καλημερα αρρωστοι. βλεπω επικρατει αναταραχη λογω αυριανης. ετσι δωστε πονοοοοοο
να πας ρε φιλε. τοσο καιρο το περιμενουμε. μονο και μονο που θα βγαλεις το συλακι και θ αναπνευσεις τις γυρω μυρωδιες αξιζει. αν δε πας θα υπαρξουν ποινεςΕγω ρε σκεφτομαι να μην παω, για συμπαρασταση. Αν στην εναρξη δε πας με παρεα, να πεις και 5 καλαμπουρια δεν εχει πλακα. Ακομα δεν εχω αποφασισει....
Μόνο που εσύ μπροστά απο το καρεκλάκι ,εχεις κι ένα τραπεζάκι με καλούδια.Ετσι για ....τη λιγούρα.καλημέρα σας κοι
άνθρωπε μου
Και 'γω ρε Γιάννη σπίτι, για οικοκυρικά, θα' μαι αύριο και θα περιμένω απο τα φωτορεπορταζ της παρέας εδω μέσα να πάρω λίγο ''άρωμα'' έναρξης...Με την αδεια θηρας ανα χειρας και με την εναρξη,για μενα,να πηγαινει 2-3 μερες πιο πισω!
"Αλλα λεει το αγωι κι αλλα λεει ο αγωγιατης"!
Προεκυψε οικογενειακη υποχρεωση.
Πρεπει να ειναι η πρωτη φορα εδω και 32 χρονια που δεν θα με βρει το ξημερωμα,της 20ης Αυγουστου,προσμενοντας τις σαιτες...
Παντα με ελαφρως ιδρωμενες παλαμες και τα ματια σαν του χαμαιλεοντα.asking.!
Και παντα σαν...την πρωτη φορα!
Α! εσυ είσαι που λένε ΜαστρογιάννηΔε βαριεσαι ρε Σπυρο!Καλα να ειμαστε!Ειπαμε,θα μας τα δωσει διπλα!
Αστους να τα αγριεψουν και να τα κανουν πιο δυσκολα,για μας τους.....μαστορους!
Αντε ρε μιλήστε....kkk.Έχει ξεμείνει κανείς Αθηνα και θα κάνει έναρξη κάπου στα κοντινά; Αλήθεια εχω ξεμείνει από παρέας για αύριο......