Σαν την πρώτη φορά, με την εμπειρία του παλιού όμως...Δεν μπορούμε ρε φίλε.Είμαστε σε ταραχή .Κάτι σαν την πρώτη φορά να πούμε..... .lazy.

Σαν την πρώτη φορά, με την εμπειρία του παλιού όμως...Δεν μπορούμε ρε φίλε.Είμαστε σε ταραχή .Κάτι σαν την πρώτη φορά να πούμε..... .lazy.
Μεγάλη νύχτα Δημήτρη .......θα περάσει όμως!Δεν μπορούμε ρε φίλε.Είμαστε σε ταραχή .Κάτι σαν την πρώτη φορά να πούμε..... .lazy.
αποφάσισε εσύ για την πρώτη φορά και θα το κάνω εγώ στον ύπνο σουΔεν μπορούμε ρε φίλε.Είμαστε σε ταραχή .Κάτι σαν την πρώτη φορά να πούμε..... .lazy.
Μπορεί τα κλαδιά να δίνουν την ομορφιά στο δέντρο, αλλά από τις ρίζες ζει...
Αλίμονο σ' αυτόν που ξεχνάει ή κάνει πως ξεχνάει τις ρίζες του...
Το κεφάλι μου είναι βαρύ σαν μολύβι.Παω να πάρω κανένα depon και να βάλω την tv να παίζει μπας και ναρκωθώ.
Καλή έναρξη σε όσους βγούνε αύριο και προ πάντων μεγάλη προσοχή .
μετρα τρυγονακιαΉ απόφαση πάρθηκε καιειναι σε κόκκινη βαλίτσα
Άντε να δούμε πως θα μας πάρει ο ύπνος τώρα.count sheep.
Θεόφραστε ήμουνα κι εγώ σε δίλημμα.Κόκκινη βαλίτσα η S.P.Τελικά επικράτησε η κόκκινη βαλίτσα.Ή απόφαση πάρθηκε καιειναι σε κόκκινη βαλίτσα
Άντε να δούμε πως θα μας πάρει ο ύπνος τώρα.count sheep.
Ελπίζω αύριο να εχω την πρώτη μου συνάντηση μαζί τους. Δεν έχω δει ποτέ μουμετρα τρυγονακια
![]()
στο ευχομαι ολοψυχα φιλαρακι και μεσα απ τη καρδια μου και να κανεις και ντουμπλεΕλπίζω αύριο να εχω την πρώτη μου συνάντηση μαζί τους. Δεν έχω δει ποτέ μου
Να σε καλά Ευριπίδη, από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτίστο ευχομαι ολοψυχα φιλαρακι και μεσα απ τη καρδια μου και να κανεις και ντουμπλε
Το νου σου γιατι μπορει να κοψει το ταξιδι απο κανα σμήνος!!!Καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε!
Καποιος πολυ σωστα ειπε καποτε εδω μεσα οτι το τρυγονι ειναι λαχειο. Ο ντως ειναι. Εκει που τη μια μερα σε γεμιζει ελπιδες την επομενη σε στεναχωρει. Καλη εναρξη να κάνετε λεβεντες και καλο βολι.
Αρχισε να βρεχει εδω και ωρα. Δεν υπαρχει σωτηρια.![]()