Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους, με αποχη λογω κομμενου Ιντερνετ .sarcastic.

Γιαννη περαστικα, ειναι ατιμο πραμα, θυμαμαι και μεις για ενα ωραιο τριημερακι ειχαμε ξεκινησει καποτε, και το μισο το φαγαμε στο πηγαινε-ελα και τους γιατρους.

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα ...
καλο βραδυ κυριοι μ ενα καλο ξημερωμα και καλη εβδομαδα να εχουμε. μεγαλη γιορτη πλησιαζει και θα την κανουμε την κρεατονηστεια μας μεγαλη η Χαρη της
Δηλαδή απόψε στο σκοπ. μετά το νυχτερινό αγώνα δεν θα φας;;; ... ή μήπως θα ψήσουνε νηστήσιμα ;;;; .sarcastic. .sarcastic.

Καλο βραδυ σε ολους! Σημερα στη θαλασσα πατησα κατι,μουδιασε το ποδι πολυ πονος ,και πρηστηκε.πηγα νοσοκομειο ,ο γιατρος μου το εβαλε σε καυτο νερο μου εκανε αντιτετανικο παυσιπονη ενεση και μου εδωσε αντιβιοση.με το ζεστο νερο περιοριστηκε λιγο το πρηξιμο και ο πονος.η παυσιπονη εγινε μετα.ο βυθος εκει ηταν με αμμο και ειχε και μερικα βραχια πιο περα.τι μπορει να με τριμπησε; Παιζει να ηταν δρακαινα;
Περαστικά και γρήγορα Γιάννη ... Μωρέ καλά κάνω εγώ και δεν μπαίνω στη θάλασσα!!! .yel. :D
Τελευταία φορά πρέπει να ήταν πριν 8-9 χρόνια, που είχαν έρθει κάτι ξαδέρφια μου από την Αθήνα και τους πήγα στο Ελαφονήσι ... .what.
Ότι κι αν πείτε δίκιο θα 'χετε ... αλλά πάντως εμένα δεν μου ΄χει λείψει καθόλου !!! :cool: .sarcastic.

οχι στελιο. απλα σημερα δεν ερχομαι. εχθες παλι ειπωθηκαν διαφορες παπαριες απο τις βεντετες και παιξανε τα χιλια μου νευρα. θα παιξω την αλλη κυριακη στον αγωνα και μετα γεια σας. του χρονου τον ιουλιο παλι. ευτυχως που πηγα χωρις οπλο μονο για καφε

οχι στελιο. απλα σημερα δεν ερχομαι. εχθες παλι ειπωθηκαν διαφορες παπαριες απο τις βεντετες και παιξανε τα χιλια μου νευρα. θα παιξω την αλλη κυριακη στον αγωνα και μετα γεια σας. του χρονου τον ιουλιο παλι. ευτυχως που πηγα χωρις οπλο μονο για καφε
Γιατί ρε Ευριπίδη;;; τι εγινε πάλι ;;; .what. .what. .xm.

στελιο ανοιχτο ειναι το κινητο σου? γιατι ρε φιλε δεν εισαι διαθεσιμος?
Ανοιχτό είναι, αλλά μου κάνει πότε-πότε τέτοια τρελά. Δεν το είχα καταλάβει ότι τόκανε πάλι! Κάτσε να του κάνω μια επανεκκίνηση !!!

Καλημερα σε ολους και Καλο Μηνα! Σας ευχαριστω για τα περαστικά σας και τις απαντησεις σας! Και εγω δράκαινα πιστευω οτι ηταν,αλλα με τις απαντησεις σας σιγουρεύτηκα..Το φάρμακο του τσιμπήματος δράκαινας ειναι το ζεστό νερο οσο γίνετε πιο ζεστό στο μέρος του τσιμπήματος (αδρανοποιεί το δηλητήριο).. μόλις πήγα στο νοσοκομείο μου έβαλε ολο το πόδι σε καυτό νερο και ανακουφιστήκα αμεσως..

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back