Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ψηλε δεν σε βλέπω μερακλωμενο για εναρξη.
Ουτε λογος ακόμη για το πόστο σου δτα τρυγόνια.
Έχεις δίκιο αδερφέ, δεν με βλέπεις να λέω τίποτα για την έναρξη γιατί έναρξη χωρίς ηλιόσπορα για μένα δεν νοείται. Βόρεια δεν μπορώ να ανέβω, οπότε πρώτα ο Θεός, κάπου εκεί έξω θα με βρει το ξημέρωμα της έναρξης με αδερφικούς φίλους, ελπίζοντας να κάνουμε 2-3 τουφεκιές στην αγαπημένη μας σπαθάτη σιλουέτα.

Last edited by a moderator:
καλημερα η καλησπερα σας.καλο σ/κ σε ολους.καθοτι αυριο δουλευω απολαυσα το σημερινο ρεπο μ ενα ξεγυρισμενο υπνο και τωρα σαν κλασσικος ελληναρας απολαμβανω τα γραφομενα σας συνοδεια παγωμενης φραπεδαρας.αργοτερα περιμενω επισκεψεις καθως η κορη και ο γιος εχουνε γενεθλια σημερα και αυριο και εχουμε εκπληξεις για την παρτη τους

καλημερα η καλησπερα σας.καλο σ/κ σε ολους.καθοτι αυριο δουλευω απολαυσα το σημερινο ρεπο μ ενα ξεγυρισμενο υπνο και τωρα σαν κλασσικος ελληναρας απολαμβανω τα γραφομενα σας συνοδεια παγωμενης φραπεδαρας.αργοτερα περιμενω επισκεψεις καθως η κορη και ο γιος εχουνε γενεθλια σημερα και αυριο και εχουμε εκπληξεις για την παρτη τους
Καλησπέρα Ευριπίδη. Πώς τα κατάφερες να έχουν και τα δύο σου παιδιά γενέθλια την ίδια μέρα? .sarcastic. Όπως και να έχει, να τα χαίρεσαι τα κοπέλια σου, να είναι υγιή και να μεγαλώσουν όπως τα έχεις ονειρευτεί!

καθως η κορη και ο γιος εχουνε γενεθλια σημερα και αυριο και εχουμε εκπληξεις για την παρτη τους

Ευριπίδη να τους χαίρεσαι.
Εύχομαι υγεία και ότι επιθυμούν να γίνει πραγματικότητα.
Εγώ σε λίγο αναχωρώ για Σ/Κ εδώ κοντά Θεσ/νίκη...

QUOTE="Vasilis, post: 105593, member: 22"]Καλησπέρα Ευριπίδη. Πώς τα κατάφερες να έχουν και τα δύο σου παιδιά γενέθλια την ίδια μέρα? .sarcastic. Όπως και να έχει, να τα χαίρεσαι τα κοπέλια σου, να είναι υγιή και να μεγαλώσουν όπως τα έχεις ονειρευτεί![/QUOTE]
φιλε σ ευχαριστω πολυ.σαν καλος κυνηγος δεν εσφαλα ουτε εκει.μονο η τελευταια μου ξεφυγε ρε γαμωτο και πηγε οκτωβρη
.my man..my man.

Αδερφε μου να τους χαίρεσαι κ να σου ζήσουν.
Παντα να χουν υγεία κ να τα δεις πετυχημένα κ ευτυχισμενα ολοψυχα.
Κ μενα κλεινει ο μεγαλος 5 την τέταρτη κ θα του κανω ενα παρτάκι το σαββατο.
Βασικά κάλεσα με 8 παιδακια κ θα τα αμολησω στο χωραφι δίπλα να χαρουν αλανα ποδόσφαιρο κ παιγνιδι.
Γιαυτο καθαριζω τα χόρτα.
Ελπίζω μονο να μην τους φορέσουν άσπρα οι γονεις τους γιατι την εβαψα.sarcastic.

Χρονια τους πολλα και καλά!!Να τα χαίρεστε και να τα δείτε όπως επιθυμείτε!!!:)

QUOTE="Vasilis, post: 105593, member: 22"]
φιλε σ ευχαριστω πολυ. σαν καλος κυνηγος δεν εσφαλα ουτε εκει.μονο η τελευταια μου ξεφυγε ρε γαμωτο και πηγε οκτωβρη
.my man..my man.
.RESPECT.... είτε το πιστεύεις είτε όχι, ένα θα σου πω. Μέσα στα πλάνα της κύησης και των γεννητουριών, στην άκρη του μυαλού μου ήταν το κυνήγι ... .asking.
Δεν μιλάμε για αρρώστια. Μιλάμε για κάτι αλλιώτικο, κάτι τρομακτικό, ένα ένστικτο που μόνο ως τέτοιο μπορεί να περιγραφεί το μυστήριο και το δέος που το χαρακτηρίζει ... .what.
Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου Ευρι. .shake.

