Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το κεφάλι μου είναι βαρύ σαν μολύβι.Παω να πάρω κανένα depon και να βάλω την tv να παίζει μπας και ναρκωθώ.
Καλή έναρξη σε όσους βγούνε αύριο και προ πάντων μεγάλη προσοχή .

Καληνύχτα Δημήτρη!
Χαλάρωσε, ξεκουράσου και κοιμήσου καλά...
αύριο μυαλό και χέρι πρέπει να΄ναι αλαφια σαν πούπουλο τρυγονιού...
και τα ματια φυσικά να μη κάνουν αστράκια....sarcastic.

ολαι αι κουφαλαι που θα εξελθετε περι εξασκησεως της θηρας να εχετε ευχαρισται ανταμωσεις και θερμες καννες με το πολυ αγαπητον τρυγονοθηραμα. ευχομαι στο ολον της κυνηγετικης παρεας ασφαλην εξοδον και επιστροφην στας οικιας σας. εν ευθετω χρονο θα καλοβραδυσω διοτι πολυ πρωινη με περιμενει εργασια και χαρα και με διακατεχει πολυ ζηλος που δεν θα εξορμησω ΚΟΥΦΑΛΕΣ

Ή απόφαση πάρθηκε καιειναι σε κόκκινη βαλίτσα.sarcastic.
Άντε να δούμε πως θα μας πάρει ο ύπνος τώρα.count sheep.
Θεόφραστε ήμουνα κι εγώ σε δίλημμα.Κόκκινη βαλίτσα η S.P.Τελικά επικράτησε η κόκκινη βαλίτσα.
Καλό βράδυ και απόψε αφήστε τα όνειρα. Το ξημέρωμα είναι κοντά.

aaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

qwe.jpg

Και πάλι να ευχηθώ σε όλους σας καλή έναρξη με ασφάλεια πάνω απο ολα,Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε όλοι όσοι βγείτε ..!!!:)
Εγώ θα πεταχτώ κάποια στιγμή σε ένα αμπέλι για 4-5 τουφεκιες σε κάνα κοτσυφι και μετα καλός Σεπτέμβρης..:)
Κάθε χρόνο 19 Αυγούστου το ίδιο χτυποκαρδι..Και η αγωνία για τα περάσματα γίνετε ακόμα πιο έντονη...

Καληνυχτίζω και 'γω!
Οσοι βγουν αύριο, καλά να περάσουν με ποιότητα, ασφάλεια και λεβεντιά στο κυνήγι τους!!!
Και μη ξεχάσετε να τραβήξετε και κανα βίντεο ή καμιά φώτο για μας που θα μείνουμε σπίτι...
Καλή κυνηγετική χρονιά!!!!

Καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε!
Καποιος πολυ σωστα ειπε καποτε εδω μεσα οτι το τρυγονι ειναι λαχειο. Ο ντως ειναι. Εκει που τη μια μερα σε γεμιζει ελπιδες την επομενη σε στεναχωρει. Καλη εναρξη να κάνετε λεβεντες και καλο βολι. :)
Αρχισε να βρεχει εδω και ωρα. Δεν υπαρχει σωτηρια. :eek:
Το νου σου γιατι μπορει να κοψει το ταξιδι απο κανα σμήνος!!!

Status
Not open for further replies.
Back