Ευχαριστω Χρυσανθε,να εισαι καλα..τελικα δεν ειπια καθολου,ηταν μπομπα οπως το μυριστηκα!Σε πιο ποτηρι βρίσκεσαι στο τσιπουρακι ειπαμε?.xm.
Δευτερο λιτρο?
Καλα να περνάς φιλε.cool.
Οποτε απλα παιζω με τη γατα...
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Καληνυχτες!!!
Ευχαριστω Χρυσανθε,να εισαι καλα..τελικα δεν ειπια καθολου,ηταν μπομπα οπως το μυριστηκα!Σε πιο ποτηρι βρίσκεσαι στο τσιπουρακι ειπαμε?.xm.
Δευτερο λιτρο?
Καλα να περνάς φιλε.cool.
Τρελιάρη και ... συνκυνηγέ μου Λοζώτα, τι είναι αυτά που κάνεις και παίρνεις τηλέφωνα από άγνωστα νούμερα; Παίρνω και γω πίσω και απαντάει μια κυρία, είχα μια κλήση από αυτό το νούμερο, της λέω. Τι να σας πω, μου λέει, μήπως είστε κυνηγός ....; .asking.. Τι να σας πω, έτσι λέω, της απαντάω, εεε τότε ο άντρας μου θα σας πήρε, είμαι η γυναίκα του Δημήτρη. .hit.Αφήστε τον πληθυντικό της λέώ και είμαστε και κοντοχωριανοί .... .shake.
Πάλι τρέλες έκανες το απόγευμα;![]()
Α εμεις το λεμε αλλιώς.Ευχαριστω Χρυσανθε,να εισαι καλα..τελικα δεν ειπια καθολου,ηταν μπομπα οπως το μυριστηκα!
Οποτε απλα παιζω με τη γατα...
Καληνυχτες!!!
Μμμμμμ....τι μαλακία είχες σκεφτεί να πεις; Κάναν ταβερνιάρη από τον Αλίαρτο θα παρίστανες ...Είπα κι εγώ να σε ψαρώσω απο άλλο τηλέφωνο και συ δεν το σήκωσες.Στη συνέχεια ξέχασα να ενημερώσω την γυναίκα μου ότι αν σε πάρει κάποιος μισογκατζόλης είναι για μένα.![]()
Ο Λοζώτας δώστα όλα όταν ητo μωρό ... τον έδειξε μέχρι και το BBC..
Ο Λοζώτας δώστα όλα όταν ητo μωρό ... τον έδειξε μέχρι και το BBC..
Επεσες τη μέρα του μπασίματος...
Αυτή τη στιγμή γέμισε ο τόπος απο φτερωτά μυρμήγκια .Ο τοίχος μαύρισε και η οθόνη στου λαπτοπ εχει μαυρίσει.
Καθε Ιούλιο αυτό θα συμβεί μια με δυο φορές.Η κατάσταση είναι ανυπόφορη Πρέπει να ψεκάσω.
Πολυχρονος Μενιο, ζεστες καννες με υγείαΚαλησπερα σε ολους και καλο σ-κ να εχουμε,
Το λαπτοπ το ψέκασα με βενζίνη όπως και όλο το σπίτι.Ομως δεν βρίσκω αναπτήρα ρε γαμώτο ....τι μαλακία να μην καπνίζω .....Μαγκαιβερ της καταστροφής και της ατυχίας αγαπημένε Λοζώ... μη καμεις καμια μλκια βραχυκυλώσεις το laptop και ρίξεις το ρεύμα σε όλο το Τζουμέρκο...