Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα μας
Περαστικά Γιαννη.
Δρακαινα φιλε με χίλια.
Ετσι κάνουν οι ρουφιανες.
Θελει πολυ εμπειρο μάτι να την δει ακομη και με την μασκα.
Ευριπιδη.
Φιλε ηρεμισε καλμαρε κανε λιγο αποχη και μετα να επιετρεψεις.
Δεν ξερω τι έγινε αλλα κατι που σου αρεσει τοσο ελπιζω να βρεις την δυναμη να μην το στερηθεις για κανεναν.

Καλημερα σε ολους κ καλη εβδομαδα...
Καθε χρονο αυτο το μηνα εχω ενα αγχος να περασουν οι μερες κ υπογραφει η ρυθμιστικη, αλλα φετος το αγχος κ η ανησυχια ειναι πιο εντονες απο ποτε...
Καλο κυνηγετικο μηνα να εχουμε... .xm.:)
Γιαννη περαστικα...

Καλημερα μας
Περαστικά Γιαννη.
Δρακαινα φιλε με χίλια.
Ετσι κάνουν οι ρουφιανες.
Θελει πολυ εμπειρο μάτι να την δει ακομη και με την μασκα.
Ευριπιδη.
Φιλε ηρεμισε καλμαρε κανε λιγο αποχη και μετα να επιετρεψεις.
Δεν ξερω τι έγινε αλλα κατι που σου αρεσει τοσο ελπιζω να βρεις την δυναμη να μην το στερηθεις για κανεναν.
χρυσανθε καλα τα λες αλλα ρε φιλε εχει παραγινει το κακο. τη καταπινεις 1 2 3 ποσες ακομα? η ειρωνεια ειναι ασχημο πραμα. φαντασου οτι εριχνε ο σαλαβαντες κι ετσι που εχουνε κανει τα πιατα πιο αργα απ το ριπλει τα εσπαγε πριν βγουνε και τολμησανε να πουνε οτι το ρεκορ που εκανε ητανε φτιαχτο. ε αντε ρε καραγκιοζηδες στα τσακιδια. οταν κατεβηκε ο γιωργος και τους ρωτησε γιατι ητανε τοσο ευκολο το σχημα ξερεις πια ητανε η απαντηση? ε να κανουνε κι οι κυνηγοι κανα 20αρι.ας το φτιαξουνε λοιπον οπως γουσταρουνε να ριχνουνε μονο αυτοι. να πανε να μαμηθουνε κι αυτοι κι η ειρωνεια τους

Καλημερα σε ολους και Καλο Μηνα! Σας ευχαριστω για τα περαστικά σας και τις απαντησεις σας! Και εγω δράκαινα πιστευω οτι ηταν,αλλα με τις απαντησεις σας σιγουρεύτηκα..Το φάρμακο του τσιμπήματος δράκαινας ειναι το ζεστό νερο οσο γίνετε πιο ζεστό στο μέρος του τσιμπήματος (αδρανοποιεί το δηλητήριο).. μόλις πήγα στο νοσοκομείο μου έβαλε ολο το πόδι σε καυτό νερο και ανακουφιστήκα αμεσως..
Περαστηκα Γιαννη,εγω νεαρος ψαρευαμε στη ραδα της Αλεξανδρειας και παω σαν το μαλακα και εγω να τη βαλω στη σακουλα και με χτυπαει,12 ωρες χοροπηδαγα στη πριμη κανεις δεν τα ηξερε τα περι ζεστων νερων,ασε που κοντεβα να ψοφησω.big smile.Καλο μηνα και καλο κουραγιο σε ολους μας,να δουμε τη μας ετοιμαζει η σουπερ κυβερνοντες μας..ha ha ha.

χρυσανθε καλα τα λες αλλα ρε φιλε εχει παραγινει το κακο. τη καταπινεις 1 2 3 ποσες ακομα? η ειρωνεια ειναι ασχημο πραμα. φαντασου οτι εριχνε ο σαλαβαντες κι ετσι που εχουνε κανει τα πιατα πιο αργα απ το ριπλει τα εσπαγε πριν βγουνε και τολμησανε να πουνε οτι το ρεκορ που εκανε ητανε φτιαχτο. ε αντε ρε καραγκιοζηδες στα τσακιδια. οταν κατεβηκε ο γιωργος και τους ρωτησε γιατι ητανε τοσο ευκολο το σχημα ξερεις πια ητανε η απαντηση? ε να κανουνε κι οι κυνηγοι κανα 20αρι.ας το φτιαξουνε λοιπον οπως γουσταρουνε να ριχνουνε μονο αυτοι. να πανε να μαμηθουνε κι αυτοι κι η ειρωνεια τους
Έχεις δίκιο τοτε.Ούτε εγώ θα ξαναπηγαινα.

