Ακριβως. Αν το οπλο ηταν κομπλέ τότε σαφως και δε θα του το έπαιρναν.Τοτε φιλε μου παυει να ισχυει η αδεια κατοχης, και αυτοματως εισαι κατοχος παρανομου οπλου με οτι αυτο συνεπαγεται.
Βασιλη εδω την ασφαλιση των κυνηγων την κανει αυτοματα ο Συλλογος αφου πρωτα παρει προσφορες απο τις εταιριες. Δεν ειναι στο χερι μας...
Αναφέρομαι στο να βγάλεις την άδεια μέσω του δασαρχείου με δική σου ασφάλιση...Βασιλη εδω την ασφαλιση των κυνηγων την κανει αυτοματα ο Συλλογος αφου πρωτα παρει προσφορες απο τις εταιριες. Δεν ειναι στο χερι μας...
Οκ. Τωρα καταλαβα...Αναφέρομαι στο να βγάλεις την άδεια μέσω του δασαρχείου με δική σου ασφάλιση...
Το ειχα ψάξει στην ιντερλαιφ 22 ευρώ μου είπανΑναφέρομαι στο να βγάλεις την άδεια μέσω του δασαρχείου με δική σου ασφάλιση...
Πριν 12 χρόνια είχα μια κούτα κροτίδες (50 τεμάχια)στο αυτοκίνητο Μ εβδομάδα ήταν, με σταματήσανε για έλεγχο της βρήκανε και έκατσα στα κρατητήρια όλο το βράδυ. Μετά από μία εβδομάδα γνωστός με περνει τηλ.και μου λέει έλα αύριο να μεταβάσεις το όπλο σου σε άλλο όνομα γιατί θα έρθουν και θα το κατασχεσουν. Γιατί; Γιατί οι κροτίδες είναι στον νόμο περί όπλων......Δηλαδή αν πιαστώ στον κυνηγότοπο να κάνω μια παρανομία, θα γυρίσουμε σπίτι και θα μου κατασχέσουν ότι έχω στο όνομα μου που αφορά το κυνήγι;
καλησπερες.εχουν αρχισει οι ετοιμασιες γι αυριο
καλησπέρα σας![]()
Πολύ όμορφη παραλία .Που είναι αυτή ρε Ευριπίδη ;και συγκεκριμενα εδω
![]()