Φίλε Περαστικά το ίδιο και σε μένα έφυγε ένα σφράγισμα από απονευρομενο δόντι και ο οδοντιατρος μου είναι διακοπές! Μήπως είναι πάνω δεξιά που κουμπωνεις την benelli; μήπως φταίει η benelli; Καλησπέρα στην παρέα.....
Φίλε Περαστικά το ίδιο και σε μένα έφυγε ένα σφράγισμα από απονευρομενο δόντι και ο οδοντιατρος μου είναι διακοπές! Μήπως είναι πάνω δεξιά που κουμπωνεις την benelli; μήπως φταίει η benelli; Καλησπέρα στην παρέα.....
παει το δοντι. μας αφησε γεια
Ευριπίδη δεν χρειάζονται πολλά δόντια ρε φίλε , λίγα και καλάπαει το δοντι. μας αφησε γεια
Ευριπίδη δεν χρειάζονται πολλά δόντια ρε φίλε , λίγα και καλά
Εγώ του ζήτησα ένα κατσικάκι , να δω πότε θα μου το φέρει.kkk.και αμυγδαλωτά Άνδρου....σήμερα τα τελείωσα.
αντε γεια ρε.κι εσυ κι ο φυστικαςΠεραστικά και όσο για το δόντι νασαι καλά να το θυμάσαι.
Πλάκωσε τις ρακές και χαμογέλα .
Ευριπίδη με το καλό το καινούριο!παει το δοντι. μας αφησε γεια
Επιτέλους μαζεύτηκεςΕπιστροφή στην έδρα
Να είσαι καλά Διονύση. Υπάρχει μια μελαγχολία που πέρασε και φέτος αλλά με τη σκέψη ότι τα καλά κυνήγια είναι μπροστά μας, έρχεται η αισιοδοξία.Επιτέλους μαζεύτηκες
Άντε καλό Φθινόπωρο φίλε
Καλησπέρα στην παρέα! Περιμένω τον μικρό να σχολάσει και να έρθει να με πάρει να φύγουμε για το χωριό! Αδειούχος από σημέραααααααα και τρελαίνομαι σας λέω!!!
Βασίλη, Νίκο καλη ξεκούραση και πολλή καλά να περάσετε.το ιδιο και εγω την τριτη
Περαστικά Ευριπιδη, μέχρι να παντρευτείς θα σου έχει περάσει........παει το δοντι. μας αφησε γεια
τσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ αρχονταςΕπιστροφή από Γιανισκαρι και ετοιμασια να τσακίσω μερικα μπιφτεκακια
free image host
Καλησπέραααααααααα
Ποια κεραμίδια, βάλτο κάτω από το μαξιλάρι, μόλις κοιμηθης θα έρθει να το πάρει ή νεράιδα και θα σου αφήσει ένα ευρώ, τουλάχιστον στον πιτσιρικο μου ερχόταν........καλησπέρα σας
περαστικά βρε
το πέταξες στα κεραμίδια όπως εκάναμε μικροί;;;
Περαστικά και όσο για το δόντι νασαι καλά να το θυμάσαι.
Πλάκωσε τις ρακές και χαμογέλα .
Αυτοί οι δύο πάντως όποιον δαγκωσουν δεν τον προλαβαινουν ούτε οι γιατροί χωρίς σύνοραΕυριπίδη δεν χρειάζονται πολλά δόντια ρε φίλε , λίγα και καλά
Γιανισκάρι μετά την Κ.Αχαιά;;;; Καλογριά;;;;Επιστροφή από Γιανισκαρι και ετοιμασια να τσακίσω μερικα μπιφτεκακια
free image host
Καλησπέραααααααααα
Πρόσεξε το Χρυσανθε μήπως μολυνθεί, αν το δεις να πρίζεται ή να μαζεύει ποίον παρτη στο κτηνιατρο, εβαλες μήπως μπεταντιν;Χτες κ σήμερα πηγα μονο με την μικρη εκπαιδευτικο.
Χτες εβγαλε ενα λαγό πανω στο κρεμο κ στο πεταμα κύλισε κατω.
Ψες που πηγα γθα τάισμα ειδα οτι ειχε σκιστεί στο θωρακα.
Ρην καθάρισα ηταν επιφανειακο.
Σημερα παρΤηρησα οτι το ενα βυζι διπλα απο το σκίσιμο είναι πρισμενο.
Κ η ρογα κ το στήθος.
Τα υπόλοιπα μια χαρα.
Ηταν πιο ακεφη σημερα.
Θεωρησα να ταν από την κούραση αφού χτες την κουρασα πολύ εκει.που πηγαμε.
Λέτε να χω κ με την μικρη.ξανα θεμα κ να τραβαω παλι τα μαλια μου.
Οσο παει μου μπαίνουν ιδεες
Θα την ξεκουρασω ωσ την κυριακη κ ελπίζω να ναι οκ
Βάζω μία αλοιφη για τα δάκρυά και σταγόνες.Οκ φυσιολογικο ειναι αυτο.
Τι ακριβως κανεις για θεραπεια?
ρε φιλε αν ερθει αυτη δεν θα μου μεινει δοντι για δοντι. καθε μερα θα βγαζω κι απο εναΠοια κεραμίδια, βάλτο κάτω από το μαξιλάρι, μόλις κοιμηθης θα έρθει να το πάρει ή νεράιδα και θα σου αφήσει ένα ευρώ, τουλάχιστον στον πιτσιρικο μου ερχόταν........
* Ευριπιδη για σένα που είσαι πιο μεγάλος και καλοθρεμενος θα έρθει ειδική νεράιδα.......
free upload image
Oτι πρεπει για τις μπυρες χαχαχαχΕυριπίδη δεν χρειάζονται πολλά δόντια ρε φίλε , λίγα και καλά