Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην παρέα, με υγεία και δύναμη.
Χρήστο, αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε και σου εύχονται όλοι (... νέα δουλειά ;;; ), σου εύχομαι και εγώ τα καλύτερα, όλα να πάνε όπως επιθυμείς ...
Στέλιο πρόκειται για την ίδια δουλειά (εκπαιδευτικός) αλλά με το μπάχαλο που γίνεται, σε οδηγούν σε αναγκαστικές επιλογές πρωτόγνωρες που εύχεσαι να σου έρθουν όλα καλά ψάχνοντας τις σωστές επιλογές. Έχω οργανική θέση σε σχολείο δευτεροβάθμιας αλλά η ειδικότητά μου είναι κοινή και για τις δυο βαθμίδες. Έτσι μετά τα 15 χρόνια στη δευτεροβάθμια και με το φετινό χαμό που δημιουργείται (βλ. Φίλης), αποφάσισα να φέτος να πάω στον άγνωστο χώρο για μένα της πρωτοβάθμιας.
Τελικά όλα μου ήρθαν όπως ήθελα. Αν οι επιλογές μου βγουν σωστές θα δείξει ο χρόνος. Το ευχάριστο είναι ότι πήγαν όλα κατ' ευχήν. Μας ανακοίνωσαν ότι ήμουν πρώτος στη λίστα των μορίων και μπορούσα να επιλέξω όποιο δημοτικό επιθυμούσα. Όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες δείχνουν ότι επέλεξα το καλύτερο...
Να είστε καλά όλοι για τις ευχές σας. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα τουλάχιστον στην ψυχολογία να σε συνοδεύουν οι ευχές φίλων. Σας ευχαριστώ .shake. :)

Δάσκαλε τι μάθημα κανεις;;
Πληροφορική Μάνο................ Και φιλοκυνηγεσία... .sarcastic.

Μπραβο Χρησταρα! Χαιρομαι ιδιαιτερως!
Εχεις μια δουλεια ονειρο!

Πράγματι φίλε. Πολλοί έξω από το χορό το βλέπουν σαν επάγγελμα και μας πικραίνουν με απαξιωτικά σχόλια, εμείς (τουλάχιστον οι περισσότεροι :)) το βλέπουμε σαν λειτούργημα που μας ανταμείβουν οι μαθητές μας εκδηλώνοντας τη χαρά τους όταν μας συναντούν έξω, νέοι αλλά και παλιοί ακόμη και μετά από πολλά χρόνια. Δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα φίλε...

Στέλιο πρόκειται για την ίδια δουλειά (εκπαιδευτικός) αλλά με το μπάχαλο που γίνεται, σε οδηγούν σε αναγκαστικές επιλογές πρωτόγνωρες που εύχεσαι να σου έρθουν όλα καλά ψάχνοντας τις σωστές επιλογές. Έχω οργανική θέση σε σχολείο δευτεροβάθμιας αλλά η ειδικότητά μου είναι κοινή και για τις δυο βαθμίδες. Έτσι μετά τα 15 χρόνια στη δευτεροβάθμια και με το φετινό χαμό που δημιουργείται (βλ. Φίλης), αποφάσισα να...
Χρήστο δεν ήξερα ότι είσαι εκπαιδευτικός !!! Και πάλι σου εύχομαι τα καλύτερα και να δικαιωθεί με τον καλύτερο τρόπο η επιλογή σου. Να είσαι καλά και να προσφέρεις, σε χρειάζεται η εκπαίδευση γιατί πέρα από τις γνώσεις, που σίγουρα τις έχεις αφού είναι η δουλειά σου, σε "έχω κόψει" και για άνθρωπο με ήθος και ποιότητα χαρακτήρα, παρόλο που δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά.
.well done.
.... Άντε, να ακούνε τα μικρά και καμιά σωστή και αντικειμενική άποψη για το κυνήγι, γιατί με την αντικυνηγετική πλύση εγκεφάλου που τους κάνουν οι οικωλογοδασκαλίτσες, πάνε να τα καταντήσουν φλωράκια !!! ;)
.sarcastic.

Χρήστο δεν ήξερα ότι είσαι εκπαιδευτικός !!! Και πάλι σου εύχομαι τα καλύτερα και να δικαιωθεί με τον καλύτερο τρόπο η επιλογή σου. Να είσαι καλά και να προσφέρεις, σε χρειάζεται η εκπαίδευση γιατί πέρα από τις γνώσεις, που σίγουρα τις έχεις αφού είναι η δουλειά σου, σε "έχω κόψει" και για άνθρωπο με ήθος και ποιότητα χαρακτήρα, παρόλο που δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά.
.well done.
.... Άντε, να ακούνε τα μικρά και καμιά σωστή και αντικειμενική άποψη για το κυνήγι, γιατί με την αντικυνηγετική πλύση εγκεφάλου που τους κάνουν οι οικωλογοδασκαλίτσες, πάνε να τα καταντήσουν φλωράκια !!! ;)
.sarcastic.
Να είσαι καλά Στέλιο. Όσο για τα παιδιά να είσαι σίγουρος ότι κάνω ό,τι μπορώ... :)

Πληροφορική Μάνο................ Και φιλοκυνηγεσία... .sarcastic.

Πράγματι φίλε. Πολλοί έξω από το χορό το βλέπουν σαν επάγγελμα και μας πικραίνουν με απαξιωτικά σχόλια, εμείς (τουλάχιστον οι περισσότεροι :)) το βλέπουμε σαν λειτούργημα που μας ανταμείβουν οι μαθητές μας εκδηλώνοντας τη χαρά τους όταν μας συναντούν έξω, νέοι αλλά και παλιοί ακόμη και μετά από πολλά χρόνια. Δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα φίλε...
χρησταρα σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και η γιαγια ητανε δασκαλα και η μανα ητανε καθηγητρια αγγλικων οποτε ξερω τι περνας. οπως καυαλαβαινεις ειχα και βυσμα στο δημοτικο χεχεχε

Eγω θα σου ευχηθω κατι που ειμαι σιγουρος πως το κανεις, αλλα και παλι, εγω θα στο ευχηθω. Να διδασκεις οχι μονο γνωσεις, αλλα και παιδεια.
Πρώτο από όλα φίλε! Να είσαι καλά!

χρησταρα σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και η γιαγια ητανε δασκαλα και η μανα ητανε καθξγητρια αγγλικων οποτε ξερω τι περνας. οπως καυαλαβαινεις ειχα και βυσμα στο δημοτικο χεχεχε
Να είσαι καλά βύσμα εεεεεεεεεεεεεεεε φίλε ήθελα να πω! .sarcastic.

Ευριπίδη να φανταστείς ότι το πρώτο δημοτικό που απέκλεισα ήταν αυτό που πηγαίνουν οι κόρες μου... ;)

Last edited:
Να είσαι καλά Στέλιο. Όσο για τα παιδιά να είσαι σίγουρος ότι κάνω ό,τι μπορώ... :)
Έτσι και είσαι πρίχτης θα ανέβω πάνω για τσαμπουκά... :P:P
Μπράβο που πήγαν όλα καλά... έχει ο Θεός...

ΥΓ Αν παρεξηγηθείς θα ανέβω όντως ... :P:P

Status
Not open for further replies.
Back