Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να σε δω Μάκη μου, να σκας μύτη στο κάμπο της Κονιτσας με -10, μ' αυτό κρεμασμένο στον ώμο και από μέσα ν' αχνίζει ξεστό-ζεστό το φρεσκοξεφουρνισμένο χωριάτικο, και τι στο κόσμο....sarcastic..love.

Μάλλον κρουασάν από το lidl θα έχει.sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρες:)

Προσπαθώ να τελειώσω το ουζάκι του Χρήστου.

Εβίβες:)

Να ευχηθω κι εγω καλη εναρξη!
Προσοχη στην ασφαλεια τη δικη μας και των συναδελφων και σεβασμο!
Να προσεχουμε τις καλλιεργειες και τον κοπο του αγροτη!Εμεις κανουμε την τρελα μας,αυτος ταιζει τη φαμελια του!!
Καλη διασκεδαση,καλα να περασουν ολοι!
Απο αυριο,κυριοι,επιστρεφουμε στην...κανονικοτητα!

Παρέα βρέθηκε έστω και τελευταία στιγμή και πρωτα ο θεός το ξημέρωμα θα μας βρει κάπου κοντά στην Τανάγρα αν κατάλαβα καλά. Πέρασα και απο Παρδαλακη για τις σχετικές προμήθειες και 4 αναχώρηση. Το μέγα ερώτημα τωρα είναι πλάγιο ή winchester?.xm.
Γύρω γύρω πηγαίνω και δεν μπορώ να αποφασίσω
Θα σου έλεγα Θεόφραστε το super poze που τό 'χεις και ''ζεστό'' απο το σκοπευτήριο...
Απο την άλλη το πλάγιο το' χεις δοκιμασμένο στο κυνήγι και ξέρεις τα ''χούγια'' του...
Πάρτα και τα 2 μαζί σου αυριο, και όποιο σου ''κάτσει'' καλύτερα πριν ξεκινήσεις για το ποστο, παιρνεις....sarcastic.
Μάλλον κρουασάν από το lidl θα έχει.sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρες:)

Προσπαθώ να τελειώσω το ουζάκι του Χρήστου.

Εβίβες:)

Καλησπέρα Διονύση, στην υγειά σου!
Ε όχι και κρουασάν σε τέτοιο δισάκι, είναι ιεροσυλία...
.sarcastic.
Δε νομίζω ο Μάκης, να υποπέσει σε τέτοιο σφάλμα....sarcastic.

Παρέα βρέθηκε έστω και τελευταία στιγμή και πρωτα ο θεός το ξημέρωμα θα μας βρει κάπου κοντά στην Τανάγρα αν κατάλαβα καλά. Πέρασα και απο Παρδαλακη για τις σχετικές προμήθειες και 4 αναχώρηση. Το μέγα ερώτημα τωρα είναι πλάγιο ή winchester?.xm.
Και τα δυο,Τεο!Για περιπτωση υπερθερμανσης!

Καλησπέρα στη παρεα. Λίγες ώρες έμειναν πλεον για το πολυπόθητο ξημέρωμα της έναρξης, να ευχηθώ σε όλους καλή κυνηγετική χρονιά με ασφάλεια και αλληλοσεβασμό μεταξυ μας.
Εγω αύριο θα ξεκλεψω ενα 2ωρο απο τη δουλειά και θα ξημερώσω στο κάμπο.

Μάκης και Πανούτσος σε χαλεπούς καιρούς .

222222.jpg

Last edited:
Θα σου έλεγα Θεόφραστε το super poze που τό 'χεις και ''ζεστό'' απο το σκοπευτήριο...
Απο την άλλη το πλάγιο το' χεις δοκιμασμένο στο κυνήγι και ξέρεις τα ''χούγια'' του...
Πάρτα και τα 2 μαζί σου αυριο, και όποιο σου ''κάτσει'' καλύτερα πριν ξεκινήσεις για το ποστο, παιρνεις....sarcastic.

.sarcastic.

Και τα δυο,Τεο!Για περιπτωση υπερθερμανσης!
Το αρχικό σχέδιο αυτο ήταν αλλά έπεσε στριμωκωλιασμα στο αμάξι και πρέπει να επιλεξω ρε γμτ.hit.

Άδεια κυνηγίου θεωρημένη στα χέρια μου αλλά δουλίτσα αύριο....μάλλον την Κυριακή τ απόγευμα μια μικρή βόλτα με τον blanco για να φρεσκάρει στην μνήμη του την εικόνα από το όπλο ;)
ασφάλεια πλήρωσα διπλή.....γιατί έχω κακό σκοπό φέτος .sarcastic.

Να σε δω Μάκη μου, να σκας μύτη στο κάμπο της Κονιτσας με -10, μ' αυτό κρεμασμένο στον ώμο και από μέσα ν' αχνίζει ξεστό-ζεστό το φρεσκοξεφουρνισμένο χωριάτικο, και τι στο κόσμο....sarcastic..love.
Σπύρο μου το ταγάρι το έχω κρυμμένο για να μην ξεχνώ απο που πέρασα
πολύ θα θελα να γινόταν μοδα και να το βγάλω πάλι :)

.xm..xm.Όμως έχω έναν μεγάλο προβληματισμό ,που όσο περνάει η ώρα μεγαλώνει κι άλλο.Να πάρω τη μονή η την διπλή φυσιγγιοθήκη ; .asking..smashfrak.
εγώ στην έναρξη πάντα παίρνω διπλό σάντουιτς .yel.

.sarcastic.
πες τα ρε Σπύρο του μα... μετά λέει γιατί φωνάζω .smashfrak.

Σπύρο μου το ταγάρι το έχω κρυμμένο για να μην ξεχνώ απο που πέρασα
πολύ θα θελα να γινόταν μοδα και να το βγάλω πάλι :)
Μπορεί τα κλαδιά να δίνουν την ομορφιά στο δέντρο, αλλά από τις ρίζες ζει...
Αλίμονο σ' αυτόν που ξεχνάει ή κάνει πως ξεχνάει τις ρίζες του...

δεν εχεις benelli γι αυτο εισαι αναποφασιστος
.yelling..yelling..yelling.

Ακόμα δεν κοιμάστε; καλή έναρξη και καλή κυνηγετικη σεζόν σε όλους! Πάμε για ξάπλα γιατί η νύχτα είναι μεγάλη απόψε. Καλά να περάσετε όσοι βγείτε στην εξοχή με προσοχή και ασφάλεια, υπομονή σε όσους δουλεύουν θα την κάνουν το απόγευμα! Καληνύχτα σας!

Ακόμα δεν κοιμάστε; καλή έναρξη και καλή κυνηγετικη σεζόν σε όλους! Πάμε για ξάπλα γιατί η νύχτα είναι μεγάλη απόψε. Καλά να περάσετε όσοι βγείτε στην εξοχή με προσοχή και ασφάλεια, υπομονή σε όσους δουλεύουν θα την κάνουν το απόγευμα! Καληνύχτα σας!
Δεν μπορούμε ρε φίλε.Είμαστε σε ταραχή .Κάτι σαν την πρώτη φορά να πούμε..... .lazy.

Status
Not open for further replies.
Back