Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απευθύνομαι σε αυτή που οδηγούσε Βασίλη. .ha ha ha.
ωραίος ο Κωστάκης :)
το σακκίδιο ήρθε;;;;;;
εγώ επιμένω σ αυτό
1.jpg

με ζυμωτό ψωμί .sarcastic.

Καλησπερα σας!Ανταποκριση απο Τρικαλα:
Μουντος καιρος,πηρε και μια μποριτσα,υγρασια πολλη.
Δεν ειδα ουτε μισο τρυγονι.Απο δεκαοχτουρες...θησαυρος!
Δεν μπηκα σε παραδρομους,ολο κεντρικα ερχομενος απο Αθηνα και μια μικρη βολτα περιξ της πολης.

Καλησπερίζω την παρέα!
Πολύ σιγή ιχθύος πέφτει ρε παιδιά τι έγινε...
Σαν τη νηνεμία πριν την καταιγίδα μου φαίνεται....hunter..hunter.1.shoot.
και το βιβλιαρακι στο χερι και κραταω και του βικτωρα.
Ευριπίδη είναι σαν να λέμε ''τον κρατάς στο χέρι ''...(Τον Βίκτωρα εννοώ)....sarcastic.

Πήγαινα το μεσημέρι για μπάνιο και στο δρόμο ένα ντιζελάκι μπροστά έβγαζε ντουμάνια με μυρωδιά καμένου λαδιού από την εξάτμιση.
Όταν έφτασα στη παραλία πάρκαρε λίγο μπροστά μου και κατέβηκαν τρία θεόμο*να.

Φταίω εγώ τώρα που άφησα αυτό στο παρμπρίζ? .sarcastic.

.RESPECT. .RESPECT..RESPECT..RESPECT.

Καλησπέρα αλάνια! Καλή έναρξη με ασφάλεια και υγεία σε όλους! :)

ωραίος ο Κωστάκης :)
το σακκίδιο ήρθε;;;;;;
εγώ επιμένω σ αυτό
1.jpg

με ζυμωτό ψωμί .sarcastic.
Να σε δω Μάκη μου, να σκας μύτη στο κάμπο της Κονιτσας με -10, μ' αυτό κρεμασμένο στον ώμο και από μέσα ν' αχνίζει ξεστό-ζεστό το φρεσκοξεφουρνισμένο χωριάτικο, και τι στο κόσμο....sarcastic..love.

Καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε!
Καποιος πολυ σωστα ειπε καποτε εδω μεσα οτι το τρυγονι ειναι λαχειο. Ο ντως ειναι. Εκει που τη μια μερα σε γεμιζει ελπιδες την επομενη σε στεναχωρει. Καλη εναρξη να κάνετε λεβεντες και καλο βολι. :)
Αρχισε να βρεχει εδω και ωρα. Δεν υπαρχει σωτηρια. :eek:

Πήγαινα το μεσημέρι για μπάνιο και στο δρόμο ένα ντιζελάκι μπροστά έβγαζε ντουμάνια με μυρωδιά καμένου λαδιού από την εξάτμιση.
Όταν έφτασα στη παραλία πάρκαρε λίγο μπροστά μου και κατέβηκαν τρία θεόμο*να.

Φταίω εγώ τώρα που άφησα αυτό στο παρμπρίζ? .sarcastic.

.well done.

Πριν τα αλλάξεις να τα μετρήσεις καλά.Ξέρεις ...με εκείνο το πραμα που μπαινοβγαίνει σε μια τρύπα .Να τα τσεκάρεις πολλάκις ..sarcastic.
Και όταν έρθει ηώρα της αλλαγής να της λες " φασσάρα μου η φτερούγα σου μου το κανε σαν πιτόγυρο ......".sex hard.

.hunter.Καλή χρονιά σε όλους με υγείά.
Ελπίζω να πάνε όλα κάλύτερα φέτος.victory.
Καλώς τον Σάββα.Αν θέλεις πέρνα κι απο δω , http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better.17/page-164#post-113849 έτσι για τις συστάσεις δηλαδή.sarcastic.
Να μας πεις τι κυνηγάς ,σε ποια περιοχή και με τι όπλο.
Καλη κυν.χρονιά και σε σένα φίλε Σάββα.

Αυτή η διαδικασία της προετοιμασίας ,είτε είναι πρώτη μέρα είτε όχι, είναι μεγάλη αρρώστια.

Ασε αυτή η ανησυχία .Όλη μέρα το μυαλό να είναι εκει.Τόσα χρόνια πέρασαν που βγαζω άδεια ,όμως αυτό το συναίσθημα πάντα το ίδιο.Σαν ο χρόνος να γυρίζει πίσω.
Αχ και να ήταν αλήθεια.
Μάζεψα κι εγω τα πράγματά μου και είμαι έτοιμος για την πρωτη εξόρμηση της σεζόν με τα καλόπαιδα της παρέας.Πανούτσο και Γιάννη 304, καθώς και με μπαμπά Altair.Και φυσικά ξέχασα τον Ομπάμπα..yel.
.xm..xm.Όμως έχω έναν μεγάλο προβληματισμό ,που όσο περνάει η ώρα μεγαλώνει κι άλλο.Να πάρω τη μονή η την διπλή φυσιγγιοθήκη ; .asking..smashfrak.

.xm..xm.Όμως έχω έναν μεγάλο προβληματισμό ,που όσο περνάει η ώρα μεγαλώνει κι άλλο.Να πάρω τη μονή η την διπλή φυσιγγιοθήκη ; .asking..smashfrak.
Τι να τα κανεις τόσα πολλά να σου πιαστεί η μέση...
Εσυ δε χρειάζεσαι πάνω από 12 το πολύ 13 φυσίγγια για να πιάσεις το όριο....shoot..sarcastic.

Παρέα βρέθηκε έστω και τελευταία στιγμή και πρωτα ο θεός το ξημέρωμα θα μας βρει κάπου κοντά στην Τανάγρα αν κατάλαβα καλά. Πέρασα και απο Παρδαλακη για τις σχετικές προμήθειες και 4 αναχώρηση. Το μέγα ερώτημα τωρα είναι πλάγιο ή winchester?.xm.
Γύρω γύρω πηγαίνω και δεν μπορώ να αποφασίσω

Status
Not open for further replies.
Back