Τετοια βλεπετε πρωι πρωι και μετα αντε να δουμε τι θα κανετεTo 1;;;;
Το 2;;;;;
Το 3;;;;;
Ποιο είναι το καλύτερο;;;;;;.what.
Δεν εχω ιδέα, το όριο είναι πληθυσμιακό να έχει κάτω από 500 κατοίκους και όπου θέλει ας είναι..
Εμμανουήλ πες κ το όνομα του κρασοπουλιού.. ιδεατό δε θα ναι να μη το ξέρει ο Μακης. Τώρα βέβαια ειναι busy το λυπόσαρκο αγόρι μαζί με τον blanco ... βλέπουν Καρολάιν και Ριτζ!Καλο μεςημερι απο την όμορφη συρα! Προς το παρόν απολαμβάνουμε τη θάλασσα και εν συνεχεια θα τιμήσουμε μια ψαροταβέρνα εδω δα να διπλα!!!
τα Ελληνικά λουκάνικα είναι κορυφή και δεν νομίζω ότι υπάρχουν καλύτερα .kkk.Εδω θα βρεις ένα πολύ μεγάλο ....http://www.clickatlife.gr/geusi/story/37760
...........Μπορεί οι νοτιοαφρικανοί να υπερηφανεύονται στους τουρίστες τους ότι τα Boerewors είναι ψητά φίδια, στην πραγματικότητα όμως, είναι απλά μερικά ακόμα λουκάνικα. Η αλήθεια είναι πως η παρουσίασή τους (τυλιγμένα σε κουβάρι) όσο και το πάχος τους που μοιάζει με το πάχος φιδιού, μπορεί να ξεγελάσει τον ανίδεο τουρίστα, αλλά στην πραγματικότητα το κρέας αυτού του λουκάνικου είναι συνήθως από μοσχάρι ή χοιρινό μαζί με πολλά τοπικά μπαχαρικά. Αν το φάτε ψημένο σε ένα braai (bbq) τότε θα ξετρελαθείτε.
Δεν θα το ξερει αου λεω! Στην αμπέλα ειναι η ομώνυμη ταβερνα!!Εμμανουήλ πες κ το όνομα του κρασοπουλιού.. ιδεατό δε θα ναι να μη το ξέρει ο Μακης. Τώρα βέβαια ειναι busy το λυπόσαρκο αγόρι μαζί με τον blanco ... βλέπουν Καρολάιν και Ριτζ!
Σύρο εχω πάει μονοήμερη απο Τήνο δεν ξέρω τίποτα πέρα από τα μεζεδοπωλεία στα στενάκια της ΕρμούποληςΔεν θα το ξερει αου λεω! Στην αμπέλα ειναι η ομώνυμη ταβερνα!!
άλλο να δοκιμάζεις καλύτερα δεν είναιΚακο δεν ειναι να δοκιμαζεις ομως και αλλες γευσεις. Ειδικα εκει κατω, εχουνε κανει το βοδινο επιστημη
τα Ελληνικά λουκάνικα είναι κορυφή και δεν νομίζω ότι υπάρχουν καλύτερα .kkk.
αποκορύφωμα γεύσης τα λουκάνικα Αη.Γιώργη Τυμφρηστού από τον Συλεούνη η τον Τσώνο