Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα..Θα ψάξω το παρακάτω θέμα..Ενημερωτικά, δεν το κάνω για να διαφημίσω την ασφαλιστική στην οποία εργάζομαι αλλά θέλω να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα να βγάλουμε την άδεια πιο οικονομικά.

Τοτε φιλε μου παυει να ισχυει η αδεια κατοχης, και αυτοματως εισαι κατοχος παρανομου οπλου με οτι αυτο συνεπαγεται.
Ακριβως. Αν το οπλο ηταν κομπλέ τότε σαφως και δε θα του το έπαιρναν.

Καλησπέρα στην παρέα..Θα ψάξω το παρακάτω θέμα..Ενημερωτικά, δεν το κάνω για να διαφημίσω την ασφαλιστική στην οποία εργάζομαι αλλά θέλω να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα να βγάλουμε την άδεια πιο οικονομικά.

Βασιλη εδω την ασφαλιση των κυνηγων την κανει αυτοματα ο Συλλογος αφου πρωτα παρει προσφορες απο τις εταιριες. Δεν ειναι στο χερι μας...

Βασιλη εδω την ασφαλιση των κυνηγων την κανει αυτοματα ο Συλλογος αφου πρωτα παρει προσφορες απο τις εταιριες. Δεν ειναι στο χερι μας...
Αναφέρομαι στο να βγάλεις την άδεια μέσω του δασαρχείου με δική σου ασφάλιση...

Πρ
Δηλαδή αν πιαστώ στον κυνηγότοπο να κάνω μια παρανομία, θα γυρίσουμε σπίτι και θα μου κατασχέσουν ότι έχω στο όνομα μου που αφορά το κυνήγι;
Πριν 12 χρόνια είχα μια κούτα κροτίδες (50 τεμάχια)στο αυτοκίνητο Μ εβδομάδα ήταν, με σταματήσανε για έλεγχο της βρήκανε και έκατσα στα κρατητήρια όλο το βράδυ. Μετά από μία εβδομάδα γνωστός με περνει τηλ.και μου λέει έλα αύριο να μεταβάσεις το όπλο σου σε άλλο όνομα γιατί θα έρθουν και θα το κατασχεσουν. Γιατί; Γιατί οι κροτίδες είναι στον νόμο περί όπλων......

και συγκεκριμενα εδω
37134516.jpg

στη σουγια δημητρη.ειναι πελαγισια τα νερα μπουζι και με το που κανεις 2 μετρα ειναι μεγααααλο το βαθος.αλλα για μενα εχει τα πιο καθαρα νερα σε ολα τα χανια.προσωπικη μου γνωμη οτι ειναι πολυ καλυτερο μερος απο τα φαλασσαρνα

Τελευταίο βράδυ και μου τελείωσαν και οι μπύρες ,αφού ήπια και τις δυο τελευταίες πριν λίγο.
Πολύ δροσιά απόψε μετά την χθεσινή βροχή ,πράγμα που θα κάνει την δύσκολη την επανένταξή μου στο περιβάλλον της Αθήνας ,που απ ότι βλέπω θα έχει και θερμοκρασίες περί τους 37.
Αναχώρηση λοιπόν αύριο μέσω Μεσοχώρας και Πύλης Τρικάλων.Θα μαζέψω την ρίγανή μου όπως κάθε χρόνο ,σε ένα απίστευτα όμορφο τόπο και ίσως να κάνω και μια ακόμη παράκαμψη και να ανέβω και λίμνη Πλαστήρα που έχω καιρό να περάσω.
Κάθε φορά που φεύγω και κλείνω το σπίτι με πιάνει με μελαγχολία.Φυσικά είναι .
Καλά να είμαστε και το ραντεβού ανανεώνεται για τα τέλη του Οκτώβρη,που θα ανέβουμε στα βουνά να βροντοφωνάξουμε το "ΟΧΙ" στους μπασιματιάρηδες γαλάζιους εισβολείς.

Status
Not open for further replies.
Back