Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερίζω την παρέα.
Αφού έκανα τον ξυλοκόπο απο το μεσημέρι και είμαι πτώμα ,είπα να έρθω στα ίσα μου με μπύρα και καβουρμά.
Καβουρμά ? .hair.
Παίζεις με τον πόνο μου τέσσερα χρόνια έχω να φάω από την τελευταία εξόρμηση μου στα Άγια χώματα :(
Θα αρκεστω στις γαρίδες λεμονατες :D
2rfxxcl.jpg

Καλησπέρα Άρχοντες ;)

Αυτά ειναι δυο αυτομολυμένα κατσίκια απο το κοπάδι εδω και 3 με 4 χρόνια.Για βραστό καλά θα είναι ε ;

image sharing sites
Ε! άλλη γευση το ''αγριο''...
Βραστό αλλά και κοκκινιστο, μουρλια θα' ναι...ffff
.xm.Αν το σιτεψεις καλά, στη σχαρα ή κοντοσούβλι δεν θα' ναι καλό?

Ε! άλλη γευση το ''αγριο''...
Βραστό αλλά και κοκκινιστο, μουρλια θα' ναι...ffff
.xm.Αν το σιτεψεις καλά, στη σχαρα ή κοντοσούβλι δεν θα' ναι καλό?
Για κοντοσούβλι η σχάρα αποκλείεται Γιάννη..sarcastic.Θα επιμείνω στο βραστό η κοκκινιστό.

Για κοντοσούβλι η σχάρα αποκλείεται Γιάννη..sarcastic.Θα επιμείνω στο βραστό η κοκκινιστό.
Ok! Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα αποδεχθώ και το βραστό και τα ''βαφτίσια"....sarcastic.
Δώσε ημερομηνία έναρξης κυνηγιού και σου' ρχομαι....sarcastic.

Στααααααααα. .big smile.
Να'μαι και εγω, πέρασα να χεραιτησω την παρέα και να παω για τούφες. Παρασκευή αύριο και προβλέπεται δύσκολη μερα, το παρήγορο ειναι που τη φάγαμε και αυτη τη βδομάδα.
Καλο σας βράδυ και καλο ξημέρωμα για ολους.
upload pics

Ok! Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα αποδεχθώ και το βραστό και τα ''βαφτίσια"....sarcastic.
Δώσε ημερομηνία έναρξης κυνηγιού και σου' ρχομαι....sarcastic.
σπυρο η γιαννη μην δεχτεις τα βαφτισια αν ο νονος δεν σου παρει παπουτσακια κατα προτιμηση κυνηγετικα. καλο βραδυ και καλο ξημερωμα σε ολους

Αυτά ειναι δυο αυτομολημένα κατσίκια απο το κοπάδι εδώ και 3 με 4 χρόνια.Για βραστό καλά θα είναι ε ;

image sharing sites

Μήπως δεν είναι αυτομολημένα εδώ και 3-4 χρόνια αλλά ξεχασμένα; Το επάνω φαίνεται σαν να ανέβηκε στην κορυφή και φοβάται να κατέβει και το κάτω φαίνεται να σκάλωσε στα κλαδιά... .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back