Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτο το τεμεταιρον του παοκ πρεπει να ναι πολυ σφιχτος.
Γι αυτο δεν κανει καμια μεταγραφη αξιας ο μπαοκ.
Μηδενικες προσφοδες εκανε στο τελος για να ειναι σιγουρος οτι δεν θα παρει αδεια και χρειαστει να πληρωσει.

Καλό μεσημέρι από Κέρκυρα απολαμβάνω τη μπυριτσα μου παρέα με skyfall και Πατενταδορος και με έχουμε σοβαρά θέματα για αλευρια Τσόκ και Long Range τουφεκιές
Δεν το ειδα το μυνημα βρε Παυλο χτες να ερχομουν και εγω,προσεξε τον Νικολακι μην σε παλαβωσει....yelling.

Καλό μεσημέρι από Κέρκυρα απολαμβάνω τη μπυριτσα μου παρέα με skyfall και Πατενταδορος και με έχουμε σοβαρά θέματα για αλευρια Τσόκ και Long Range τουφεκιές
Παυλο καλώς όρισες στην πατρίδα
Με τα ....τσοκάλευρα τι καλό θα ζυμώσετε ;
.sarcastic.

Last edited:
Καλησπέρα στην παρέα και απο εμένα.Επιστροφή απ την δουλειά και επιτέλους αύριο Σάββατο θα έχει έξοδο στην φύση.

Καλημέρα σε όλους!!
Πάρτε τα τόξα σας και φύγαμε...asking.
Πόσα βέλη έχει ρίξει αυτός ο άνθρωπος στην ζωή του???????????.what.
Εμείς πόσα γραμμάρια σκάγια θέλουμε???????.buy buy.

Ο τύπος είναι απλά απίστευτος αλλά και τα περάσματα των πτηνών τρομερά.

Η " ζωή " πολλές φορές αυτοσχεδιάζει χωρίς να μας ρωτάει απολυτως τίποτα.
Υπάρχουν πολλές ανύπαντρες μητέρες , οχι επειδη το επέλεξαν αλλα επειδη έτσι απλά έτυχε .
Μια όμορφη στιγμή ανάμεσα σε δυο ανθρωπους ειναι αρκετή για να γεννηθεί μια ζωή .
Αν η λογική ηταν απαραίτητη προϋπόθεση της συνέχισης της ζωής ισως σημερα να μην υπήρχαμε σαν είδος.
Δεν λεω αυτο φιλε μου.
Συμφωνω μαζί σου απόλυτα.
Δεν θα πω παραδειγματα.
Ο.ψς δυστυχώς και οι αντρες γονεις κ οι γυναικες γονεις σε συνδυασμό με την κωλοζωη σήμερα κ της επιπτώσεις της παρατηρω να μην εχουν καθολου την ενοια της ευθύνης απεναντι σε ενα παιδακι.
Οχι για να ρθει στην ζωη.
Στην ζωη έρχετε πολυ ευκολα.
Για να μεγαλωσει σωστα στην ζωη κ μθα μερα να χει τα εφοδια να την παλεύει μόνος του.
Ουτε για λεφτα ουτε γθα σπουδές ουτε για κληρονομια μιλαω.
Λεω για την στερηση πριςωτον εαυτο μας οταν αυτο μπαινει πανω απ ολα γιατί ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ.
Λεω για ρα διδαγματα τις αξίες τα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
Δυστυχώς ειται χωρισμένοι ειται οχι οι ανθρωποι το μεγάλωμα ενος παιδιου το χουν κατα πολυ......παραχωρησει μετά από την προσωπικη τους ευχαριστηση.
Κ το βλεπεις αυτο στο πως διεκδηκουν την ''ευχαριστηση'' τους
Να ζουν κ να κανουν οτι θελουν κ το εννοω αυτο αλλιως παλι θα την πληρωσει το παιδάκι αφου η ελλειψη της ανάγκης αυτης της φυσης για έρωτα και παλι δημιουργεί προβλημα στα παιδάκια.
ΑΛΛΑ με τροπο κ ανοχες που υα δίνουν προτερεοτητα κ προστασία πρώτα στο παιδάκι κ ταυτόχρονα στον κόσμο του.
Οι γονεις είναι ο κόσμος των παιδιών.
Αμα τους τον χαλάσεις αυτο το κόσμο κ τα καταδικάσεις κλαψτα χαραλαμπε

Status
Not open for further replies.
Back