Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στα φιλαρακια. Περιμενω τον Ηλία (Ilias 7316) μιας και βρίσκεται στο νησί να βρεθούμε απο κοντά να γνωριστουμε και βα τα πούμε. Δυστυχώς δεν έκατσε να παμε και σκοπευτήριο αυριο μθας και φεύγει ξημερώματα, δε πειραζει ομως καποθα αλλη φορα. Καλα να περνάτε φιλαράκια

καλο Σαββατόβραδο :)
943452_513202022050052_2016659579_n.jpg

Καλησπέρα στην παρέα. Καλά να περάσετε όλοι οι διακοπεύοντες. Εγώ Αθήνα ακόμα αν και η Αθήνα αυτή την εποχή είναι μια ομορφιά. Μπουρδέλο ναι μεν αλλά μένουν οι καλές πουτ@νες ρε παιδί μου .sarcastic..crying smile.

Last edited:
πολυ καλησπερα σας αγαπητοι μου. πριν λιγο γυρισαμε απο τον παραδεισο στο καμινι. περασαμε φανταστρουμφικα. αυτα τα ατιμα νερα του λιβυκου πελαγους ειναι απιστευτα. τα παιδια δεν ηθελαν να φυγουν οπως και η συζυξ. τωρα σας διαβαζω και χαλαρωνω. η επομενη εξορμηση κανονιστηκε για ελαφονησι αλλη μεγαλη αρωστεια. αργυρη σε περιμενω να γνωριστουμε

Επιστροφές απο τη γνωριμία με τον Ηλία (Ilias 7316) οι εντυπωσεις οι καλύτερες απο ενα παιδι με το χαμόγελο και την αγαπη του για το κυνήγι και τη σκοποβολή, Δυστυχώς οταν εχεις καλη παρέα και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης ο χρόνος περναει σαν νερό. Χάρηκα που γνώρισα ακομα ενα καλο παιδί μέσο του φορουμ μας και ευχωμαι να γνωρισω και αλλους βεβαια. Δυστυχώς δεν έκατσε η φάση για το σκοπευτήριο αυριο. Σας καλυνηχτίζω μιας και αύριο εχει σκοπευτήριο και μετά παραλία.
windows screenshot
Αφιερωμένη στον Ηλία αλλα και σε ολους τους "γαλαζοαίματους"....sarcastic.

Το βραδυ πηγαμε οικογενειακως στο Φαναρι (τουριστικο μερος της περιοχης μας) και χρειαστηκε να βγαλω χρηματα. Δυσκολευτηκα λιγο να βρω το ΑΤΜ. Γιατι αραγε; .xm.
Ηταν περιτριγυρισμενο απο καπελα, μασκες, ειδη θαλασσης και σουβενιρ καταστηματος... .sarcastic.
free pic

Status
Not open for further replies.
Back