vpentza 22 Ιουλίου 2016 #29.590 Διαβάζω για αστάθεια και βροχές στα Βόρεια, Χρήστο.......φέτος θα είναι όλα καταπράσινα στην έναρξη
Chris-Kaz 22 Ιουλίου 2016 #29.593 vpentza said: Διαβάζω για αστάθεια και βροχές στα Βόρεια, Χρήστο.......φέτος θα είναι όλα καταπράσινα στην έναρξη Click to expand... Μέχρις στιγμής όλα είναι κατάξερα Βασίλη... Μακάρι κάποια στιγμή να ρίξει και καμιά καλή βροχή... dionisis said: Καλημέρα γλυκά αγόρια Click to expand... .buy buy. .buy buy. .buy buy.
vpentza said: Διαβάζω για αστάθεια και βροχές στα Βόρεια, Χρήστο.......φέτος θα είναι όλα καταπράσινα στην έναρξη Click to expand... Μέχρις στιγμής όλα είναι κατάξερα Βασίλη... Μακάρι κάποια στιγμή να ρίξει και καμιά καλή βροχή... dionisis said: Καλημέρα γλυκά αγόρια Click to expand... .buy buy. .buy buy. .buy buy.
vpentza 22 Ιουλίου 2016 #29.594 Χρήστο, παρακολουθώ τον......Σάκη και συνήθως πέφτει μέσα στις προβλέψεις του.....κάπου στο τέλος του ΣΚ λέει, μάλλον θα σας βρέξει......
Χρήστο, παρακολουθώ τον......Σάκη και συνήθως πέφτει μέσα στις προβλέψεις του.....κάπου στο τέλος του ΣΚ λέει, μάλλον θα σας βρέξει......
Vasilis 22 Ιουλίου 2016 #29.595 Καλημέρα παληκάρια! Άντε καλό ΣΚ...εγώ θα είμαι home alone αφού η γυναίκα έφυγε για διακοπές! Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Καλημέρα παληκάρια! Άντε καλό ΣΚ...εγώ θα είμαι home alone αφού η γυναίκα έφυγε για διακοπές! Όσοι πιστοί προσέλθετε...
ΣΤΕΛΙΟΣ 22 Ιουλίου 2016 #29.597 Καλημέρα, καλά να περάσετε το π-σ-κ ότι κι αν κάνετε! Εγώ έχω να πάω σε γάμο αύριο βράδυ - καμία όρεξη δεν έχω ... αλλά είναι συγγενικό πρόσωπο και πρέπει ...
Καλημέρα, καλά να περάσετε το π-σ-κ ότι κι αν κάνετε! Εγώ έχω να πάω σε γάμο αύριο βράδυ - καμία όρεξη δεν έχω ... αλλά είναι συγγενικό πρόσωπο και πρέπει ...
aris_kalamata 22 Ιουλίου 2016 #29.599 Καλημερα σε ολους κ καλο ΣΚ να εχουμε... Επιασα ενα ωραιο ψαρακι εχθες (δηλαδη δυο επιασα αλλα μας την εκανε το ενα) κ μου εφτιαξε τη διαθεση...
Καλημερα σε ολους κ καλο ΣΚ να εχουμε... Επιασα ενα ωραιο ψαρακι εχθες (δηλαδη δυο επιασα αλλα μας την εκανε το ενα) κ μου εφτιαξε τη διαθεση...