Κ γω στα πρωτα δύο αυτο σχεδίαζα.
Το τριτο ομως ηρθε εντελως απρογραμματιστα κ Πρωτα Ο Θεός γεννιέται στην εναρξη του λαγου.
Μακαρι να βγει καλα κ γερο κ δεν εχει πρόβλημα.
Θα περνει δωρο φυσιγγια κ εναν λαγο δωρο στα γενέθλια:)

παιδια σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας και ο θεος να χαριζει υγεια σε σας και τις οικογειες σας γιατι μονο αυτο μετραει στις μερες μας.χρυσανθε φιλε να τον χαιρεσαι και να τον δεις οπως επιθυμεις.γιωργο αυτο σκεφτομουν κι εγω ρε φιλε και ημουν αρκετα ευχαριστημενος οταν εμαθα οτι πιθανη ημερομηνια γεννησης της μικρης θα ητανε απο 28 εως 30 οκτωβρη γιατι δεν θα εχανα τα μπασιματα.οταν πανηγυριζα σαν τρελος μολις μας το ειπε ο γιατρος η γατα η γυναικα μου ειπε κανεις ετσι γιατι θα πας στις τσιχλες εεεεεεε?προς στιγμην παγωσα αλλα μετα εσκασε ενα χαμογελο γεματο νοημα.αλλα η κουφαλα ο γιατρος μεσα επεσε.γεννηθηκε χαραματα 29ης οκτωβριου

Να χαίρεσαι και το γιό και την κόρη φίλε,οπως επιθυμείς να τα δεις όλα τα παιδιά σου!

Μια που πιασαμε τις ευχες και σ´ αυτο το topic :) Ευριπιδη ευχομαι Χρονια Πολλα με υγεια στα παιδια σου! Να χαιρεσαι την οικογεναια σου!

Αν ηταν ο Αρης εδω να το βαφτισει θα μαθαινε κ σπιννιγκ .sarcastic.
Αντε με το καλό Χρυσανθε...shake hands..congrats.
Το βάπτισμα θα γινόταν επιτόπου..Κατευθείαν σιλικονουχα και minnow μέσα στην κολυμπηθρα για να πιάσει η μύηση στην σπιναδορικη τεχνη...sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Αντε με το καλό Χρυσανθε...shake hands..congrats.
Το βάπτισμα θα γινόταν επιτόπου..Κατευθείαν σιλικονουχα και minnow μέσα στην κολυμπηθρα για να πιάσει η μύηση στην σπιναδορικη τεχνη...sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Εδω οι παπάδες θυμωνουν.
Δεν άκουσες προχτες που ο παπας εριξε μπουνια στον αδερφό του γαμπρου κ κουμπαρο γιατι του δωσε την παραδοσιακη σφαλιαρα κ αγνοησε τις οδηγίες του?

Ε σε μας ξερεις τι θα γινει αμα πει κατι ο παπας γιατα σιλικονουχα ετσι?
Ολο σφαλιαρες...εε σαλαγκιες θα γινουν τα μουσια του.sarcastic.

Καλησπερα σε ολους, επσιτροφη πριν λιγο απο παραλια... Ωραιος ο λουστος ψαροσουπα τελικα...

κάπου εκεί έξω θα με βρει το ξημέρωμα της έναρξης με αδερφικούς φίλους, ελπίζοντας να κάνουμε 2-3 τουφεκιές στην αγαπημένη μας σπαθάτη σιλουέτα.

Μααααααλιστα... .xm. 2-3 τουφεκιτσες θα κανεις εσυ, εγω θα κανω ζημια... .my man.

καθως η κορη και ο γιος εχουνε γενεθλια σημερα

Ευριπιδη να τα χαιρεσαι φιλε, να τα καμαρωνεις με υγεια!!! .shake hands.

Στην κορη μου επεμενε να βαλουν το μωρο σε παγωμένο νερο σπ την βρυση του χωριου.
Θες να σου πω ποσο γρήγορα βρηκαν τροπο κ το ζεσταναν?;)
Φιλε ειμαι πολυ καλος με τους καλους.
Με οσους τους τρώει ομως.......ειδικα για την οικογένεια μου......μην ρωτας.;)
Χωριατοπαιδο ειμαι......το χω λιγο θεμα με την εγκρατεια.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back