ε μόνος σου τα λες....δεν φταίω!!!Φιλε ετσι ειναι....xm. Τριψε, τριψε το λυχναρι στο τελος θα βγει κ το "τζίνι"....buy buy..buy buy..buy buy..buy buy.
Να ζήσετε φίλε και καλούς απογόνους!Χεχεχεχε!!!
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!
Ευχομαι και στα δικα σας στους ανυπαντρους!
Και καθε ευτυχια σε ολους!!!!!!
Χεχεχεχε!!!
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!
Ευχομαι και στα δικα σας στους ανυπαντρους!
Και καθε ευτυχια σε ολους!!!!!!
Απλά χρειαστηκαν πολλες μπυρες να σβησει η φωτια κ ξέρεις ο καπνος της μπυρας σε μεθαειΡε φίλε τι να πω...όλη μέρα μαζί ήμαστε και το όνομά μου ακόμα δε το' μαθες...![]()
Δεν το γνώριζα αυτό παίδες.Όντως δουλεύει!
Εχω ρίξει σε σφηκοφωλιά, με τις μεγάλες σφηκες, και ψόφησαν όλες ακαριαία...
Βενζίνη λοιπόν, για ακαριαίες καταβολές...![]()
Εμεις τις λεμε μυρμιδονια.Ναι Στελιο τις μικρες, εμείς εδω τις λέμε κεντρίνες.
πασαρέλα με αρσενικο μεσα
Όπως και αν ειναι κάνει δουλειά.Ηταν αναμιγμενη η βενζινη?
Ναι μπορεις.Την ίδια δουλειά κάνει και το πετρέλαιο.Αν δεν εχω αμεση πρόσβαση με χερι μπορω να την ριξω με την ψεκαστηρα του χεριου?
Καλά ρε φίλε είπαμε να φάτε και να πιείτε και εσείς προκαλέσατε σεισμό;Σήμερα ειμαι και γω λίγο πιασμένος και είπα να στήσω τη σκηνή για μασαζ....
how to screenshot on windows
Κυριάκο να ζήσετε ευτυχισμένοι! .shake.Ελα Γιωργο! Ναι φιλε, περασα και εγω στην αντιπερα οχθη.
Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε ψεκάζοντας με αντισκωριακό σπρέυ. Δοκιμασμένο!Όπως και αν ειναι κάνει δουλειά.
Ναι μπορεις.Την ίδια δουλειά κάνει και το πετρέλαιο.
Αρι, μη πείς οτι σου πέρασε το πιάσιμο και παρέτεινε λίγο ακόμα τη θεραπεία του μασάζ...Με πιασιμο στο σβερκο απο μια αποτομη κινηση ημουν χθες κ το βραδυ ξεραθηκα απο την κουραση... Ευτυχως με μασαζ κ Naprosyn σημερα ειμαι σχεδον καλα...
Κυριάκο να ζήσετε με αγάπη και υγεία!!!!!!Ελα Γιωργο! Ναι φιλε, περασα και εγω στην αντιπερα οχθη.
Τι έγινε βαρεθηκες τις διακοπές στο εξοχικό και το 'ριξες στο CAMPING...Σήμερα ειμαι και γω λίγο πιασμένος και είπα να στήσω τη σκηνή για μασαζ....
how to screenshot on windows
καλησπέρα σας φιλαράκια