Καλημερα σε ολους και Καλο Μηνα! Σας ευχαριστω για τα περαστικά σας και τις απαντησεις σας! Και εγω δράκαινα πιστευω οτι ηταν,αλλα με τις απαντησεις σας σιγουρεύτηκα..Το φάρμακο του τσιμπήματος δράκαινας ειναι το ζεστό νερο οσο γίνετε πιο ζεστό στο μέρος του τσιμπήματος (αδρανοποιεί το δηλητήριο).. μόλις πήγα στο νοσοκομείο μου έβαλε ολο το πόδι σε καυτό νερο και ανακουφιστήκα αμεσως..
Το ιδιο και για τον σκορπιο της ξηρας,Γιαννη!Και το βραστο γαλα, στην περιοχη τσιμπηματος,μεγαλη ανακουφιση!
Εφαρμογη οσο το δυνατον γρηγοροτερα μετα το συμβαν!
Ως παθων το αναφερω!

.very happy..very happy. Υπερβολικος πολυ...sarcastic.
Και έμενα με είχε τσιμπήσει κάποτε σκορπιδι μαύρο αλλα το έκανα χαλκομανία..Βέβαια το κακόμοιρο δεν έφταιγε περισσότερο απο την αφηρημάδα μου..:)
Ρε ποναγε η καρδια μου,πηγα στο γραμματικο του λεω πεθαινω.big smile.

Ο πονος με αφησε τα απογευμα,ενταξη σα το χανο τη πατησα και εγω,το κακομοιρο ηταν ακινητο ωρα αλλα ειχε ζωη ακομα οταν το αγγιξα εκανε μια κινησει απ αυτες της τρελλες που κανει και με περιποιειθηκε.Και ψαρι ποτε δεν αφησα ζωντανο απο τοτε για να μην υποφερουν εξω απο το νερο,μου εβαλε και μυαλο αυτο.Που να το βρουμε το παπα Τασο τον ιμαμι θα μου εφερναν,και αυτος ψευτικος με καννενα μπουκαλι ουισκι.big smile.

Τι θυμήθηκα τώρα,
Πρόπερσι ένας από εδώ έκοβε με το αλυσοπριονο κάτω από την ελιά και του έπεσε ένα μεγάλο κούτσουρο στο κεφάλι...big smile.
Πήγε σπίτι και δεν είχε πάγο,και πήρε από την κατάψυξη μια τσάντα κατεψυγμένες σουπιες,την κράταγε στο κεφάλι του κ πήγε στις πρώτες βοηθειες.big smile..big smile..big smile..big smile..sarcastic..sarcastic.
Γιατροί κ νοσοκόμες είχαν ξεραθεί από τα γέλια..
Τι σου είπαν του λέω την άλλη μέρα,ντράπηκε κ μου λέει: ο γιατρός μου έσφιξε το χέρι..Μπράβο άνθρωπε μου απορώ πως το σκέφτηκες..
.very happy..very happy..very happy..vert funny.

Ναι και σε μας ενας μεγαλος σκοπευτης μας το παιζε ουαου και μαγκας σε ενν κυνηγετικό αγωνα και οταν τις έφαγε απο τους θνητους του φταιγαν ολα :-D

Οι μισοι απο τους σκοπευτες δεν κυνηγανε.
Αμα τους παρεις στο κυνήγι δεν κανουν τιποτε

Γενικα στην ζωη ολη μέρα θα συναντας τέτοιο κοσμο.
Θα τα αφηνεις ολα γιατι νομιζουν πως κρατάνε ΤΟν ΘΕΌ απ τα αρ........α?
Να ξαναπας και αμα σου πει καποιος κατι πες του να μην ασχολειτε με αρχάριους και ρωτα τον αφου ειναι τόσο ευκολο τι ριχνει?

Αλιως ν ρθω εγω πανω και αμα χτυπησει πανω απο 15 να ξαναμιλησουμε.
Θα του κανω τα νευρα σπαραλια.

Αυτο το πραμα δεν το ανεχομαι.
Ολος ο κοσμος εχει δικαιωματα.
Αν θελουν πριβε να κτισουν ενα σκοπευτηριο δικο τους.

Αμα τους παρεις στο κυνήγι δεν κανουν τιποτε
Ναι αλλα αμα τους ξαναπαρεις?Κατα τα αλλα συμφωνο,κακο πραγμα η αλλαζονια απο οπου και να ερχεται,ολοι ειμαστε με ελλατωματα αλλα και αρετες,και τη αξια εχουν ολα αυτα ματαιοτητες αυτου του κοσμου που σε καποιους απο εμας κανουν κλικ και ασχολουμαστε, και αυτο ειναι ολο.Περα απο αυτα ο σκοπευτης σαν θελει μπαινει και στο κυνηγι,ξερω ατομα που κυνηγουν με αυτους και μου εχουν πει οτι μερικοι αλλαζουν θεση να μη βλεπουν το τι κατεβαζουν απο θηραματα.

Καλησπέρα σας και καλό μήνα!
Για να θυμηθούμε και κάτι απο το στρατό.
Περπατώ μεσ'το δάσος κι ακούω φωνές, 18 και σήμερα είναι πολλές;.sarcastic.
Στο δασος δεν ειναι τιποτα Λαμπρο!Εδω τις ακουμε...στην πλ.Συνταγματος!.asking..asking..asking.

Status
Not open for further replies.
Back