Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα,η ζωη μας διδαξε οτι ζησε το σημερον και αφησε το αυριο,ακομα και εμεις που φροντιζαμε για το αυριο ωστε να αλλαξουμε ζωη ηρθε αυτο το κρατος και μας ληστεψε....ευτυχως φροντισα και κυνηγουσα στις καλες εποχες οποτε μπορουσα και αυτες οι εποχες...τελικα ηταν και η καλυτερες της ζωης μου!Σιγουρα να αλλαξουμε ζωη χρειαζομαστε ολοι αλλα σε αυτο το κρατος το εδαφος ειναι βουρκος και δεν μπορεις να χτισεις!

Καλημέρα από Χαλκίδα, περιμένω μια ώρα και να ανοίξει ο σύλλογος, υποτίθεται η υπάλληλος λείπει στην τράπεζα...
Δύο από τα τέσσερα εναπομειναντα κυνηγομαγαζα επισκέφτηκα, άδεια τελείως λες και είναι να κλείσουν... Εν τέλει στο δεύτερο βρήκα και πήρα το τελευταίο κουτί για το εικοσαρι....
Όχι ότι είχανε για δωδεκαρι δλδ αλλά τεσπα.. .
Μπας και ξέρουν τπτ παραπάνω και δεν μας αφήσει ο τσιρώνης να κυνηγησουμε φέτος, πολύ φοβάμαι....

Οταν δουλεψα στα φερρυ του Αργοσαρονικου ειχα παντα ενα μηχανακι και το δικαννο μεσα,και μου ελεγαν οτι τι σοι κυνηγι ειναι αυτο για 2-3 ωρες...ασε θα βγης σε συνταξει να το ευχαριστηθεις...δικαιωθηκα 100%.Κατι που μου ειχαν διδαξει αυτοι που δουλευαν στο Ριο-Αντιρριο τη δεκαετια του 70',οταν εγω εφηβος εκανα τα πρωτα βηματα σαν ναυτικος αλλα και με το πρωτο 12αρι μου τοτε,μηχανακι και δικαννο...κατι ξερανε.
πολύ καλά έκανες .RESPECT.

Καλημερα στην παρεα!!!

Οταν δουλεψα στα φερρυ του Αργοσαρονικου ειχα παντα ενα μηχανακι και το δικαννο μεσα,και μου ελεγαν οτι τι σοι κυνηγι ειναι αυτο για 2-3 ωρες...ασε θα βγης σε συνταξει να το ευχαριστηθεις...δικαιωθηκα 100%.Κατι που μου ειχαν διδαξει αυτοι που δουλευαν στο Ριο-Αντιρριο τη δεκαετια του 70',οταν εγω εφηβος εκανα τα πρωτα βηματα σαν ναυτικος αλλα και με το πρωτο 12αρι μου τοτε,μηχανακι και δικαννο...κατι ξερανε.

Στον Σαρωνικο που ησουν?

Status
Not open for further replies.
Back