P
PANOUTSOS
σε ρωτήσαμε γέρο;Καλησπερίζω την παρέα.
Αφού έκανα τον ξυλοκόπο απο το μεσημέρι και είμαι πτώμα ,είπα να έρθω στα ίσα μου με μπύρα και καβουρμά.
σε ρωτήσαμε γέρο;Καλησπερίζω την παρέα.
Αφού έκανα τον ξυλοκόπο απο το μεσημέρι και είμαι πτώμα ,είπα να έρθω στα ίσα μου με μπύρα και καβουρμά.
Καβουρμά ?Καλησπερίζω την παρέα.
Ισα μωρή brexit.....σε ρωτήσαμε γέρο;
Συμφωνώ Βασίλη!θείε Μήτσο πραγματικά ίσως και η καλύτερη φώτο που έχεις βάλει μέχρι τώρα...
Ε! άλλη γευση το ''αγριο''...Αυτά ειναι δυο αυτομολυμένα κατσίκια απο το κοπάδι εδω και 3 με 4 χρόνια.Για βραστό καλά θα είναι ε ;
image sharing sites
Στην κατσαρολα με τραχαμα....μμμμμμμ Δημητρη τελειο .eat. .buy buy.Αυτά ειναι δυο αυτομολημένα κατσίκια απο το κοπάδι εδώ και 3 με 4 χρόνια.Για βραστό καλά θα είναι ε ;
image sharing sites
Αυτά ειναι δυο αυτομολημένα κατσίκια απο το κοπάδι εδώ και 3 με 4 χρόνια.Για βραστό καλά θα είναι ε ;
Το αριστερο σουβλα το δεξι με μακαρονι χοντρο κοκινιστο και κρατα και για βραστο.
image sharing sites
Για κοντοσούβλι η σχάρα αποκλείεται Γιάννη.Ε! άλλη γευση το ''αγριο''...
Βραστό αλλά και κοκκινιστο, μουρλια θα' ναι...
.xm.Αν το σιτεψεις καλά, στη σχαρα ή κοντοσούβλι δεν θα' ναι καλό?
Ok! Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα αποδεχθώ και το βραστό και τα ''βαφτίσια"...Για κοντοσούβλι η σχάρα αποκλείεται Γιάννη.Θα επιμείνω στο βραστό η κοκκινιστό.
σπυρο η γιαννη μην δεχτεις τα βαφτισια αν ο νονος δεν σου παρει παπουτσακια κατα προτιμηση κυνηγετικα. καλο βραδυ και καλο ξημερωμα σε ολουςOk! Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα αποδεχθώ και το βραστό και τα ''βαφτίσια"...
Δώσε ημερομηνία έναρξης κυνηγιού και σου' ρχομαι...![]()
Αυτά ειναι δυο αυτομολημένα κατσίκια απο το κοπάδι εδώ και 3 με 4 χρόνια.Για βραστό καλά θα είναι ε ;
image sharing sites