καλημερα και καλο μηνα. γιανναρε περαστικα. μεχρι την εναρξη θα γιανεις
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
Δηλαδή απόψε στο σκοπ. μετά το νυχτερινό αγώνα δεν θα φας;;; ... ή μήπως θα ψήσουνε νηστήσιμα ;;;;καλο βραδυ κυριοι μ ενα καλο ξημερωμα και καλη εβδομαδα να εχουμε. μεγαλη γιορτη πλησιαζει και θα την κανουμε την κρεατονηστεια μας μεγαλη η Χαρη της
Περαστικά και γρήγορα Γιάννη ... Μωρέ καλά κάνω εγώ και δεν μπαίνω στη θάλασσα!!!Καλο βραδυ σε ολους! Σημερα στη θαλασσα πατησα κατι,μουδιασε το ποδι πολυ πονος ,και πρηστηκε.πηγα νοσοκομειο ,ο γιατρος μου το εβαλε σε καυτο νερο μου εκανε αντιτετανικο παυσιπονη ενεση και μου εδωσε αντιβιοση.με το ζεστο νερο περιοριστηκε λιγο το πρηξιμο και ο πονος.η παυσιπονη εγινε μετα.ο βυθος εκει ηταν με αμμο και ειχε και μερικα βραχια πιο περα.τι μπορει να με τριμπησε; Παιζει να ηταν δρακαινα;
19αααααααααα και τραλαλαααααακαλημέρα καλό μήνα σε όλους,,,,,άντε πόσες έμειναν είπαμε ;
19αααααααααα και τραλαλαααααα
![]()
εχει και παραεχει. διαβασε το αρθρο στο ihunt και θα δεις γιατι δεν μπορω να το βγαλω απ το κινητο. εις αυριον τα σπουδαιαΣημερα δεν εχει Τσιρωνο-ανησυχιες;![]()
Γιατί ρε Ευριπίδη;;; τι εγινε πάλι ;;; .what. .what. .xm.οχι στελιο. απλα σημερα δεν ερχομαι. εχθες παλι ειπωθηκαν διαφορες παπαριες απο τις βεντετες και παιξανε τα χιλια μου νευρα. θα παιξω την αλλη κυριακη στον αγωνα και μετα γεια σας. του χρονου τον ιουλιο παλι. ευτυχως που πηγα χωρις οπλο μονο για καφε
Ανοιχτό είναι, αλλά μου κάνει πότε-πότε τέτοια τρελά. Δεν το είχα καταλάβει ότι τόκανε πάλι! Κάτσε να του κάνω μια επανεκκίνηση !!!στελιο ανοιχτο ειναι το κινητο σου? γιατι ρε φιλε δεν εισαι διαθεσιμος?