Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το Κωστάκη τον παίρνω τηλ, αλλά δεν μου το σηκώνει... μάλλον μετά τις 9 αρχίζει τη γυμναστική .sex hard.
Ε ρε φιλαράκι με τόσες καύσεις, πως να μην ανέβει ο ρημαδοαιματοκριτης .sarcastic.

Μετά από επικοινωνία που είχα με το γιατρό, μου είπε να τρώω πιο πολύ προβατίνα και να ακολουθώ την συνταγή μέχρι 3 άτομα είναι σχέση. .sarcastic.

Πέρα από την πλάκα με την ζωή που κάνω από πιόματα και από ξενύχτια θα έπρεπε να τα είχα τινάξει όλα στον αέρα, πάλι καλά με σώζει η γυμναστική.

Βασίλη χάρηκα που σ άκουσα φίλε. :) Ο χειμώνας είναι κοντά και θα ανέβω να τα πούμε κι από κοντά.
Αλλά να ξέρεις αν δεν έχει τσίχλες και φάσσες θέλω τερέν με γκομενάκια..sex hard.

Καλησπέρα παρεούλα.:)

Μετά από επικοινωνία που είχα με το γιατρό, μου είπε να τρώω πιο πολύ προβατίνα και να ακολουθώ την συνταγή μέχρι 3 άτομα είναι σχέση. .sarcastic.

Πέρα από την πλάκα με την ζωή που κάνω από πιόματα και από ξενύχτια θα έπρεπε να τα είχα τινάξει όλα στον αέρα, πάλι καλά με σώζει η γυμναστική.

Βασίλη χάρηκα που σ άκουσα φίλε. :) Ο χειμώνας είναι κοντά και θα ανέβω να τα πούμε κι από κοντά.
Αλλά να ξέρεις αν δεν έχει τσίχλες και φάσσες θέλω τερέν με γκομενάκια..sex hard.

Καλησπέρα παρεούλα.:)
Γεια σου άσωτε και άρρωστε με το .....757. .sarcastic.

Last edited:
Χαιρετώ τα καλόπαιδα.
Μόλις ετοίμασα τα συνεργα για το αυριανό πρωινό ψάρεμα.Οι πιθανότητες για κάτι καλό λίγες αλλα΄η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ.Το θέμα είναι οτι θα με ζαλίσουν πάλι τα αγριοπερίστερα και θα κάνω επομίσεις με το καλάμι πάλι.

Φαγωθήκανε να πάνε στον Μάκη Τερζή γιατί οτι κι αν του πεις, σου λέει ναι. .xm.Λες ;

makis_terzis.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back