Είπαμε Ευριπίδη εμείς μαζί θα τον πιούμε....(τον καφέ εννοώ...)...μαζι σου σπυροοοοοοο
Είπαμε Ευριπίδη εμείς μαζί θα τον πιούμε....(τον καφέ εννοώ...)...μαζι σου σπυροοοοοοο
μονο μη παθει οτι ο αλλος στο βαδην εχθεςΚαι που να είναι και με τις 2 πρώτες ντουφεκιες της χρονιάς...
Βλέπω το Θεόφραστο να το ξυρίζει το μουστάκι από τη χαρά του...
Στο καρτέρι -Τρυγόνι=Υπομονή+Επιμονή...Δεν ξέρω τι έπαθε ο άλλος χθες στο βάδην, εμενα με εχουν φάει τα χελιδόνια, για τρυγόνι ουτε ζωγραφιστο.
Υ.Γ. χρειάζομαι επειγόντως καρεκλακι
αετος με μεγαλο σακο πισω και ψηλο με 35 ευρα. πρωτοΔεν ξέρω τι έπαθε ο άλλος χθες στο βάδην, εμενα με εχουν φάει τα χελιδόνια, για τρυγόνι ουτε ζωγραφιστο.
Υ.Γ. χρειάζομαι επειγόντως καρεκλακι
Μπράβο Τάσο! νωρίς-νωρίς άνοιξες λογαριασμό με τα κιχλοκότσυφα βλέπω....buy.Καλημέρα σε όλους!!
Δυο κοτσυφακια αλφαδιασα κ αυτό ήταν όλο,Κάτι είχε,αλλά δεν ήθελα να συνεχίσω άλλο και τους έδωσα ραντεβού τέλη Οκτώβρη..
Ε ρε Δημήτρη...γιατι το λες αυτό... το ''πουλί'' του καθενός μας μοναδικό είναι.....ha ha ha.Παρότι ειδαμε κατι λιγα πουλιά,εχω την εντύπωση πως θα φύγουμε με το ένα και μοναδικό πουλί του Πανούτσου.
Το ίδιο ισχύει και για μενα,Αν ήθελα θα καθόμουν περισσότερο αλλά δεν μου έκανε κέφι,Απο Οκτώβρη κ μετα η συμπεριφορά μου αλλάζει...Πάντως και 'γω αν και είναι αρκετά πλέον τα ντοπιάρικα κοτσύφια, δεν μου κάνουν αίσθηση να τα ντουφεκισω αν δε δω τις 1ες μπασιματιαρικές κίχλες τον Οκτώβρη...
Ισως γιατί από μικρός, τα' χω κατατάξει στο μυαλό μου στα χειμωνιάτικα θηράματα...
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους βγήκα σήμερα..Ελλείψει βέβαια τρυγονιών και για το καλό...να πεις και του χρόνου καλά είναι...
ν1 η ν11???μια ένα DVD του Χριστογιαννη με ορτυκοτρύγονα