Στάσου doctor ,δεν μας είπες ,πως πήγε το μασάζ ;
Στάσου doctor ,δεν μας είπες ,πως πήγε το μασάζ ;
Βασίλη αγόρι μου με τέτοια που βάζεις δεν θα κοιμηθούμε καν....κοντεύουν και οι μέρες
Αλοιφή με έκανε η Ταϊλανδέζα και της άρεσα κιόλας τόσο που μου το άφησε και τσάμπαΣτάσου doctor ,δεν μας είπες ,πως πήγε το μασάζ ;
Αλοιφή με έκανε η Ταϊλανδέζα και της άρεσα κιόλας τόσο που μου το άφησε και τσάμπα
Ολα είναι θέμα παιδείας Δημήτρη...Νομίζω οτι πρέπει πάντα να ξεκινάμε απο το μηδεν σ αυτή τη χώρα .Οπότε πρώτα πρέπει να μαθουμε τι σημαίνει η λέξη "σεβασμός"
Να κι ο Βασιλης!Μας κανει ενεσεις νυχτιατικααααα!
Μητσε, ο σεβασμός κερδίζεται, εμπνέεται και αποκτάται, δεν ορίζεται ούτε απαιτείται. Μιλώντας για χώρα και ειδικά για την Ελλάδα, σκέψου και πες μας από που να εμπνεύσει σεβασμό και σε ποιους.Νομίζω οτι πρέπει πάντα να ξεκινάμε απο το μηδεν σ αυτή τη χώρα .Οπότε πρώτα πρέπει να μαθουμε τι σημαίνει η λέξη "σεβασμός"
Συμφωνούμε απολύτως .Απλά εννοούσα τηις ομορφιές της χώρα και κατά συνέπεια το περιβάλλον το οποίο έχουμε τσαλαπατήσει στην κυριολεξία.Μητσε, ο σεβασμός κερδίζεται, εμπνέεται και αποκτάται, δεν ορίζεται ούτε απαιτείται. Μιλώντας για χώρα και ειδικά για την Ελλάδα, σκέψου και πες μας από που να εμπνεύσει σεβασμό και σε ποιους.
Κώστα εννοείται πως όλοι οι φίλοι στο φόρουμ είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε όποια απορία έχεις. Πάντως οφείλω να πω δημοσίως ότι στις συναντήσεις μας αλλά και γενικά στις συνομιλίες μας, μου έκανε εντύπωση η πληροφόρηση και οι γνώσεις για το κυνήγι που απέκτησες, όπως επίσης και η θέλησή σου να μάθεις ακόμη περισσότερα! Και όλα αυτά όχι μόνο από συνομιλίες με κυνηγούς αλλά και από πολύ ψάξιμο και μελέτη. Θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς με το κυνήγι σωστά και υπεύθυνα! .shake.Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και την ενημέρωση, Όποια απορία έχω, οσο απλή/χαζή κι αν ειναι, να ειστε σίγουροι πως θα σας ρωτήσω.
Αδειαααααα.
Δεν περνώ τα ποδια μου.
Ακομη και σήμερα που κλεινουμε μας βγήκε ο κ....
Η χαρα ομως τις αδειας δεν περιγράφεται.
Παιδες καλα να περνατε.
Σασ βλέπω κΙ σας χαιρομαι