Πάρε το καράβι και βουρ για Κρήτη, και εγώ μόνος θα πάω η παρέα μου είναι μόνο λαγουδαδες......Έχει ξεμείνει κανείς Αθηνα και θα κάνει έναρξη κάπου στα κοντινά; Αλήθεια εχω ξεμείνει από παρέας για αύριο......
Πάρε το καράβι και βουρ για Κρήτη, και εγώ μόνος θα πάω η παρέα μου είναι μόνο λαγουδαδες......Έχει ξεμείνει κανείς Αθηνα και θα κάνει έναρξη κάπου στα κοντινά; Αλήθεια εχω ξεμείνει από παρέας για αύριο......
γραψε μου το νουμερο της αποδειξης κι αν ειναι ετοιμο θα το παρωΡωτα και για το δικο μου, αν δε σου κανει κοπο
Αντε ρε Τεο!Ενα τσιγαρο δρομος....στο χαρτη!!!Πάρε το καράβι και βουρ για Κρήτη, και εγώ μόνος θα πάω η παρέα μου είναι μόνο λαγουδαδες......
Έχει ξεμείνει κανείς Αθηνα και θα κάνει έναρξη κάπου στα κοντινά; Αλήθεια εχω ξεμείνει από παρέας για αύριο......
Φαΐ θα εχει πριν ή μετα;Καλημέρα σας κύριοι.
Παρ τ αμάξι και έλα πάνω να πάμε για τρυγόνες σε ένα ωραίο κλαμπάκι.
Σε φοβούμαι εσένα, αυτές οι τρυγόνες θα με ξεστελιώσουνΚαλημέρα σας κύριοι.
Παρ τ αμάξι και έλα πάνω να πάμε για τρυγόνες σε ένα ωραίο κλαμπάκι.
Φαΐ θα εχει πριν ή μετα;
Τσεκ!To πρωί πατσά, το μεσημέρι τσίπουρα, το βράδυ σούβλα και προβατίνα. Χρήστο σε κάλυψα νομίζω βλέπω να έρχεσαι.
Σε φοβούμαι εσένα, αυτές οι τρυγόνες θα με ξεστελιώσουν
κοιλιά η πόδι;To πρωί πατσά
Ρε φιλε Καντινα γραφει και οχι Κατινα ... Οποτε ακυρο γιατι δεν συνδυαζεται .eat. μεΩραίες τιμές Παύλο, που είναι αυτή η καντίνα; Το μάτι μου έπεσε στο μεγάλη μπύρα 500μλ 1.70.
Ωραίες τιμές Παύλο, που είναι αυτή η καντίνα; Το μάτι μου έπεσε στο μεγάλη μπύρα 500μλ 1.70.
κοιλιά η πόδι;
Ρε φιλε Καντινα γραφει και οχι Κατινα ... Οποτε ακυρο γιατι δεν συνδυαζεται .eat. με
Και για να προλάβω τον Τάσο winchester super X 6αριαΆντε μάγκες μου , καλή έναρξη να έχουμε και καλή κυνηγετική σεζόν με ασφάλεια και πολλές όμορφες στιγμές.
Οι αυριανοί να βάλουν κανα ξυπνητήρι παραπάνω ε;;;;;
Καλά βρες εσύ που θα πας πρώτα και μετά διαλέγεις και φυσίγγια....buy.Και για να προλάβω τον Τάσο winchester super X 6αρια
Έχει ένας γείτονας στο Αιγάλεω κάτι περιστέρια και σκεφτόμουν ανά πάω εκεί ταράτσα ταράτσα να τα "αγριέψω"Καλά βρες εσύ που θα πας πρώτα και μετά διαλέγεις και φυσίγγια....buy.