Γιατι εγω το βρισκω συμπαθητικο
πολύ καλά έκανεςΟταν δουλεψα στα φερρυ του Αργοσαρονικου ειχα παντα ενα μηχανακι και το δικαννο μεσα,και μου ελεγαν οτι τι σοι κυνηγι ειναι αυτο για 2-3 ωρες...ασε θα βγης σε συνταξει να το ευχαριστηθεις...δικαιωθηκα 100%.Κατι που μου ειχαν διδαξει αυτοι που δουλευαν στο Ριο-Αντιρριο τη δεκαετια του 70',οταν εγω εφηβος εκανα τα πρωτα βηματα σαν ναυτικος αλλα και με το πρωτο 12αρι μου τοτε,μηχανακι και δικαννο...κατι ξερανε.
Οταν δουλεψα στα φερρυ του Αργοσαρονικου ειχα παντα ενα μηχανακι και το δικαννο μεσα,και μου ελεγαν οτι τι σοι κυνηγι ειναι αυτο για 2-3 ωρες...ασε θα βγης σε συνταξει να το ευχαριστηθεις...δικαιωθηκα 100%.Κατι που μου ειχαν διδαξει αυτοι που δουλευαν στο Ριο-Αντιρριο τη δεκαετια του 70',οταν εγω εφηβος εκανα τα πρωτα βηματα σαν ναυτικος αλλα και με το πρωτο 12αρι μου τοτε,μηχανακι και δικαννο...κατι ξερανε.
Έλα Κεφαλονιά τότε να θαυμάσεις πληθυσμό..Γιατι εγω το βρισκω συμπαθητικο![]()
Αγαπανε αυτα τα μερη τη πυκνουρα...ειναι ποιοτικες κυριεςΈλα Κεφαλονιά τότε να θαυμάσεις πληθυσμό..![]()
Αρκετα πισω απο οτι πηγα εγω.Εχω δουλεψει σε πολλα παντοφλες και σε κλειστο στις δεκαετιες του 80-90