Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλη ξεκουραση Χρυσανθε......καλα να περασης οπου και αν πας;)
Δεν θα παμε καπου ιδιαιτερα λεβεντη μου. :)
Ενα διημερο για χαλάρωση εχει το προγραμμα.
Μονο κ μονο που θα χω χρονο με τα παιδια κ τα σκυλια ομως δεν εχει καλυτερο χρονο .love.
Θα διαβασω το κυνηγετικο περιοδικο που κραταω κλειστο μια βδομαδα.
Κ κατι πετιφραξεις που χω να φτιαξω.
Μαζεμα ξυλων για το χειμωνα.
Αλλα και παλι ειναι ΑΔΕΙΑΑΑ και είναι σαν το δροσερό μαχαλεπι που σε αναζογωνει.well done.

.well done.Καλά να περνάτε αλλά προσέξτε μην βαρύνετε πολύ και μετά στα περπατητά ξεφυσάτε σαν όρκες..sarcastic.
Φέτος έχουμε άλλα σχέδια, λέω να πάω τον Πανουτσο να βαρέσει καμιά φασα, γιατί με σένα δεν θα την δούμε ούτε ζωγραφιστή .ass.

Φέτος έχουμε άλλα σχέδια, λέω να πάω τον Πανουτσο να βαρέσει καμιά φασα, γιατί με σένα δεν θα την δούμε ούτε ζωγραφιστή .ass.

Πήγαινε εσυ πρώτα να βρεις και να βαρέσεις και μετά πάρε και τον πανούτσο..yelling.

Τις καλησπέρες μου στην παρέα!
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γυρισα απο τις εξετάσεις νέων κυνηγών. Μου έπεσε το φύλο 5, έγραψα 20/20 και αύριο καταθέτω 136€ στον ΚΣ Ξάνθης για την περιφερειακή άδεια! ( +2€ για την εγγραφή , +1€ για το βιβλιάριο.) ;)
Καλή αρχή!!!
Να ' χεις στο νού σου την ασφάλεια τόσο τη δική σου όσο και των γύρω σου...
Σεβασμό στους συναδέρφους σου και στο κοπο και τον μοχθο των ανθρώπων της υπαίθρου που σε φιλοξενούν στην περιουσία τους...
Λεβεντιά στα κυνήγια σου...
Ολα τ' αλλα θα τα δεις και θα τα βρεις στην πορεία...
Οτι χρειαστείς ρώτα...

Χρυσανθε καλή ξεκούραση!!!

Καλησπέρα μάγκες μου.

Την διαδρομή Καλαμάτας - Σπάρτης μέσω Ταϋγετου δεν την είχα κάνει ποτέ , δηλαδή δεν ήξερα καν ότι υπάρχει.

Μιλάμε για 60 χλμ απίστευτης και άγριας ομορφιάς , κάθε στροφή και έκπληξη .
Φάγαμε σε ένα χωριό με φοβερή θέα , τρεχούμενα νερά και πλατάνια να κρύβουν τον ήλιο.
Παρόλο που όλη μου την ζωή ταξιδεύω στις ομορφιές αυτής της μοναδικής χώρας , νομίζω ότι δεν έχω δει τα περισσότερα !!!!!

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γυρισα απο τις εξετάσεις νέων κυνηγών. Μου έπεσε το φύλο 5, έγραψα 20/20 και αύριο καταθέτω 136€ στον ΚΣ Ξάνθης για την περιφερειακή άδεια! ( +2€ για την εγγραφή , +1€ για το βιβλιάριο.) ;)
Καλο βολι Κώστα με ασφάλεια.

.ο κ μονο που θα χω χρονο με τα παιδια κ τα σκυλια ομως δεν εχει καλυτερο χρονο .love.
Θα διαβασω το κυνηγετικο περιοδικο που κραταω κλειστο μια βδομαδα.

Ανεκτιμητο
Καλησπέρα μάγκες μου.

Την διαδρομή Καλαμάτας - Σπάρτης μέσω Ταϋγετου δεν την είχα κάνει ποτέ , δηλαδή δεν ήξερα καν ότι υπάρχει.

Μιλάμε για 60 χλμ απίστευτης και άγριας ομορφιάς , κάθε στροφή και έκπληξη .
Φάγαμε σε ένα χωριό με φοβερή θέα , τρεχούμενα νερά και πλατάνια να κρύβουν τον ήλιο.
Παρόλο που όλη μου την ζωή ταξιδεύω στις ομορφιές αυτής της μοναδικής χώρας , νομίζω ότι δεν έχω δει τα περισσότερα !!!!!
Θελει πολλες ζωες Διονυση για να γυρισουμε ολοι την Ελλαδα και να δουμε ολες της ομορφιες της ακρη προς ακρη

Καλησπέρα στη παρέα.
Ωραίες καταστάσεις ειδα απο το φωτορεπορτάζ του Γιώργου, παντα τέτοια παιδιά.
Εγω δεν ξερω τιμές απο άδειες στο εδω σύλλογο αλλα δεν με νοιαζει κιόλας γιατί φέτος δε θα βγάλω άδεια.............................buy buy.
(Εντάξει λέμε και καμιά κουταμάρα να περάσει η ώρα) .sarcastic.

Το κακό είναι πως δεν έχουμε καταλάβει σε τι χώρα ζούμε και δεν της δείχνουμε το σεβασμό που της αξίζει...

Το κακό είναι πως δεν έχουμε καταλάβει σε τι χώρα ζούμε και δεν της δείχνουμε το σεβασμό που της αξίζει...

Νομίζω οτι πρέπει πάντα να ξεκινάμε απο το μηδεν σ αυτή τη χώρα .Οπότε πρώτα πρέπει να μαθουμε τι σημαίνει η λέξη "σεβασμός"

Status
Not open for further replies.
Back