Kαλημερα σε ολους. Χρηστο επανωτους και οποιος σε πειραξει
θα ερθει ο Μακης με το αεροπλανο να καθαρισει
θα ερθει ο Μακης με το αεροπλανο να καθαρισει
Στέλιο πρόκειται για την ίδια δουλειά (εκπαιδευτικός) αλλά με το μπάχαλο που γίνεται, σε οδηγούν σε αναγκαστικές επιλογές πρωτόγνωρες που εύχεσαι να σου έρθουν όλα καλά ψάχνοντας τις σωστές επιλογές. Έχω οργανική θέση σε σχολείο δευτεροβάθμιας αλλά η ειδικότητά μου είναι κοινή και για τις δυο βαθμίδες. Έτσι μετά τα 15 χρόνια στη δευτεροβάθμια και με το φετινό χαμό που δημιουργείται (βλ. Φίλης), αποφάσισα να φέτος να πάω στον άγνωστο χώρο για μένα της πρωτοβάθμιας.Καλημέρα στην παρέα, με υγεία και δύναμη.
Χρήστο, αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε και σου εύχονται όλοι (... νέα δουλειά ;;; ), σου εύχομαι και εγώ τα καλύτερα, όλα να πάνε όπως επιθυμείς ...
Ναι Κώστα όπως τα λέγαμεΌλα καλα δηλαδη στην επιλογή σχολείου και απο κει και περα θα δείξει πως θα βγει η σχολική χρονιά....
Εισαγωγή στην διόφθαλμη σκόπευση...Δάσκαλε τι μάθημα κανεις;;
Πληροφορική Μάνο................ Και φιλοκυνηγεσία...Δάσκαλε τι μάθημα κανεις;;
Μπραβο Χρησταρα! Χαιρομαι ιδιαιτερως!
Εχεις μια δουλεια ονειρο!
Χρήστο δεν ήξερα ότι είσαι εκπαιδευτικός !!! Και πάλι σου εύχομαι τα καλύτερα και να δικαιωθεί με τον καλύτερο τρόπο η επιλογή σου. Να είσαι καλά και να προσφέρεις, σε χρειάζεται η εκπαίδευση γιατί πέρα από τις γνώσεις, που σίγουρα τις έχεις αφού είναι η δουλειά σου, σε "έχω κόψει" και για άνθρωπο με ήθος και ποιότητα χαρακτήρα, παρόλο που δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά.Στέλιο πρόκειται για την ίδια δουλειά (εκπαιδευτικός) αλλά με το μπάχαλο που γίνεται, σε οδηγούν σε αναγκαστικές επιλογές πρωτόγνωρες που εύχεσαι να σου έρθουν όλα καλά ψάχνοντας τις σωστές επιλογές. Έχω οργανική θέση σε σχολείο δευτεροβάθμιας αλλά η ειδικότητά μου είναι κοινή και για τις δυο βαθμίδες. Έτσι μετά τα 15 χρόνια στη δευτεροβάθμια και με το φετινό χαμό που δημιουργείται (βλ. Φίλης), αποφάσισα να...
Να είσαι καλά Στέλιο. Όσο για τα παιδιά να είσαι σίγουρος ότι κάνω ό,τι μπορώ...Χρήστο δεν ήξερα ότι είσαι εκπαιδευτικός !!! Και πάλι σου εύχομαι τα καλύτερα και να δικαιωθεί με τον καλύτερο τρόπο η επιλογή σου. Να είσαι καλά και να προσφέρεις, σε χρειάζεται η εκπαίδευση γιατί πέρα από τις γνώσεις, που σίγουρα τις έχεις αφού είναι η δουλειά σου, σε "έχω κόψει" και για άνθρωπο με ήθος και ποιότητα χαρακτήρα, παρόλο που δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά.
.... Άντε, να ακούνε τα μικρά και καμιά σωστή και αντικειμενική άποψη για το κυνήγι, γιατί με την αντικυνηγετική πλύση εγκεφάλου που τους κάνουν οι οικωλογοδασκαλίτσες, πάνε να τα καταντήσουν φλωράκια !!!
χρησταρα σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και η γιαγια ητανε δασκαλα και η μανα ητανε καθηγητρια αγγλικων οποτε ξερω τι περνας. οπως καυαλαβαινεις ειχα και βυσμα στο δημοτικο χεχεχεΠληροφορική Μάνο................ Και φιλοκυνηγεσία...
Πράγματι φίλε. Πολλοί έξω από το χορό το βλέπουν σαν επάγγελμα και μας πικραίνουν με απαξιωτικά σχόλια, εμείς (τουλάχιστον οι περισσότεροι ) το βλέπουμε σαν λειτούργημα που μας ανταμείβουν οι μαθητές μας εκδηλώνοντας τη χαρά τους όταν μας συναντούν έξω, νέοι αλλά και παλιοί ακόμη και μετά από πολλά χρόνια. Δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα φίλε...
Πρώτο από όλα φίλε! Να είσαι καλά!Eγω θα σου ευχηθω κατι που ειμαι σιγουρος πως το κανεις, αλλα και παλι, εγω θα στο ευχηθω. Να διδασκεις οχι μονο γνωσεις, αλλα και παιδεια.
Να είσαι καλά βύσμα εεεεεεεεεεεεεεεε φίλε ήθελα να πω!χρησταρα σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και η γιαγια ητανε δασκαλα και η μανα ητανε καθξγητρια αγγλικων οποτε ξερω τι περνας. οπως καυαλαβαινεις ειχα και βυσμα στο δημοτικο χεχεχε
Έτσι και είσαι πρίχτης θα ανέβω πάνω για τσαμπουκά...Να είσαι καλά Στέλιο. Όσο για τα παιδιά να είσαι σίγουρος ότι κάνω ό,τι μπορώ...