P
PANOUTSOS
ελα μωρη ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και της ΡΕΑΛ το φοβητρο έγινε το οοονομααααααααααααα σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Καλη επιστροφή φιλε μου.Σας αφήνω κι εγώ να μαζέψω κάτι τελευταία και τα λέμε αύριο.
Καλό σας βράδυ.
Κωστα εκει ημουν. Ακομη δεν ξεπερασα το σοκ. Απλα θεωρησα καλο να μην το αναφερω εδω. Θα σου τα πω απο κοντα. Ο Θεος να την αναπαυσει...Καλησπερα σε όλους.
Χρηστο, τι εγινε με την κυρία που πνιγηκε στην Αλκυώνα?
https://www.xanthi2.gr/2016/07/29/νεκρή-74χρονη-στην-παραλία-της-αλκυώνας/
Καλη επιστροφη φιλε. Με το καλο ξανα τον Οκτωβρη!Τελευταίο βράδυ και μου τελείωσαν και οι μπύρες ,αφού ήπια και τις δυο τελευταίες πριν λίγο.
Πολύ δροσιά απόψε μετά την χθεσινή βροχή ,πράγμα που θα κάνει την δύσκολη την επανένταξή μου στο περιβάλλον της Αθήνας ,που απ ότι βλέπω θα έχει και θερμοκρασίες περί τους 37.
Αναχώρηση λοιπόν αύριο μέσω Μεσοχώρας και Πύλης Τρικάλων.Θα μαζέψω την ρίγανή μου όπως κάθε χρόνο ,σε ένα απίστευτα όμορφο τόπο και ίσως να κάνω και μια ακόμη παράκαμψη και να ανέβω και λίμνη Πλαστήρα που έχω καιρό να περάσω.
Κάθε φορά που φεύγω και κλείνω το σπίτι με πιάνει με μελαγχολία.Φυσικά είναι .
Καλά να είμαστε και το ραντεβού ανανεώνεται για τα τέλη του Οκτώβρη,που θα ανέβουμε στα βουνά να βροντοφωνάξουμε το "ΟΧΙ" στους μπασιματιάρηδες γαλάζιους εισβολείς.
Σε καταλαβαίνω Μητσάρα,υπομονή!!! Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για το χωριό!!! Καλή επιστροφή να έχεις!Τελευταίο βράδυ και μου τελείωσαν και οι μπύρες ,αφού ήπια και τις δυο τελευταίες πριν λίγο.
Πολύ δροσιά απόψε μετά την χθεσινή βροχή ,πράγμα που θα κάνει την δύσκολη την επανένταξή μου στο περιβάλλον της Αθήνας ,που απ ότι βλέπω θα έχει και θερμοκρασίες περί τους 37.
Αναχώρηση λοιπόν αύριο μέσω Μεσοχώρας και Πύλης Τρικάλων.Θα μαζέψω την ρίγανή μου όπως κάθε χρόνο ,σε ένα απίστευτα όμορφο τόπο και ίσως να κάνω και μια ακόμη παράκαμψη και να ανέβω και λίμνη Πλαστήρα που έχω καιρό να περάσω.
Κάθε φορά που φεύγω και κλείνω το σπίτι με πιάνει με μελαγχολία.Φυσικά είναι .
Καλά να είμαστε και το ραντεβού ανανεώνεται για τα τέλη του Οκτώβρη,που θα ανέβουμε στα βουνά να βροντοφωνάξουμε το "ΟΧΙ" στους μπασιματιάρηδες γαλάζιους εισβολείς.
Καλημερα απο το Μαιαμι.
Διονυση καλη επιστροφη. Και του χρονου με Υγεια!Καλημέρα , ένα τσιγάρο δρόμος
Καλημέρα και στους υπολοίπους .
Όλα κάποια στιγμή τελειώνουν και τα ωραία ακόμα πιο γρήγορα.
Τελευταία μέρα στον παράδεισο , 15 μέρες πέρασαν "νερό" .
Η αλλαγή θα είναι τεράστια και η προσαρμογή δύσκολη αφού χθες το βράδυ καθόμασταν στην αυλή με ζακέτα και στην Αθήνα μαθαίνουμε ότι ο υδράργυρος ανεβαίνει επικίνδυνα.
Δεν πειράζει , καλά να είμαστε να ξαναπάμε.
Εύχομαι σε όσους ξεκινούν τώρα διακοπές να περάσουν όμορφα και ξένοιαστα ........και να μην ανησυχούν για την πόλη , θα είμαι εγώ πίσω να την φυλάω![]()
Όπως κ το πλαγιο στον ώμο του αριστερα κυνηγου αξια χρησιμοποιημενο σε καρτερι.Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Και φωτο από άλλες εποχές..Έναρξη κυνηγιού 1980 κάπου στην κυπαρισσια..Διακρίνετε και ο συκολογος στην πουλιαστρα..
Σε λάθος εποχές γεννήθηκα..
gifs upload
Ωραια φωτο Τασο! Ηταν εποχες που οι κυνηγοι χρειαζοταν 2 φυσιγγιοθηκες...Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Και φωτο από άλλες εποχές..Έναρξη κυνηγιού 1980 κάπου στην κυπαρισσια..Διακρίνετε και ο συκολογος στην πουλιαστρα..
Σε λάθος εποχές γεννήθηκα..
gifs upload