Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε πιο ποτηρι βρίσκεσαι στο τσιπουρακι ειπαμε?.xm..yel..sarcastic.
Δευτερο λιτρο?.sarcastic.
Καλα να περνάς φιλε.cool.
Ευχαριστω Χρυσανθε,να εισαι καλα..τελικα δεν ειπια καθολου,ηταν μπομπα οπως το μυριστηκα!
Οποτε απλα παιζω με τη γατα...:)
Καληνυχτες!!!

Τρελιάρη και ... συνκυνηγέ μου Λοζώτα .sarcastic., τι είναι αυτά που κάνεις και παίρνεις τηλέφωνα από άγνωστα νούμερα; Παίρνω και γω πίσω και απαντάει μια κυρία, είχα μια κλήση από αυτό το νούμερο, της λέω. Τι να σας πω, μου λέει, μήπως είστε κυνηγός ....; .asking.. Τι να σας πω, έτσι λέω, της απαντάω, εεε τότε ο άντρας μου θα σας πήρε, είμαι η γυναίκα του Δημήτρη. .hit.Αφήστε τον πληθυντικό της λέώ και είμαστε και κοντοχωριανοί .... .shake.
Πάλι τρέλες έκανες το απόγευμα; :D

Είπα κι εγώ να σε ψαρώσω απο άλλο τηλέφωνο και συ δεν το σήκωσες.Στη συνέχεια ξέχασα να ενημερώσω την γυναίκα μου ότι αν σε πάρει κάποιος μισογκατζόλης είναι για μένα..yelling.

Ευχαριστω Χρυσανθε,να εισαι καλα..τελικα δεν ειπια καθολου,ηταν μπομπα οπως το μυριστηκα!
Οποτε απλα παιζω με τη γατα...:)
Καληνυχτες!!!
Α εμεις το λεμε αλλιώς.
Εαν κατι παει καλα η ειναι πολυ ωραίο τοτε λεμε είναι πομπα.
Αναποδα δηλαδή.
Οποταν θεωρησα οτι το τσίπουρο ηταν εξαιρετικο . .sarcastic.

Είπα κι εγώ να σε ψαρώσω απο άλλο τηλέφωνο και συ δεν το σήκωσες.Στη συνέχεια ξέχασα να ενημερώσω την γυναίκα μου ότι αν σε πάρει κάποιος μισογκατζόλης είναι για μένα..yelling.
Μμμμμμ....τι μαλακία είχες σκεφτεί να πεις; Κάναν ταβερνιάρη από τον Αλίαρτο θα παρίστανες ... .very funny. Κουφάλα Λοζώτα ... .yelling..sarcastic.

Ο Λοζώτας δώστα όλα όταν ητo μωρό ... τον έδειξε μέχρι και το BBC..

Αν και ομολογουμένως λίγο ιδιαίτερος και σαφώς ανορθόδοξος, ο τρόπος κυνηγιού στο χιόνι, δεν μπορώ πάρα να παραδεχτώ οτι από μικρός είχε αποτελεσματικότητα και έμφυτο κυνηγετικό ένστικτο....sarcastic.

Ο Λοζώτας δώστα όλα όταν ητo μωρό ... τον έδειξε μέχρι και το BBC..

.sarcastic..sarcastic.
Αυτή τη στιγμή γέμισε ο τόπος απο φτερωτά μυρμήγκια .Ο τοίχος μαύρισε και η οθόνη στου λαπτοπ εχει μαυρίσει.
Καθε Ιούλιο αυτό θα συμβεί μια με δυο φορές.Η κατάσταση είναι ανυπόφορη Πρέπει να ψεκάσω.

.sarcastic..sarcastic.
Αυτή τη στιγμή γέμισε ο τόπος απο φτερωτά μυρμήγκια .Ο τοίχος μαύρισε και η οθόνη στου λαπτοπ εχει μαυρίσει.
Καθε Ιούλιο αυτό θα συμβεί μια με δυο φορές.Η κατάσταση είναι ανυπόφορη Πρέπει να ψεκάσω.
Επεσες τη μέρα του μπασίματος....sarcastic.

Last edited:
Μαγκαιβερ της καταστροφής και της ατυχίας αγαπημένε Λοζώ... μη καμεις καμια μλκια βραχυκυλώσεις το laptop και ρίξεις το ρεύμα σε όλο το Τζουμέρκο...
Το λαπτοπ το ψέκασα με βενζίνη όπως και όλο το σπίτι.Ομως δεν βρίσκω αναπτήρα ρε γαμώτο ....τι μαλακία να μην καπνίζω .....

Καληνυχτίζω και καλό ξημέρωμα, να' χουμε!

th

Status
Not open for further replies.
Back