Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα καμαρια!
Η σεζον θα ανοιξει κανονικα στις 20 αυγουστου.. Απο του χρονου βεβαια θα υπαρξουν αλλαγες απο οτι διαβασα. Ειπαν οτι θα μπορεις να βγαλεις μια αδεια για ενα ειδος.. Τι ακριβώς εννοουν;θα κυνηγαμε μονο ενα θηραμα η για καθε ενα θα βγαινει και η αναλογη αδεια. ;;

Μελετώντας τον τρόπο που αλλάζουν οι κυβερνώντες τα...τελη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, προβλέπω ότι ο συνδιασμός τσιχλοκότσυφα/φάσσα θα κοστίζει λίγο παραπάνω από 155 ευρώ (προβλέπω 160-165).
Το ορτύκι/λαγός στα 170
Γουρούνι μόνο του στα 160-165
Πάπια στα 160-165

Για μενα ειναι λάθος αυτό.
Ταχα γ εξειδίκευση. .....για κεφτα είναι κ μας περνουν για μπεεεε.
Τωρα να πιστεψω ενα παιφι που κυνηγα τσίχλα να του βγει η φασσα δεν υα την κτυπήσει γιατί θελει ξεχωριστό χαρατσι?
Η εξειδίκευση γινετσι με κινητρα για αγαπη ενις θηράματος κ απασχόληση μονο μαζί του.
Οχι με το χερι στην τσεπη.
Πηγαν κ σρ μας να το κανουν μα δεν τους περνει...

Μελετώντας τον τρόπο που αλλάζουν οι κυβερνώντες τα...τελη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, προβλέπω ότι ο συνδιασμός τσιχλοκότσυφα/φάσσα θα κοστίζει λίγο παραπάνω από 155 ευρώ (προβλέπω 160-165).
Το ορτύκι/λαγός στα 170
Γουρούνι μόνο του στα 160-165
Πάπια στα 160-165
Τι εγινε ....τιμοκαταλογος εστιατοριου !!!, .sarcastic.

Εχω βαλει τσιπουρακι,μπομπα φαινεται,απολαμβανω το ηλιοβασιλεμα μονος μου και γουσταρω!!Το ραδιο δεν παιζει τπτ,εχει χαλασει εδω και χρονια..Τάισα μια γατα με το μικρο της.Η ψησταρια με τα κοψιδια ειναι ετοιμη αλλα δεν εχω καρβουνα!
Οποτε θα την "πεσω" κ εγω στις παστες τσιχλες,ειναι με την συνταγη του Altair!!;)
Αυτα ειναι..Υγεια παιδες!
Ο,τι να ναι!!!!.guitar.

θεαματικό κυνήγι λογικά θα είναι και αφορολόγητο......σκεφτείτε το .sarcastic.
images

καλό βράδυ :)

Τρελιάρη και ... συνκυνηγέ μου Λοζώτα .sarcastic., τι είναι αυτά που κάνεις και παίρνεις τηλέφωνα από άγνωστα νούμερα; Παίρνω και γω πίσω και απαντάει μια κυρία, είχα μια κλήση από αυτό το νούμερο, της λέω. Τι να σας πω, μου λέει, μήπως είστε κυνηγός ....; .asking.. Τι να σας πω, έτσι λέω, της απαντάω, εεε τότε ο άντρας μου θα σας πήρε, είμαι η γυναίκα του Δημήτρη. .hit.Αφήστε τον πληθυντικό της λέώ και είμαστε και κοντοχωριανοί .... .shake.
Πάλι τρέλες έκανες το απόγευμα; :D

Status
Not open for further replies.
Back