Δεν θα παμε καπου ιδιαιτερα λεβεντη μου.Καλη ξεκουραση Χρυσανθε......καλα να περασης οπου και αν πας![]()
Φέτος έχουμε άλλα σχέδια, λέω να πάω τον Πανουτσο να βαρέσει καμιά φασα, γιατί με σένα δεν θα την δούμε ούτε ζωγραφιστή .ass.Καλά να περνάτε αλλά προσέξτε μην βαρύνετε πολύ και μετά στα περπατητά ξεφυσάτε σαν όρκες.
![]()
Φέτος έχουμε άλλα σχέδια, λέω να πάω τον Πανουτσο να βαρέσει καμιά φασα, γιατί με σένα δεν θα την δούμε ούτε ζωγραφιστή .ass.
Καλή αρχή!!!Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γυρισα απο τις εξετάσεις νέων κυνηγών. Μου έπεσε το φύλο 5, έγραψα 20/20 και αύριο καταθέτω 136€ στον ΚΣ Ξάνθης για την περιφερειακή άδεια! ( +2€ για την εγγραφή , +1€ για το βιβλιάριο.)![]()
Γιάννη στο μυαλο μας δεν εφυγαν καν.........Ξεκινησαν?
Καλο βολι Κώστα με ασφάλεια.Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γυρισα απο τις εξετάσεις νέων κυνηγών. Μου έπεσε το φύλο 5, έγραψα 20/20 και αύριο καταθέτω 136€ στον ΚΣ Ξάνθης για την περιφερειακή άδεια! ( +2€ για την εγγραφή , +1€ για το βιβλιάριο.)![]()
Ροκαμπίλι και μέταλο Βικτωρα ετσααααααααααΠοζαρει λιγο "σφιχτερμαν" στην ψησταρια ή ειναι ιδεα μου;![]()
Θελει πολλες ζωες Διονυση για να γυρισουμε ολοι την Ελλαδα και να δουμε ολες της ομορφιες της ακρη προς ακρηΚαλησπέρα μάγκες μου.
Την διαδρομή Καλαμάτας - Σπάρτης μέσω Ταϋγετου δεν την είχα κάνει ποτέ , δηλαδή δεν ήξερα καν ότι υπάρχει.
Μιλάμε για 60 χλμ απίστευτης και άγριας ομορφιάς , κάθε στροφή και έκπληξη .
Φάγαμε σε ένα χωριό με φοβερή θέα , τρεχούμενα νερά και πλατάνια να κρύβουν τον ήλιο.
Παρόλο που όλη μου την ζωή ταξιδεύω στις ομορφιές αυτής της μοναδικής χώρας , νομίζω ότι δεν έχω δει τα περισσότερα !!!!!
Καλη ξεκούραση Χρυσανθε.Αδειαααααα.
Δεν περνώ τα ποδια μου.
Ακομη και σήμερα που κλεινουμε μας βγήκε ο κ....
Η χαρα ομως τις αδειας δεν περιγράφεται.
Παιδες καλα να περνατε.
Σασ βλέπω κΙ σας χαιρομαι![]()
Το κακό είναι πως δεν έχουμε καταλάβει σε τι χώρα ζούμε και δεν της δείχνουμε το σεβασμό που της αξίζει...Παρόλο που όλη μου την ζωή ταξιδεύω στις ομορφιές αυτής της μοναδικής χώρας , νομίζω ότι δεν έχω δει τα περισσότερα !!!!!
Το κακό είναι πως δεν έχουμε καταλάβει σε τι χώρα ζούμε και δεν της δείχνουμε το σεβασμό που της αξίζει...