Ευχαριστώ...Καλή αρχή σιδεροκέφαλος
Ευχαριστώ...Καλή αρχή σιδεροκέφαλος
Κώστα καλορίζικος κι επίσημα λοιπόνΚαλησπέρα σε όλους. Μόλις γυρισα απο τις εξετάσεις νέων κυνηγών. Μου έπεσε το φύλο 5, έγραψα 20/20 και αύριο καταθέτω 136€ στον ΚΣ Ξάνθης για την περιφερειακή άδεια! ( +2€ για την εγγραφή , +1€ για το βιβλιάριο.)
καλοριζικος και καλα κυνηγιαΚαλησπέρα σε όλους. Μόλις γυρισα απο τις εξετάσεις νέων κυνηγών. Μου έπεσε το φύλο 5, έγραψα 20/20 και αύριο καταθέτω 136€ στον ΚΣ Ξάνθης για την περιφερειακή άδεια! ( +2€ για την εγγραφή , +1€ για το βιβλιάριο.)
Eεεεεεεεε λοιπον... .xm.
Ο Πανουστος κατεφθασε μετα των γυναικων του φορωντας βερμουδα κ γαλανολευκη ριγε μπλουζα πολο με σηκωμενο το γιακα κ εμφανως σοκολατενιο απο τις διακοπες του χρωμα, με ενα αερα Μυκονου θα ελεγα αφουγκραζομενος τα γυρω βουνα για υποψηφια τσιχλομερη....banana.
Ο ετερος Καππαδοκης η αλλιως χουνταλας η αλλιως πλατοκουκιας η αλλιως σκοπευτης...η...η...η .banana. ειχε ηδη βαλει τα καρβουνα κ ειχε μια εμφανως πιο απλη εμφανιση με μπλε αθλητικο σορτσακι κ ασπρο αμανικο μπλουζακι για να αναδυκνευει το καλοσμηλεμενο σωμα του.ha ha ha. συνοδευομενο απο σαγιοναρα "που το χωριζει το δαχτυλο"
Εγω απλος καθημερινος οπως παντα αλλωστε...
Απο φαγητα ειχαμε μπιφτεκια, σουβλακια κοτοπουλα, πα΄ι΄δακια, μπριζολες χοιρινες, λουκανικα και τσιχλες σουβλακι συνταγη αλα Φωτη (παρεπιπτωντος ηταν πολυ νοστιμες ) τα οποια καταναλωθηκαν ολα απο μας, τις γυναικες, τα παιδια, συγγενεις κ φιλους του χωριου σε υπαιθρια συναθροιση με συνοδεια παγωμενης μπυρας, κρασιου κ φυσικα παγωμενης coca cola για τους αγγλοφερμενους καλεσμενους οι οποιοι στην Αγγλια οδηγουσαν κ αναποδα πρεπει να σου πω....buy buy.
Το βραδυ εκλεισε χαλαρα με εκμεκ κ παγωτο, με τις μικρες κουκλες του Γιωργου κ του Πανου να ειναι νυστασγμενες απο την κουραση κ εμενα να εχω παρει τα δυο μεγαλα παιδακια παραδιπλα συνοδεια απεριρτιφ κ χαμηλου φωτισμου εξηγοντας τους τα μυστικα του κυνηγιου κ της σκοπευσης, ωστε να κλεισει πιο επικοδομητικα η βραδια....buy buy.
Ο ετερος Καππαδοκης αποδειχθηκε αριστος ψηστης τα κοψιδια τιμηθηκαν δεοντως... Για καμια μπριζολιτσα καλος ειναι...
Ζολω ειδες, η πληρης αντικειμενικη κ αμεροληπτη περιγραφη τη βραδιας εχει σκοπο να σου λυσει καθε απορια για την συμπεριφορα των παιδιων απο τα Νοτια προαστια στην Καλαματα κ να σου αναφερω κλεινοντας οτι συκα δεν υπηρχαν στο τραπεζι...
Φωτογραφικο ντοκουμεντο με τον ψηστη του Γκμοχ και τον γαμπρο απο τη Μυκονο βρισκεται στα χερια του Χουνταλα κ ειναι στη διακρητικη του ευχερια ο χρονος που θα το αναρτησει...
Καλή αρχή Κώστα! Σου εύχομαι να απολαύσεις την φύση να καρπωθείς ότι σου αρμόζει απο αυτη και να εχεις παντα το μυαλό σου ανοιχτό και την κρίση σου σε λειτουργία. Να αποδέχεσαι όλα τα καλά και να αποβάλλεις-αντιστέκεσαι στα ασχημα που θα δεις και θα σε κατακλίζουν. Να θυμάσαι ότι η καινούργια γενιά πρέπει να είμαστε κυνηγοι της ποιότητας και όχι της ποσότητας που θα αποκτηθεί με κάθε μέσο και τρόπο. Φρόντισε να μάθεις τους κανονισμούς ασφαλούς χρήσης του όπλου και να φοράς πάντα μέτρα ατομικης ασφαλείας. Μείνε μακρυά απο υπερβολές του μάρκετινγκ που σκοπό έχουν να σου αδειάσουν το πορτοφόλι χωρίς να σου προσφέρουν ουσία.Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γυρισα απο τις εξετάσεις νέων κυνηγών. Μου έπεσε το φύλο 5, έγραψα 20/20 και αύριο καταθέτω 136€ στον ΚΣ Ξάνθης για την περιφερειακή άδεια! ( +2€ για την εγγραφή , +1€ για το βιβλιάριο.)
Κώστα καλή αρχή φίλε! Καλά κυνήγια!Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γυρισα απο τις εξετάσεις νέων κυνηγών. Μου έπεσε το φύλο 5, έγραψα 20/20 και αύριο καταθέτω 136€ στον ΚΣ Ξάνθης για την περιφερειακή άδεια! ( +2€ για την εγγραφή , +1€ για το βιβλιάριο.)
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γυρισα απο τις εξετάσεις νέων κυνηγών. Μου έπεσε το φύλο 5, έγραψα 20/20 και αύριο καταθέτω 136€ στον ΚΣ Ξάνθης για την περιφερειακή άδεια! ( +2€ για την εγγραφή , +1€ για το βιβλιάριο.)
καλή ξεκούραση αδερφέΑδειαααααα.
Δεν περνώ τα ποδια μου.
Ακομη και σήμερα που κλεινουμε μας βγήκε ο κ....
Η χαρα ομως τις αδειας δεν περιγράφεται.
Παιδες καλα να περνατε.
Σασ βλέπω κΙ σας χαιρομαι
Αδειαααααα.
Δεν περνώ τα ποδια μου.
Ακομη και σήμερα που κλεινουμε μας βγήκε ο κ....
Η χαρα ομως τις αδειας δεν περιγράφεται.
Παιδες καλα να περνατε.
Σασ βλέπω κΙ σας χαιρομαι