Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα στην παρεα , τελεταια μερα στο Αστυ .....και φυγαμε για διακοπες . !!!! Εχω να παω διακοπες απο το 2013 και εδω που τα λεμε αν δεν ειχα και το σπιτι του γιου στο Ρεθυμνο που σπουδαζει θα ηταν δυσκολα . Δοξα το θεο ....ευχομαι σε ολου σας πατε δε πατε διακοπες καλα να περασετε !!
Πιστευω να τα πω με κανενα φιλο συντεκνο , θα παω σιγουρα Χανια και θα τηλ με τον φιλο Ευριπιδη .buy buy.
Μπορει και σκοπευτηριο αν πεισω και την γυναικα που θα ειναι μαζι μου .yelling.....ωχ .threat.
Παιδια οποιος θελει με μυνημα σνταλλασουμε τηλ για επαφη
Καλα να περαση Αργυρη καλη ξεκουραση....................

Το βραδυ πηγαμε οικογενειακως στο Φαναρι (τουριστικο μερος της περιοχης μας) και χρειαστηκε να βγαλω χρηματα. Δυσκολευτηκα λιγο να βρω το ΑΤΜ. Γιατι αραγε; .xm.
Ηταν περιτριγυρισμενο απο καπελα, μασκες, ειδη θαλασσης και σουβενιρ καταστηματος... .sarcastic.
free pic
Στην αρχη νομιζα οτι τα πουλαγες Χρηστο .sarcastic.

Καλημέρα μάγκες! Τι λέτε να κανονίσουμε να πάμε για ένα ομαδικό κυνήγι ποκεμον?? Δεν πάει καλά ο κόσμος...χθες ένας μαλάκας πήγε να περάσει το φανάρι κοιτώντας το κινητό του. Αν δεν τον είχα δει από πριν ότι παίζει ποκεμον ο ΜΑΛΑΚΑΣ τώρα θα τον είχα βάλει από κάτω. Χθες το βράδυ ένας άλλος μαλάκας πήγε και έπεσε με το κεφάλι πάνω σε μια φίλη μου και της έλεγε συγνώμη κυνηγάω ποκεμον. Ρε δεν πάμε καλά. Αντί να γ@μ@νε κανά μνι ασχολούνται με πόκεμον...Μιλάω για 35αρηδες τα δυο σκηνικά!

Καλημέρα μάγκες! Τι λέτε να κανονίσουμε να πάμε για ένα ομαδικό κυνήγι ποκεμον?? Δεν πάει καλά ο κόσμος...χθες ένας μαλάκας πήγε να περάσει το φανάρι κοιτώντας το κινητό του. Αν δεν τον είχα δει από πριν ότι παίζει ποκεμον ο ΜΑΛΑΚΑΣ τώρα θα τον είχα βάλει από κάτω. Χθες το βράδυ ένας άλλος μαλάκας πήγε και έπεσε με το κεφάλι πάνω σε μια φίλη μου και της έλεγε συγνώμη κυνηγάω ποκεμον. Ρε δεν πάμε καλά. Αντί να γ@μ@νε κανά μνι ασχολούνται με πόκεμον...Μιλάω για 35αρηδες τα δυο σκηνικά!
Αντι να αρματωθουμε με όπλα και καδρόνια και να μπουκαρουμε στην βουλή..Καθόμαστε και κυνηγάμε ποκεμον κ έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα. .fiurius.
Οι πολιτικοί ξέρουν τι κάνουν..Γιατί ξέρουν με τι λαό έχουν να κάνουν..

Για να κάνεις επανάσταση πρέπει να έχεις ένα μέτωπο να αντιμετωπίσεις. Το μέτωπο δεν είναι οι πολιτικοί μας αλλά το πολιτικό σύστημα της Ευρώπης. Δεν μιλάω για τον καπιταλισμό αλλά για τον τρόπο που λειτουργούν μέσα σε αυτόν.

Ρε καμια ρυθμιστικη θα βγαλουν φευγω Παρασκευη και αδεια δεν θα βγαλω; και μονο που καθε χρονο δεν μας υπολογιζουν ουτε σ αυτο , να μπορουμε να βγαλουμε την αδεια μας, φανερωνει ποσο πολυ γραφουν 250000 πολιτες. Θα κοψεις; θα εχεις την ιδια; βγαλτην ομως τη ριμαδα τη ρυθμιστικη δεν ειμαι ζωο. ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΩ ΔΑΓΚΟΤΑ.

Ρε καμια ρυθμιστικη θα βγαλουν φευγω Παρασκευη και αδεια δεν θα βγαλω; και μονο που καθε χρονο δεν μας υπολογιζουν ουτε σ αυτο , να μπορουμε να βγαλουμε την αδεια μας, φανερωνει ποσο πολυ γραφουν 250000 πολιτες. Θα κοψεις; θα εχεις την ιδια; βγαλτην ομως τη ριμαδα τη ρυθμιστικη δεν ειμαι ζωο. ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΩ ΔΑΓΚΟΤΑ.
Χα Χα Χα καθένας με τον πόνο του Νίκο!!

Εχω ιδεα για πολυ χρημα! Να ιδρυσουμε ΜΚΟ για την προστασια των ποκεμον!!! ¨Ομαδα Διαχειρισης Ποκεμον¨ .sarcastic.
Μην το γελάς καθολου.
Και αν τους πούμε ότι αυτό είναι απαραίτητο να γίνει για να μην σας κόψουν το παιχνίδι τότε μα την Παναγία έχουμε πλουτίσει.

Status
Not open for further replies.
Back