Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα αρρωστοι. βλεπω επικρατει αναταραχη λογω αυριανης. ετσι δωστε πονοοοοοο

Εγω ρε σκεφτομαι να μην παω, για συμπαρασταση. Αν στην εναρξη δε πας με παρεα, να πεις και 5 καλαμπουρια δεν εχει πλακα. Ακομα δεν εχω αποφασισει....

Καλημερα! Γυρναω απο το καρτερι ξενερομενος. Ξεσκιστηκε στη βροχη χτες. Ούτε ενα τρυγόνι δεν περασε:eek:. Αγριοπεριστερα καργα ομως. Δε ξερω που να παω αυριο. Εδω π κοιτουσα σήμερα η καπου αλλου μπας και;

Εγω ρε σκεφτομαι να μην παω, για συμπαρασταση. Αν στην εναρξη δε πας με παρεα, να πεις και 5 καλαμπουρια δεν εχει πλακα. Ακομα δεν εχω αποφασισει....
να πας ρε φιλε. τοσο καιρο το περιμενουμε. μονο και μονο που θα βγαλεις το συλακι και θ αναπνευσεις τις γυρω μυρωδιες αξιζει. αν δε πας θα υπαρξουν ποινες
.yelling..yelling.

Καλημέρα κυνηγαραίοι μου!!!.love.
από αύριο ''κάθε κατεργάρης στο πάγκο του'' (ε...στο κυνηγετικό του καρεκλάκι εννοούσα)....hunter..victory..ha ha ha.
Ακόμα και όσοι δεν έχουν καρεκλάκι -όπως εγώ- και η πέτρα στο κυνηγοτόπι λες και έχει πουπουλένιο μαξιλάρι μοιάζει....ghe..badboys..sarcastic.

Καλημέρα ουραίοι, τελευταία μέρα εργασίας σήμερα και από αύριο διακοπές.
Η μέρα όμως ξεκίνησε κατσαρά, Πήρα τηλέφωνο στον σύλλογο και δεν έχεουν υπογράψει καμία άδεια λέει ακόμα και να ξαναπάρω το απόγευμα .hair.
και στράβωσαν και τα σχέδια μου για την έναρξη, μείναμε παραμονή ξεκρέμαστοι ρε γμτ
Περιμένω προτάσεις για αύριο από τους κοντινούς.sarcastic.

Καλημέρα Παλικάρια ;)
Τελευταία μέρα στο Νησί :( και αύριο εχει επιστροφή στο καμίνι .hair.
Έναρξη θα κάνω στον σκυλοπνικτη .buy buy.αλλα την Κυριακή και χαλάζι να ρίξει
εγώ θα ξημερωσω στην ύπαιθρο και ας μην περάσει ούτε καρακάξα .hunter.1
Καλή έναρξη σε όλους .cool.

Με την αδεια θηρας ανα χειρας και με την εναρξη,για μενα,να πηγαινει 2-3 μερες πιο πισω:(!
"Αλλα λεει το αγωι κι αλλα λεει ο αγωγιατης"!
Προεκυψε οικογενειακη υποχρεωση.
Πρεπει να ειναι η πρωτη φορα εδω και 32 χρονια που δεν θα με βρει το ξημερωμα,της 20ης Αυγουστου,προσμενοντας τις σαιτες...
Παντα με ελαφρως ιδρωμενες παλαμες και τα ματια σαν του χαμαιλεοντα.asking.!
Και παντα σαν...την πρωτη φορα!

Με την αδεια θηρας ανα χειρας και με την εναρξη,για μενα,να πηγαινει 2-3 μερες πιο πισω:(!
"Αλλα λεει το αγωι κι αλλα λεει ο αγωγιατης"!
Προεκυψε οικογενειακη υποχρεωση.
Πρεπει να ειναι η πρωτη φορα εδω και 32 χρονια που δεν θα με βρει το ξημερωμα,της 20ης Αυγουστου,προσμενοντας τις σαιτες...
Παντα με ελαφρως ιδρωμενες παλαμες και τα ματια σαν του χαμαιλεοντα.asking.!
Και παντα σαν...την πρωτη φορα!
Και 'γω ρε Γιάννη σπίτι, για οικοκυρικά, θα' μαι αύριο και θα περιμένω απο τα φωτορεπορταζ της παρέας εδω μέσα να πάρω λίγο ''άρωμα'' έναρξης...
Άντε να δούμε πόσοι ''καημένοι'' θα μαζευτούμε να πιούμε μαζί, εδώ μέσα, τον καφέ της παρηγοριάς αυριο το πρωί, περιμένοντας τα νέα....cofee..sarcastic.

Έχει ξεμείνει κανείς Αθηνα και θα κάνει έναρξη κάπου στα κοντινά; Αλήθεια εχω ξεμείνει από παρέας για αύριο......
Αντε ρε μιλήστε....kkk.
Κάτι ρώτησε το παιδί... μη κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά (και τα κυνηγοτόπια σας κρυφά)....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back