Pensaid φιλε να δεις διαφορα!Καλημερα σε ολους...
Με πιασιμο στο σβερκο απο μια αποτομη κινηση ημουν χθες κ το βραδυ ξεραθηκα απο την κουραση... Ευτυχως με μασαζ κ Naprosyn σημερα ειμαι σχεδον καλα...
Ηθελα να παω σκοπευτηριο εχθες,ηθελα να παω κ για ψαρεμα...
Π..π..ρια...![]()
Εεεε το μασάζ στο ... σβέρκο, κάνει δουλειάΕυτυχως με μασαζ .....σημερα ειμαι σχεδον καλα...
Που είσαι Κούλη; Παντρεύτηκες;Καλημερες!
Άρη μάλλον κάποιος ή κάποιοι σε γλωσσοφαγανε και δεν ήθελαν να πας σκοπευτήριο να καταπλήξεις τα πλήθη των θαυμαστών σου..........Καλημερα σε ολους...
Με πιασιμο στο σβερκο απο μια αποτομη κινηση ημουν χθες κ το βραδυ ξεραθηκα απο την κουραση... Ευτυχως με μασαζ κ Naprosyn σημερα ειμαι σχεδον καλα...
Ηθελα να παω σκοπευτηριο εχθες,ηθελα να παω κ για ψαρεμα...
Π..π..ρια...![]()
Καλημέρα αρχοντόπουλο...Καλημερα αρχοντες.......
Εεεεεε οχι να το παινευτω αλλα ποναω, δεν ποναω, αυτο το κορμακι ειναι εμπνευση για μασαζ....buy buy.
Κοιμηθηκα 10 ωριστες μου φαινεται κ αρχισα τις μαλακιες....buy buy.![]()
Καλημέρα παιχτούρες και σαπάκια !
Εεεε το μασάζ στο ... σβέρκο, κάνει δουλειά
Που είσαι Κούλη; Παντρεύτηκες;
Σιδεροκέφαλος............Ελα Γιωργο! Ναι φιλε, περασα και εγω στην αντιπερα οχθη.
Καλότυχοι, να ζήσετε Κυριάκο πάντα χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι.Ελα Γιωργο! Ναι φιλε, περασα και εγω στην αντιπερα οχθη.
Να ζήσετε να ζήστε και βάλτε μπροστά για κανένα enduro-πουλοΕλα Γιωργο! Ναι φιλε, περασα και εγω στην αντιπερα οχθη.
Να ζήσετε να ζήστε και βάλτε μπροστά για κανένα enduro-πουλο
να ζησετε και παντα ευτυχισμενοιΕλα Γιωργο! Ναι φιλε, περασα και εγω στην αντιπερα οχθη.