Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα σας φίλοι του μεγάλου και του μικρού :)

Φίλε και τα λουκάνικα Σουφλίου είναι ποίημα!
σπέσιαλ είναι σε τρείς γεύσεις πικάντικα ;)

Κανονιστε βρε παιδια ενα διαγωνισμο και φερτε μεγαααλο δειγμα.Κριτικη επιτροπη θα βρουμε!!!Δηλωνω εθελοντης!!!!!
ωραία ιδέα,στα χωριά μας η στα κυνήγια που πηγαίνουμε πάντα φέρνουμε....τα δοκιμάζουμε στα ταβερνεία που μαζευόμαστε καιιιιιιιιι....καλαμπούρι να γίνεται ;)

Παιδες χωρίς εμενα δεν κανετε διαγωνισμό.
Λουκανικο κυπριακό να φατε με σπιτικο χοιρινο σχοινο και το αντερο πλυμενο στο χερι.
Τα κοματια μεσα κομμενα χοντρα οπως κ το λιπος και καπνισμενο σε σχοινο αργα .μετα ψήσιμο στον ηλιο.

Ρε μάγκες Αύγουστος ειναι μην μας αναβεται την γλυκά του χειμώνα απο τωρα.
Εδω ξακουστα χωριά σε λουκανικο ειναι ο αγρος η κυπερουντα οι δυμες και γενικα η περιοχη πιτσιλιας.

Εμενα δεν μιυ αρέσει οταν μεαα εχει αρτισια.
Το προτιμο χωρις αυτο το μπαχαρικο

Τωρα ειναι η εποχη της τσαμαρελας.
Κρεας αλλαντικο που ψηνετε σε καλοκαιρινο ηλιο.
Ειναι προβατο μεγακο σε ηλικια που το ξικοκαλλιζεις ολοκληρο και βγαινει το κρεας ενωμενο σε δυο αντε τρια μεγαλα κομματια.
Αυτο πλενετε καλα και βράζετε. ....γεμιζετε με αρωματικα και ρηγανη αλάτι παντου μεσα εξω και στεγνωνει στον ηλιο.
Το λιπος παστελωνει και τραβαει απο το κρεας.
Εχει ενα μυστικο που δεν μπορω να το πω γιατι ειναι της οικογένειας που το κραταει μαλακο ακομη και μετα το τελείωμα.
Η καλη τσαμαρελα πρεπει να την τραβας και να σχιζεται....να μην εχει ξερανει το κρεας.
Πρεπει να χει μια ξανθια εμφανιση και οχι μαυρη πισσα οπως εχουν συνηθως αυτες που τις ψηνουν αε φούρνους αντι φυσικα.
Εχω 4 χρονια να φτιαξω μιας και χαλασαμε το κοπαδι.
Υπεροχος μεζες πραγματικά.
Και πανακριβος.

Ωραία , σήμερα τα θέματα ήταν άκρως ενδιαφέροντα και νομίζω ότι αναλύσαμε επαρκώς ότι αφορά κώλους και λουκάνικα.

Αύριο όμως ξημερώνει άλλη μέρα και προτείνω να συνεχίσουμε την θεματολογία μας στο ίδιο ύφος.

Προτείνω λοιπόν αύριο να μιλήσουμε για βυζιά και κοψίδια .banana..banana..,,,,,..ha ha ha.

Η τρέλα δεν έχει όρια…
Πριν λίγες ώρες μου έφεραν δυο φιλαράκια αυτό στο σπίτι… belvedere 6 λίτρα.
Το μπουκάλι αυτό κοστίζει 290 ευρώ. Σας έβαλα δίπλα για σύγκριση ένα τυπικό μπουκάλι 700ml.

Κατέβηκαν από το αμάξι με το παρακάτω τραγούδι στη διαπασών:.sarcastic.
https://postimg.org/image/6lwsdzpzv/

Χαιρετώ την παρέα και όλους τους πειραγμένους .
Ακόμη για τα λουκάνικα συζητάτε; λοιπόν λόγω της δουλειάς όλα αυτά τα χρόνια που γύριζα δοκίμασα απο πολλές περιοχές.Τα καλύτερα που έχω φάει ήταν ,στον Εβρο ,αλλά παλιά.Στον Ιασμο έχω φάει απο τα κορυφαία.Τα έφτιαχνε ένας χασάπης του οποιου το μαγαζί δεν φαινόταν.Μέσα και έξω απο την τζαμαρία κρεμόταν απο πάνω μεχρι κάτω λουκάνικα.Επίσης στον Λαγκαδά και στην Σπερχειάδα παλιότερα ένα φανταστικό λουκάνικο .
Εδω στην Αθήνα είναι μόνο για φτύσιμο.Ακόμη και τα τυποποιημένα.
Να τελειώνουμε με τα λουκάνικα γιατί κάποιος απ ότι είδα ,θέλει να μας πει για λουκούμια .

Η τρέλα δεν έχει όρια…
Το μπουκάλι αυτό κοστίζει 290 ευρώ. Σας έβαλα δίπλα για σύγκριση ένα τυπικό μπουκάλι 700ml.

.my man.Αυτό έχει να κάνει μήπως και με ....κάπνισμα ; .badboys.

Η τρέλα δεν έχει όρια…

νεολαία,πιείτε γαμήτε
τώρα που μπορείτε .banana.

Status
Not open for further replies.
Back