Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στέλιο πρόκειται για την ίδια δουλειά (εκπαιδευτικός) αλλά με το μπάχαλο που γίνεται, σε οδηγούν σε αναγκαστικές επιλογές πρωτόγνωρες που εύχεσαι να σου έρθουν όλα καλά ψάχνοντας τις σωστές επιλογές. Έχω οργανική θέση σε σχολείο δευτεροβάθμιας αλλά η ειδικότητά μου είναι κοινή και για τις δυο βαθμίδες. Έτσι μετά τα 15 χρόνια στη δευτεροβάθμια και με το φετινό χαμό που δημιουργείται (βλ. Φίλης), αποφάσισα να φέτος να πάω στον άγνωστο χώρο για μένα της πρωτοβάθμιας.
Τελικά όλα μου ήρθαν όπως ήθελα. Αν οι επιλογές μου βγουν σωστές θα δείξει ο χρόνος. Το ευχάριστο είναι ότι πήγαν όλα κατ' ευχήν. Μας ανακοίνωσαν ότι ήμουν πρώτος στη λίστα των μορίων και μπορούσα να επιλέξω όποιο δημοτικό επιθυμούσα. Όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες δείχνουν ότι επέλεξα το καλύτερο...
Να είστε καλά όλοι για τις ευχές σας. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα τουλάχιστον στην ψυχολογία να σε συνοδεύουν οι ευχές φίλων. Σας ευχαριστώ .shake. :)
Χρήστο καλή επιτυχία σου εύχομαι.
Ευλογία άνθρωποι σαν εσένα να έχουν τα μικρά παιδιά δάσκαλο.

Καλησπέρα στη παρέα. Πολλή βροχή απο τα ξημερώματα, έκανε μία παύση για λγο και τώρα από τις 16:00 ρίχνει πολλή νερό. Η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκα στο δρομολόγιο, αλλά από την άλλη μ'αρεσει γιατί το μυαλό πάει στις βασίλισσες .ha ha ha. εκτός του ότι θα καθαρίσει λγο το νησί σπι τη βρώμα. .sarcastic.

το μυαλό πάει στις βασίλισσες .ha ha ha.
Ναι αλλά πριν της βασίλισσες με την μακρια μύτη,Το μυαλό σου πηγενει στο 725 κ στις καρτεριτζηδικες τουφεκιες του Οκτώβρη με Lambro βεργινα κ ζωχιος predator..:)
Και αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας...my man.

Τις καλησπερες μου σε όλους σας..:)

Μήπως πέρασαν από δίπλα σου μια μια οκτώ δεκαοχτουρες???.sarcastic.
Χαχαχα όχι το σχήμα τους το τριγωνικό βγάζει μάτι, έπεσα και σε περίπολο της πυροσβεστικής και μου το επί βεβαίωσαν ότι περνούσαν τρυγόνια

Status
Not open for further replies.
Back