είπα να στήσω τη σκηνή για μασαζ....

how to screenshot on windows
Τι έγινε βαρεθηκες τις διακοπές στο εξοχικό και το 'ριξες στο CAMPING...
Πρόσεχε φίλε μη σε πάρει ο ύπνος το βράδυ εκει μέσα και ξυπνήσεις αγκαλιά με κανα Τζουμερκιώτικο λυκόπουλο απο τη μια μεριά και κανα Τζουμερκιώτικό καπρί απο την άλλη....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back