Μάκης
Banned
δεν μ αρέσουν αυτά ρε φίλε είχα 12 χρόνια να πιώ κι ήπια στο γάμο πριν 10 μέρες με τον γιό μου και τους φίλους τουΜάικ αν δεν βγαίνει ο JD ύπάρχει λύση...
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
δεν μ αρέσουν αυτά ρε φίλε είχα 12 χρόνια να πιώ κι ήπια στο γάμο πριν 10 μέρες με τον γιό μου και τους φίλους τουΜάικ αν δεν βγαίνει ο JD ύπάρχει λύση...
Περαστικά να ειναι Γιάννη, πιστευω δρακαινα το πιο πιθανο. Τα ιδια ειχε περασει πέρσι η ξαδέλφη μου απο δράκαινα.Καλο βραδυ σε ολους! Σημερα στη θαλασσα πατησα κατι,μουδιασε το ποδι πολυ πονος ,και πρηστηκε.πηγα νοσοκομειο ,ο γιατρος μου το εβαλε σε καυτο νερο μου εκανε αντιτετανικο παυσιπονη ενεση και μου εδωσε αντιβιοση.με το ζεστο νερο περιοριστηκε λιγο το πρηξιμο και ο πονος.η παυσιπονη εγινε μετα.ο βυθος εκει ηταν με αμμο και ειχε και μερικα βραχια πιο περα.τι μπορει να με τριμπησε; Παιζει να ηταν δρακαινα;
ο βυθος εκει ηταν με αμμο
100%,πολλές φορές χωνετε μεσα στην αμμο κ δεν φαίνετε καν.Παιζει να ηταν δρακαινα;
Περαστικα Γιαννη!!!Καλο βραδυ σε ολους! Σημερα στη θαλασσα πατησα κατι,μουδιασε το ποδι πολυ πονος ,και πρηστηκε.πηγα νοσοκομειο ,ο γιατρος μου το εβαλε σε καυτο νερο μου εκανε αντιτετανικο παυσιπονη ενεση και μου εδωσε αντιβιοση.με το ζεστο νερο περιοριστηκε λιγο το πρηξιμο και ο πονος.η παυσιπονη εγινε μετα.ο βυθος εκει ηταν με αμμο και ειχε και μερικα βραχια πιο περα.τι μπορει να με τριμπησε; Παιζει να ηταν δρακαινα;
Γιάννη Περαστικά! Τυχαινουν και αυτα τι να κάνουμε;Καλο βραδυ σε ολους! Σημερα στη θαλασσα πατησα κατι,μουδιασε το ποδι πολυ πονος ,και πρηστηκε.πηγα νοσοκομειο ,ο γιατρος μου το εβαλε σε καυτο νερο μου εκανε αντιτετανικο παυσιπονη ενεση και μου εδωσε αντιβιοση.με το ζεστο νερο περιοριστηκε λιγο το πρηξιμο και ο πονος.η παυσιπονη εγινε μετα.ο βυθος εκει ηταν με αμμο και ειχε και μερικα βραχια πιο περα.τι μπορει να με τριμπησε; Παιζει να ηταν δρακαινα;