Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πόσα ξέρεις μάστορα; Ακομα και το niva εζορισθη μαζι και η μέση μου, αλλά λογο δύσβατου πολυ λιγότερο κόσμο από καλόγρια, ποιο je suis.sarcastic.
ωραία φίλε μέχρι να κατέβεις λες διάλυσε τ αμάξι αλλά όταν φτάσεις όλα τα λεφτά
έχω συγγενείς στην Αχαιά και έχω πάει πολλές φορές :)
κοίτα πως θα τσιμπήσει ο Διονύσης όταν το δεί(αν δεν έχει πάει) :)

Μάλλον πρέπει να σας καληνυχτίσω κι εγώ με ένα κυνηγητικό συνονθύλευμα
tsixla_petaei_copy.jpg

Last edited:
Καλημέρα και καλό ΣΚ να' χουμε!
Με βοριάδες ξημερωθήκαμε και σήμερα!
Επιτέλους όμως έφτασε η μέρα να την κάνω και 'γω, για τις 1ες ντουφεκιές της κυνηγετικής χρονιάς και τις τελευταίες βουτιές της καλοκαιρινής....exciting.
Για τις 1ες πρέπει να συμβάλλουν αρκετοί παράγοντες, τις 2ες θα τις φχαριστηθω με τα ''δελφίνια''μου σίγουρα....sarcastic.

Καλημερα σε ολους, παντα με υγεια και καλη διαθεση. Με τις καλυτερες ευχες μου για να απολαυσετε το τελευταιο Σαββατοκυριακο
του Αυγουστου, αλλοι στα βουνα και αλλοι στις παραλιες. Μας δημιουργει μια μικρη "καταχνια" το περασμα του Αυγουστου, γι' αυτο
λοιπον φτιαξτε και ζηστε αξεχαστες στιγμες. Παντα καλα με τις οικογενειες σας.

Εχω φορτώσει ντουφεκι, φουσεκλίκια, μπαλασκες και λοιπό εξοπλισμό και φεύγω....bike
Μάλλον δεν θα μπορώ να μπαίνω από κινητό, να ''δίνω στίγμα'' οπότε θα τα πούμε όταν γυρίσω...
Ελπίζω να το φέρει... και κανα πρωινό να διασταυρωθούν οι ρότες των κεραμιδοσταχτιάρικων ''σαϊτών'' με το καρτέρι μου και να έχω και καμιά ωραία εμπειρία να σας γράψω...

Καλά να περνάτε...

Status
Not open for further replies.
Back