Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ακριβά φίλε γιατί;;; πόσες εισφορές επιπλέον έχετε;;;;;
Μαρούσι γενική 156,50 όπως πέρυσι :)

Πάντα έχουμε εισφορές μεγάλες για τον Σύλλογο. Αναλυτικά όταν βγάλω άδεια για τις δω ακριβώς.

Eιναι και τα μεταφορικα (κλασσικη πλεον δικαιολογια για οτιδηποτε)
.big smile. .well done.

To 1;;;;

Το 2;;;;;

Το 3;;;;;

Ποιο είναι το καλύτερο;;;;;;.what.

Εγώ το 123 .sarcastic.
Κι εγώ για το 3 είμαι γιατί έχει πιο εργονομικές μπροστινές χειρολαβές! .sarcastic.
Δεύτερη επιλογή το 9 :)
Τρίτη το 12 :)

Βλέπω το είδες όλο το βίντεο.sarcastic..sarcastic.
Ρε φίλε αν θες με πιστεύει αν θέλεις όχι το είχα δει μέχρι και το 3 γιατί από το post σου νόμιζα ότι αυτά ήταν όλα. Μόλις είδα και το post του Μάκη για το 6 και μετά το είδα όλο!!!!!!!!!!!!! .very happy.

Ρε φίλε αν θες με πιστεύει αν θέλεις όχι το είχα δει μέχρι και το 3 γιατί από το post σου νόμιζα ότι αυτά ήταν όλα. Μόλις είδα και το post του Μάκη για το 6 και μετά το είδα όλο!!!!!!!!!!!!! .very happy.
πάλι εγώ....όλους τους παρασέρνω .ha ha ha.

Καλημερα σε ολους, παντα με υγεια και δυναμη. Τελευταια ημερα διακοπων σημερα, αυριο επιστροφη. Πολυ ομορφη και η σημερινη πρωινη βουτια,
η αληθεια βεβαια ειναι οτι οσο περναει η ωρα, η ζεστη και η υγρασια αυξανονται ταυτοχρονα και η ατμοσφαιρα γινεται αποπνικτικη. Το Γυθειιο
φανταζει ομορφο απο μακρυα, πλησιαζοντας ομως φαινεται "παρατημενη" πολη με το αποχετευτικο της κυριο προβλημα. Ολα καλα ομως,
καλη συνεχεια σε ολους, θα "ψηφισω" και εγω μολις δω το ανωτερω video.

Το 5 ρε φιλε ειναι ποιο κρεατομενο .sarcastic..sarcastic.
Τα αλλα θελουν καθημερινη επισκεψη στον Γκμοχ για να δεσουν .my man.
Καλημερα Παλικαρια ;)
Πες τα ρε Κωστή, ποιο νταρντανομωρό και από το 6 του Μάκη ποιο πολύ στα κυβικά μας. Το 3 ρε θα σας ταΐζει τόνο σε νερό μέχρι να γίνεται σαν κληματόβεργες....sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back