Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. :)

Καλημέρα μάγκες! Τι λέτε να κανονίσουμε να πάμε για ένα ομαδικό κυνήγι ποκεμον?? Δεν πάει καλά ο κόσμος...χθες ένας μαλάκας πήγε να περάσει το φανάρι κοιτώντας το κινητό του. Αν δεν τον είχα δει από πριν ότι παίζει ποκεμον ο ΜΑΛΑΚΑΣ τώρα θα τον είχα βάλει από κάτω. Χθες το βράδυ ένας άλλος μαλάκας πήγε και έπεσε με το κεφάλι πάνω σε μια φίλη μου και της έλεγε συγνώμη κυνηγάω ποκεμον. Ρε δεν πάμε καλά. Αντί να γ@μ@νε κανά μνι ασχολούνται με πόκεμον...Μιλάω για 35αρηδες τα δυο σκηνικά!

Ρε Βασίλη μην κάνεις έτσι. Αυτοί για γκόμενα ψάχνουν..yelling.
Πας σε μια και της λες. Κοπελιά άκουσα ότι κοντά στο σπίτι σου κυκλοφορεί ένας πίκατσου. Μπορείς να με βοηθήσεις να τον πιάσω .sarcastic.

Χα Χα Χα καθένας με τον πόνο του Νίκο!!
Πρεπει και γι'αυτο το λογο,να μας γ...νε την ψυχολογια,ρε Τασο?Δεν φτανει η πρεσα απο παντου?Πολλοι απο εμας σχεδιαζουμε στην αδεια μας,εναρξη ,τοπο προορισμου,εξοδα κλπ,με βαση την "τρελα" μας!Πρεπει να ειναι καθε χρονο στο "παρα ενα"?

Καλησπερα στη παρέα απο παραλία. Επελεξα σήμερα παραλία κοντά και με σκιά γιατί το πρωί στο σκόπευτηριο μας έκαψε. Μία χαρα είμαι με τη συζηγο κάτω από τη σκιά και ο πιτσιρίκος στον ποντε με τα φιλαρακια του να κανει βουτιες, έτσι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.Καλά να περνάτε.

Πρεπει και γι'αυτο το λογο,να μας γ...νε την ψυχολογια,ρε Τασο?Δεν φτανει η πρεσα απο παντου?Πολλοι απο εμας σχεδιαζουμε στην αδεια μας,εναρξη ,τοπο προορισμου,εξοδα κλπ,με βαση την "τρελα" μας!Πρεπει να ειναι καθε χρονο στο "παρα ενα"?
Συμφωνώ απόλυτα ,αλλά γιατί αναρωτιέσαι πια; αφου ξέρεις σε τι κωλοχανείο ζεις.

Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!
Για μένα φίλε Γιάννη όσο αφορά αυτο το θέμα η ελπίδα έχει πεθάνει.
Και για όλα φταίμε εμείς οι ίδιοι που αντί να δούμε την πραγματικότητα και να την αντιμετωπίσουμε , κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας ,χρόνια τώρα , και γινόμαστε χειρότεροι.Και το χειρότερο βέβαια είναι οτι όλο αυτό το χάλι μας ,το κληροδοτήσαμε και στις νεότερες γενιές.

Για μένα φίλε Γιάννη όσο αφορά αυτο το θέμα η ελπίδα έχει πεθάνει.
Και για όλα φταίμε εμείς οι ίδιοι που αντί να δούμε την πραγματικότητα και να την αντιμετωπίσουμε , κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας ,χρόνια τώρα , και γινόμαστε χειρότεροι.Και το χειρότερο βέβαια είναι οτι όλο αυτό το χάλι μας ,το κληροδοτήσαμε και στις νεότερες γενιές.
Με λιγα λογια,ειπες πολλα!
Γενικοτερα για το χαλι μας,φταιμε πρωτοι απ'ολους.
Για το τι κανουμε και το τι δεν κανουμε,για το πως η αν αντιδρουμε,για το ποσο κοντη μνημη εχουμε και για ποσα πολλα ακομα!
Δυστυχως,σ'αυτο το θεμα,ελπιζουμε και μονο!
Και κρεμομαστε απο τ'αρχ...α του καθε "κολλημενου" που κρινει την τυχη μας!
Δυστυχως Δημητρη!

Δικιο εχεις αλλα πεσμου κάτι ρε Τολη που να λειτουργεί σωστά και στην ώρα του στην Ελλάδα..?
Το κυνήγι πες ότι είναι το τελευταίο..
Την καλησπέρα μου σε όλους!

Δικιο εχεις αλλα πεσμου κάτι ρε Τολη που να λειτουργεί σωστά και στην ώρα του στην Ελλάδα..?
Το κυνήγι πες ότι είναι το τελευταίο..
Την καλησπέρα μου σε όλους!
ρε Τάσο θέλω να σε ρωτήσω από μέρες
το φωτιστικό με την δεκαοχτούρα που το βρήκες;;;;; κάποιος ντόπιος μάστορας ίσως;;;;; .xm.
πολύ ωραίο είναι,στην κεντρική είσοδο το έχετε;;;; :)

το φωτιστικό με την δεκαοχτούρα που το βρήκες;;;;; κάποιος ντόπιος μάστορας ίσως;;;;; .xm.

.my man. Για σένα εχω βρει ενα καλύτερο αλλά δεν μπορώ να το βάλω σε φωτό.

Δεν ειναι δική μου η φωτο Μάκη,την βρήκα εδώ..
http://anastasiag.pblogs.gr/2011/01/dekaohtoyra.html
Φυσικά κ δεν λέει πληροφορίες για το φωτιστικό,Αλλα εχεις δικιο αυτό "γύρισμα"που κάνει ειναι πολύ ωραίο.
Και δεν θυμαμε να έχω συνάντησει σε κανένα σπίτι..
Τώρα, η κυκλοφορούσαν παλιά η ήταν χειροποίητα.

την πραγματικότητα την ξέρουμε την ζούμε.....λύσεις υπάρχουν;;;;;; :)

Αυτό το λένε όλοι .Ότι δηλαδή την ζούνε .Ομως την συνειδητοποιούν η απλά έχει γίνει μια καραμέλα στο στόμα όλων ;
Οσο για τις λύσεις άστο τώρα γιατί κάνει ζέστη.

Status
Not open for further replies.
Back