Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους και καλή κυνηγετική χρονια να έχουμε.
Βγαινετε όσο ποιο πολύ μπορείτε και επιτρέπουν οι συνθήκες.
Για μένα μία ήσυχη έναρξη αφού δεν μπόρεσα να ανεβω στα πάτρια εδάφη
Περισσότερα στο θέμα Τρυγόνι

Κωστα πως σου φανηκε το οπλο;
Καλα να περασετε στη Θασο και με την επιστροφη κανονιζουμε βολτα για ορτυκια...
Χρηστο το οπλο μου φανηκε μια χαρα. Οπως το περιμενα. Το θεμα ειναι οτι χρειαζομαι εξασκηση στις επωμισεις και στις βολες διοτι μου εχει αφησει μερικες μελανιες στον ωμο. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Στο κοντακι εχει βακελιτη και σκεφτομαι να βαλω λαστιχο.Οταν βρεθουμε θα με ελεγξεις για να δεις μηπως κανω κατι λαθος.

Καλο απογευμα απο Γυαλισκαρι-Παλαιοχωρας-Χανιων! Απογευματινο
οικογενειακο μπανιο! Κλασσικος Σεμπτεβριανος τρυγονοορτυκοτοπος..
je9zGDj.jpg

HlfpqGS.jpg

BSHIOZm.jpg

Last edited:
Χρηστο το οπλο μου φανηκε μια χαρα. Οπως το περιμενα. Το τηςθεμα ειναι οτι χρειαζομαι εξασκηση στις επωμισεις και στις βολες διοτι μου εχει αφησει μερικες μελανιες στον ωμο. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Στο κοντακι εχει βακελιτη και σκεφτομαι να βαλω λαστιχο.Οταν βρεθουμε θα με ελεγξεις για να δεις μηπως κανω κατι λαθος.
Φιλε ειναι μεγαλο θεμα. Για τις μελανιες δεν φταιει ο βακελιτης. Καταρχην πρεπει να δουμε αν το κοντακι ειναι στα μετρα σου. Θα τα πουμε απο κοντα, ωστοσο μπορεις να το συζυτησεις με τα παιδια στα αντιστοιχα θεματα.

Καλησπερα σας

Καλησπερα στην ομορφη παρεα, καλη εβδομαδα να εχουμε.
Αυτο με τα παραπανισια κιλα των διακοπων ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα. Παντα θυμαμαι τον εαυτο μου να προσπαθει να συγκρατηθει
αλλα ποτε μα ποτε δεν γυρισα πισω ιδιος. Με δυσκολευουν αφανταστα στην επανεναρξη της δουλειας αλλα καποιες "μικροχαρες" δεν μπορεις
να τις αρνηθεις ολοτελα. Θα το παλεψουμε και παλι, εχουμε συνηθισει.
Καλο σας βραδυ.

Καλησπερα στην ομορφη παρεα, καλη εβδομαδα να εχουμε.
Αυτο με τα παραπανισια κιλα των διακοπων ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα. Παντα θυμαμαι τον εαυτο μου να προσπαθει να συγκρατηθει
αλλα ποτε μα ποτε δεν γυρισα πισω ιδιος. Με δυσκολευουν αφανταστα στην επανεναρξη της δουλειας αλλα καποιες "μικροχαρες" δεν μπορεις
να τις αρνηθεις ολοτελα. Θα το παλεψουμε και παλι, εχουμε συνηθισει.
Καλο σας βραδυ.

.lazy.Καλώς ήρθες και πάλι ωρε Σταύρακα .

καλησπέρα σας βόλτα τ απόγευμα με το φίλο μου και κτυπήσαμε από ένα καφεδάκι :)
Καλησπέρα στην παρέα. Το παρακανα φέτος... χθες ανέβηκα στη ζυγαριά και αντίκρισα για πρώτη φορά τριψήφιο νούμερο! Τα κεφάλια μέσα και έβαλα στόχο μέχρι αρχές Νοεμβρίου να χάσω 6-7 κιλά.
γειά σου Στέφανε
εγώ τελευταία φορά που ανέβηκα σε ζυγαριά μου ήρθε μια βίδα κι ενα ελατηριάκι στο μάτι
από τότε δεν την έφιαξα .sarcastic.

Last edited:
καλησπέρα σας βόλτα τ απόγευμα με το φίλο μου και κτυπήσαμε από ένα καφεδάκι :)

.sarcastic.
Καφεδάκι ; .xm.
Σίγουρα αναπολείς τα περσινά πρωινά του Οκτώβρη ,που μετά το καρτέρι με τον Τζίμη ,χτυπάγατε τις κιμαδόπιτες ,τις μπουγάτσες και τις τυρόπιτες χωρίς οίκτο.
Και σίγουρα θα τον περιμένεις να επιστρέψει για να τις ξαναζήσετε και πάλι.

Status
Not open for further replies.
Back