χρυσανθε καλα τα λες αλλα ρε φιλε εχει παραγινει το κακο. τη καταπινεις 1 2 3 ποσες ακομα? η ειρωνεια ειναι ασχημο πραμα. φαντασου οτι εριχνε ο σαλαβαντες κι ετσι που εχουνε κανει τα πιατα πιο αργα απ το ριπλει τα εσπαγε πριν βγουνε και τολμησανε να πουνε οτι το ρεκορ που εκανε ητανε φτιαχτο. ε αντε ρε καραγκιοζηδες στα τσακιδια. οταν κατεβηκε ο γιωργος και τους ρωτησε γιατι ητανε τοσο ευκολο το σχημα ξερεις πια ητανε η απαντηση? ε να κανουνε κι οι κυνηγοι κανα 20αρι.ας το φτιαξουνε λοιπον οπως γουσταρουνε να ριχνουνε μονο αυτοι. να πανε να μαμηθουνε κι αυτοι κι η ειρωνεια τουςΚαλημερα μας
Περαστικά Γιαννη.
Δρακαινα φιλε με χίλια.
Ετσι κάνουν οι ρουφιανες.
Θελει πολυ εμπειρο μάτι να την δει ακομη και με την μασκα.
Ευριπιδη.
Φιλε ηρεμισε καλμαρε κανε λιγο αποχη και μετα να επιετρεψεις.
Δεν ξερω τι έγινε αλλα κατι που σου αρεσει τοσο ελπιζω να βρεις την δυναμη να μην το στερηθεις για κανεναν.
Περαστηκα Γιαννη,εγω νεαρος ψαρευαμε στη ραδα της Αλεξανδρειας και παω σαν το μαλακα και εγω να τη βαλω στη σακουλα και με χτυπαει,12 ωρες χοροπηδαγα στη πριμη κανεις δεν τα ηξερε τα περι ζεστων νερων,ασε που κοντεβα να ψοφησωΚαλημερα σε ολους και Καλο Μηνα! Σας ευχαριστω για τα περαστικά σας και τις απαντησεις σας! Και εγω δράκαινα πιστευω οτι ηταν,αλλα με τις απαντησεις σας σιγουρεύτηκα..Το φάρμακο του τσιμπήματος δράκαινας ειναι το ζεστό νερο οσο γίνετε πιο ζεστό στο μέρος του τσιμπήματος (αδρανοποιεί το δηλητήριο).. μόλις πήγα στο νοσοκομείο μου έβαλε ολο το πόδι σε καυτό νερο και ανακουφιστήκα αμεσως..
Έχεις δίκιο τοτε.Ούτε εγώ θα ξαναπηγαινα.χρυσανθε καλα τα λες αλλα ρε φιλε εχει παραγινει το κακο. τη καταπινεις 1 2 3 ποσες ακομα? η ειρωνεια ειναι ασχημο πραμα. φαντασου οτι εριχνε ο σαλαβαντες κι ετσι που εχουνε κανει τα πιατα πιο αργα απ το ριπλει τα εσπαγε πριν βγουνε και τολμησανε να πουνε οτι το ρεκορ που εκανε ητανε φτιαχτο. ε αντε ρε καραγκιοζηδες στα τσακιδια. οταν κατεβηκε ο γιωργος και τους ρωτησε γιατι ητανε τοσο ευκολο το σχημα ξερεις πια ητανε η απαντηση? ε να κανουνε κι οι κυνηγοι κανα 20αρι.ας το φτιαξουνε λοιπον οπως γουσταρουνε να ριχνουνε μονο αυτοι. να πανε να μαμηθουνε κι αυτοι κι η ειρωνεια τους
Το ιδιο και για τον σκορπιο της ξηρας,Γιαννη!Και το βραστο γαλα, στην περιοχη τσιμπηματος,μεγαλη ανακουφιση!Καλημερα σε ολους και Καλο Μηνα! Σας ευχαριστω για τα περαστικά σας και τις απαντησεις σας! Και εγω δράκαινα πιστευω οτι ηταν,αλλα με τις απαντησεις σας σιγουρεύτηκα..Το φάρμακο του τσιμπήματος δράκαινας ειναι το ζεστό νερο οσο γίνετε πιο ζεστό στο μέρος του τσιμπήματος (αδρανοποιεί το δηλητήριο).. μόλις πήγα στο νοσοκομείο μου έβαλε ολο το πόδι σε καυτό νερο και ανακουφιστήκα αμεσως..
ασε που κοντεβα να ψοφησω![]()
Ρε ποναγε η καρδια μου,πηγα στο γραμματικο του λεω πεθαινωΥπερβολικος πολυ..
Και έμενα με είχε τσιμπήσει κάποτε σκορπιδι μαύρο αλλα το έκανα χαλκομανία..Βέβαια το κακόμοιρο δεν έφταιγε περισσότερο απο την αφηρημάδα μου..![]()
Ρε γαμωτο ξεραθηκα απο τα γέλια..Ρε ποναγε η καρδια μου,πηγα στο γραμματικο του λεω πεθαινω![]()
Αστα Σαραντο!Μιλαμε για 15 φορες...κατουρημα,σε 2 ωρες μεχρι να μαλακωσει ο πονος!Κυριολεκτικα!Ρε ποναγε η καρδια μου,πηγα στο γραμματικο του λεω πεθαινω![]()
Ναι αλλα αμα τους ξαναπαρεις?Κατα τα αλλα συμφωνο,κακο πραγμα η αλλαζονια απο οπου και να ερχεται,ολοι ειμαστε με ελλατωματα αλλα και αρετες,και τη αξια εχουν ολα αυτα ματαιοτητες αυτου του κοσμου που σε καποιους απο εμας κανουν κλικ και ασχολουμαστε, και αυτο ειναι ολο.Περα απο αυτα ο σκοπευτης σαν θελει μπαινει και στο κυνηγι,ξερω ατομα που κυνηγουν με αυτους και μου εχουν πει οτι μερικοι αλλαζουν θεση να μη βλεπουν το τι κατεβαζουν απο θηραματα.Αμα τους παρεις στο κυνήγι δεν κανουν τιποτε
Στο δασος δεν ειναι τιποτα Λαμπρο!Εδω τις ακουμε...στην πλ.Συνταγματος!.asking..asking..asking.Καλησπέρα σας και καλό μήνα!
Για να θυμηθούμε και κάτι απο το στρατό.
Περπατώ μεσ'το δάσος κι ακούω φωνές, 18 και σήμερα είναι πολλές;![]()